Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
3 Joves s'eran portats a judici per fer pintades a la mani d'en Pedro Alvarez a L'hospitalet.Qui sembra misseria recull rabia.
15 gen 2007
Com cada any el 15 de Desembre a L’Hospitalet del Llobregat es va sortir al carrer per a protestar contra l’assesinat d’en Pedro Alvarez mort fa ja 14 anys a mans d’un policia que encara segueix en llibertat.
Aquest 2006 la manifestació va transcorre sense gaires incidents , per part dels solidaris pintades, enganxines, cartells, plantilles, cantics a favor d’en pedro i en recolzament a la familia Alvarez, i per part dels mossos d’esquadra van deixar ben clara la seva proximitat en el punt , que ha mitja manifestacio dues persones van ser retingudes per a intentar identificarles pero gracies al recolzament de la gent fins alla apropada nomes va quedar en un ensurt.
A l’arribada a l’ajuntament es llegi el comunicat i es desconvoca la manifestació, quan en aquest moment i aprofitant que la gent era ja la minima i que no pasaria el mateix que a mitja mani dos persones van ser rellistrades i identificats.
Un mes mes tard aquí ens trovem un altre cop, cal dir que durant aquest 14 anys la familia alvarez a sofert amenaces, judicis, intimidacions i denuncies, i tota la gent que si ha anat solidaritzant tambe a patit judicis i multes.
La roda continua i quan mes gran mes rabia s’acumula, els dos jov@s identificats al final de la manifestacio un de Molins de Rei i l’atre de Kny han rebut una citacio per un juduci el 14 de març a les 11h on sel’s acusa d’haber fet dues pintades a favor de la campanya d’en Pedro Alvarez i un tercer imputat de L’Hospitalet que no va ser identificat pero que es imputat perque un dels mossos alla presents el va veure fer una pintada la cual deia Jutges i Policia la mateixa Porqueria i que aquest mateix agent el reconeix perque fa 6 mesos va coincidir amb ell en un judici on el jove era imputat per una falta de Desobediencia a l’Autoritat, vamos per haber insultat als mossos.
Els tres joves s’enfronten a una multa de 200 a 2000 eu, n’estem fart@s de la repressio als moviments socials i per aixo seguirem informant i estigueu atentes a les properes convocatories perque:
Qui sembra la miseria recull la Rabia.
Solidaritat amb la familia Alvarez.
Pedro hermano, nosotros no olvidamos.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat