Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Nou bloc d'art urbà a la Universitat Pirata
16 gen 2007
LES PARETS PARLEN. bloc d'art urbà de la UP.
taller teòric i pràctic d'art urbà, amb totes les tècniques possibles (graffitti, trepes (stencils), murals, papers enganxats...). Indicat per a tothom que vulgui iniciar-se en aquest art, o per als que ja us heu iniciat, per seguir aprenent i intercanviar coneixements. Coneixerem tota la filosofia i subcultura que hi ha darrera l'art urbà, desde Banksy al nostre Xupet Negre.
Aixi que no et perdis per res del món aquesta primera classe que farem aquest dimecres dia 17 de gener a les 7 de la tarda a miles de viviendas, que es troba al carrer Joan de Borbó, nº 11, metro Barceloneta, davant del port vell. L'idea seria quedar setmanalment.
Mira també:
http://www.universitatpirata.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou bloc d'art urbà a la Universitat Pirata
16 gen 2007
qui imparteix el taller?
Re: Nou bloc d'art urbà a la Universitat Pirata
17 gen 2007
la questió no és qui l'imparteixi, tot i que jo l'hauré de dinamitzar. l'idea és que tothom exerceixi com a alumne i professor al mateix temps, oblidant-nos dels rols jerarquics profe-alumnes.
Re: Nou bloc d'art urbà a la Universitat Pirata
17 gen 2007
uuuuuuuuu... no sabeu que la paraula impartir té connotacions reaccionaries? fins i tot els professors que eduquen en el rol alumne-professor, els agrada més la paraula "educar". salut i felicitats per la idea de la UP!
Sindicato Sindicat