Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Fira desatomitzant, un espai de trobada per a la transformació social
17 gen 2007
Dissabte 27 de gener 2007
Horari: de 12.00 del migdia a 12.30 de la nit
Lloc: Cotxeres de Sants (Carretera de Sants, 79
ESBORRANY “ FIRA DES-ATOMITZANT �



El 27 de gener volem comptar amb vosaltres per participar a la Fira Des-Atomitzant, una iniciativa impulsada per diverses organitzacions i col.lectius de base de Barcelona amb l’objectiu de visibilitzar projectes de sensibilització, de denúncia i de transformació social.

Aquesta Fira facilitarà la trobada entre les diferents iniciatives locals- tant d’aquí de Barcelona com en cooperació amb altres indrets del món- que tenen en comú la voluntat transformadora de lluitar contra els efectes “desempoderadors� d’unes estructures globals/locals que ens atomitzen amb una limitada –i sovint falsa- concepció de democràcia, de ciutadania, de desenvolupament, de seguretat i de participació.



La Fira es planteja com un espai social de reflexió, d’intercanvi i de creació que faciltarà una mirada àmplia al sistema de globalització imperant, i a la vegada, ens permetrà compartir noves eines de participació, d’ organització, de comunicació i de democràcia.



Esperem comptar amb les vostres propostes i amb tots i totes les activistes que tinguin voluntat de despertar conciències, reprendre el poder sobre aquelles estructures que ens atomitzen i crear espais de suport mutu que reforci les nostres lluites per la transformació social.



-Espai per la reflexió crítica ( xerrades video fórums, Exposicions fotogràfiques)

- Espai per l’intercanvi (tallers interactius, teatre social, intercanvi d’idees, debats, video fòrum)

-Espai per la creativitat ( performances, instal.lacions, concerts, poesia)




Si voleu rebre més informació o participar a la Fira poseu-vos en contacte amb nosaltres a: cooperacio ARROBA redeuropea.org



La Makabra, Oaxaca, Chiapas, Habitatge i Especulació, Deute Extern, Palestina, impacte de les transnacionals, video participatiu, El Salvador...




Entitats col·laboradores: Col.lectiu Maloka, HUACAL, JEA (Jigeen en Acció), Nexes, Red Europea de Diàleg Social (REDS), Recursos d’ Animació Intercultural (RAI), Associació Turisme Responsable, Escola Traç- DIomira, Xarxa d´Enllaç amb Palestina, Vicki Sherpa, WAFAE, Col.lectiu La Makabra, Trans-Formes.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat