Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
fenandez diaz pide union contra los okupas
14 gen 2007
El PP de Barcelona reclama "cohesió" al tripartit municipal contra okupes i grups radicals
14/01/2007 15:51

BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

El president del PP de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat avui a l'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, "cohesió" en el tripartit municipal davant d'okupes i grups radicals, amb motiu dels incidents d'ahir arran de la manifestació okupa contra la desocupació dimecres passat de Can Mireia en el districte de Sant Andreu de la ciutat comtal.

Fernández Díaz s'ha referit a les discrepàncies en el tripartit protagonitzades per Els Verds -en coalició amb Iniciativa per Catalunya (IC)-, que han mostrat el seu suport a l''ocupació' i el seu rebuig als desallotjaments que s'estan portant a terme a la ciutat.

També ha recordat que, altres vegades, el suport ha vingut per part d'un altre soci de govern com ERC, com en el cas de l'exregidora Roser Veciana, que es mostrava a favor dels okupes o l'"actitud tèbia" de l'actual regidor del districte de Gràcia, Ricard Martínez, que amb la seva actitud "ha afavorit l'efecte crida i l'arrelament d'okupes, grups radicals i antisistema a la ciutat", segons Fernández Díaz.

El president popular, que ha participat aquest matí en la celebració de la festa dels Tres Tombs del barri de Sant Andreu, ha criticat que "les detencions que es realitzen en aquests casos són testimonials i els responsables d'actes violents acostumen a quedar impunes" si bé, d'altra banda, s'ha sorprès que en els altercats de la manifestació d'ahir per la desocupació de Can Mireia no hagi hagut detencions.

El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona ha insistit també a "exigir el compliment de les normes de convivència" i "fermesa 10 per desocupar la ciutat d'okupes" mentre que ha reiterat que el consistori ha de prioritzar la despesa social i destinar més recursos per als qui ho necessiten.

D'altra banda, ha insistit a reclamar que es reforci la seguretat en les obres de l'AVE davant de l'alarma per l'aparició d'esquerdes al Prat de Llobregat (Baix Llobregat) i ha reclamat que el traçat pel centre de la ciutat quedi "en via morta" mentre que no es garanteixi la seguretat.[FIN]
----------

This work is in the public domain

Comentaris

Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
14 gen 2007
Roser Veciana no era d'ERC era també dels Verds.
A veure si aquest verds maduren i deixen a aquest pijos eco dels socialistes.
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
14 gen 2007
Firmeza 10 con los ijosdeputa como tu. Lo que no mata nos aze mas fuertes...
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
14 gen 2007
Roser Veciana va ser escollida regidora en el passat mandat dintre de la candidatura ERC-Els Verds.
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
14 gen 2007
Per molt que certes persones d'aquí hagin insistit en declarar-me fals independentista que sols cerca sembrar zitzània... Segueixo pensant que el problema del moviment revolucionari català és que ens relacionem amb corrents inútils, indisciplinades i estèrils com són l'anarquisme o el comunisme internacionalista... Per haver defensat a IC-V ja m'han posat l'etiqueta de traidor, capitalista o de fals fins arribar al punt d'indentifircar-me amb un estudiant d'història de la UAB. Diuen d'aquest jove que és baixet, amb ulleres, i amb una retòrica delirant. Respecta a la retorica potser si que ho sigui una mica delirant, però sempre depenent dels meus interessos. LA resta... doncs aneu molt errats. Sóc més aviat alt, no porto ulleres i ni tan sols estudio història, ni a l'UAB ni a cap altra universitat. Sols esper que asquest estudiant, per molt repelent que pugui ser, no rebi hòsties pel meu dret a l'anonimat. Sempre havia pensat que si algú em volia agredir seria per part d'elements feixistes o inclòs anarqusites, però mai de part dels meus propis companys independentistes. Tot plegat per defensar a IC-V. Em sap greu però em reafir-mo. Em de petar el sistema des dins i no mesclant-nos amb okupes, ni àcrates ni res per l'estil. I vos ho diu un afiliat del PSUC. Perquè vegeu si aneu d'errats. I respecte al que deia un de que un comunista mai defensaria l'autoritarisme... Que revisi la història de l'URSS per exemple... I si, no me n'amago, sento simpatía per l'estalinisme perquè penso que l'autoritarisme a vegades és necessari per consolidar la revolució. Salut i a veure si tenim més bona fe amb els camarades.
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
14 gen 2007
I a nosaltres que ens importa la teva vida i palles mentals?
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
14 gen 2007
Alberto Fernández demana explicacions a Saura per nou episodi d'ocupació
El president del grup del PPC en l'ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat avui explicacions al conseller de l'Interior de la Generalitat, Joan Saura, pel "nou episodi d'ocupació a Barcelona" que es va viure en la vigília de Reis en el barri de Gracia.

Fernández Díaz ha demanat explicacions a Saura para saber "per què no es va impedir aquesta nova ocupació" i si va influir la possible falta d'efectius policials a causa de la celebració aquesta nit de múltiples cavalcades dels Reis Mags.

El dirigent del PPC ha reiterat la necessitat de "desocupar Barcelona de okupas i posar fi a aquest efecte cridada d'aquests radicals en la ciutat", que ha atribuït a la "permissivitat" que es viu a Barcelona davant aquestes accions i a la "facilitat" amb la qual s'ocupen immobles "per l'actuació tardana" dels cossos policials.
===========================================
(PPcatweb)
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
15 gen 2007
Alberto Fernandez Diaz es la expresión política más pura del franquismo. Representa la punta de la extrema derecha institucional. Ante ello hay que hacer un frente democrático contra el PP y las bases sociales que lo representan.

Para el ¿Comunista independentista", dudo que esté afilado a ningún PSUC, ni al "muerto", por que no existe, ni al VIU, por que jamás sería admitido con semejante empanada mental, que poco o nada, tiene que ver con el comunismo o con la izquierda alternativa.
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
15 gen 2007
Como jode el movimiento okupa, estos se han convertido en el verdadero movimiento antisistema porque todavía no lo ha devorado el poder. A okupar!
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
15 gen 2007
pel: Comunista independentista: ets un stalinista, i reaccionari
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
15 gen 2007
Comunista independentistam L'has cagat una mica no? A sant qué nomenes aqust chaval? suposo que t'has esquivocat de tema per+o igualment, no està bé parlar d'altres persones i menys de qui es mou com el chaval que descrius. molta penya que fem història a la UAB llegim indymedia i no crec que li faci ni puta gracia veures aquí
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
15 gen 2007
Mira "comunista independentista" a ningu ens importa las tevas pallas mentals... i aixo ke dius de no juntarnos amb acratas ni okupas, SUBNORMAL NINGU AMB DOS DITS DE FRONT SAJUNTA A TU!!! nomes els xupapollas d'ICV com tu...
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
15 gen 2007
fernandez diaz i el PP tenen un problema molt més greu que els okupes i antisistema: Ciutadans.

Tant és així que de cara a les municipals de 2007 Ciutadans té una intenció de vot de 4,4% i el PP del 3% aprox. En això vull dir que el PP ja pot analitzar bé la seva precampanya i campanya electoral a les municipals perquè si continuen amb el tema del okupes la propera legislatura a BCN pot ser que hagin de fer política a la plaça sant jaume, instal-lantse en una de les tendes de l´acampada de l´assemblea per l´habitatge digne...
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
15 gen 2007
I apart del que he dit abans, gilipollas.
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
15 gen 2007
La okupación empieza a entenderse como la única acción directa posible y no contaminada que nos va quedando. Todas las demás han terminado con marchamo de ONG integradas y lobotomizadas por el Estado-Padre ( ese al que aspiran los ICV, ERC, CiU, PSC; no el PP, que ese aspira directamente al Estado franquista que tanto añoran )que provea de un "aparatichky" robusto y dispensador de regalías y otras prebendas.
La okupación viene a ser actualmente la máxima expresión de Libertad en movimiento que tanto asusta a los aparatos de los partidos estatistas.

Al mongolo ese que dice que estudia Historia en la UAB, decirle que es un típico producto de la adoctrinación, que no educación, de tantos años de gobiernos reaccionarios de las élites dominantes catalanas: chaval entérate, la Libertad no se otorga, se conquista. Quien lucha okupando espacios robados a la Clase Obrera será libre o morirá por una causa; quien se conforma con la libertad en tercer grado que otorgan las élites dominantes morirá siendo un esclavo toda su vida.
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
15 gen 2007
Jo demano unió contra els polítics...
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
15 gen 2007
No han pensat els polítics a fer un GOVERN D'EMERGÈNCIA I DE CONCENTRACIÓ MUNICIPAL CONTRA ELS OKUPES?
Re: fenandez diaz pide union contra los okupas
16 gen 2007
Noi, tu realment et creus totes les bajanades que dius?!?!
Sindicato Sindicat