Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[CAJEI] Crònica Jornada Solidària Antirepressiva a Sants
13 gen 2007
Volem fer arribar un missatge molt clar als lectors i a les lectores que treballen pel cos policial dels Mossos d’Esquadra: la solidaritat no té límits i la vostra repressió serà inútil contra la nostra lluita. O, millor dit, sempre se us girarà en contra, tot ampliant la xarxa de llaços i cooperació entre els companys i companyes de l'Esquerra Independentista i amb els diferents moviments revolucionaris dels Països Catalans i d’arreu.
Més de 500 joves van estar presents el passat divendres 5 de gener en els diferents actes organitzats per la CAJEI i el col·lectiu antrepressiu Alerta Solidària, al barri de Sants (Barcelona), en solidaritat amb els 3 joves encausats a través de diferents judicis, fruit de detencions il·legals, abusos policials i repressió política.
   
El primer acte va començar al voltant de les 19:00 h. al CSA Can Vies i hi van acudir unes 50 persones, que van poder conèixer quins són els nous mètodes repressius practicats pel cos policial dels Mossos d'Esquadra, recent desplegats al Principat de Catalunya, i com han actuat, concretament, en els tres casos en qüestió (Sabadell, Manresa i Eixample). La xerrada anava a càrrec d'un membre d'Alerta Solidària, però també va comptar amb la col·laboració d'una militant de la CAJEI, que va donar més detalls sobre els casos patits per la militància de la coordinadora. Al final de la conferència es va oferir sopar a tots els assistents.

A les 23:00 h. es va donar inici al concert de Hight Times, Answer i Crit de Lluita, que van tocar en solidaritat amb els tres companys fins a la matinada. Més de 500 persones de diferents localitats catalanes van acudir al concert antirepressiu organitzat per la CAJEI i Alerta Solidària.

Els beneficis extrets de la Jornada Solidària Antirepressiva seran utilitzats de forma íntegra per pal·liar les despeses econòmiques dels tres casos.

Si la repressió no s'atura, nosaltres tampoc!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] Crònica Jornada Solidària Antirepressiva a Sants
13 gen 2007
ben fet! canya als botiflers!
Re: [CAJEI] Crònica Jornada Solidària Antirepressiva a Sants
13 gen 2007
Solidaritat-resposta. Acció-reacció!

Enhorabona a la CAJEI.
Re: [CAJEI] Crònica Jornada Solidària Antirepressiva a Sants
14 gen 2007
I després diuen que la CAJEI no fa res...
Re: [CAJEI] Crònica Jornada Solidària Antirepressiva a Sants
15 gen 2007
No m'ho puc creura.

Un acte da la Cajei a l'Àrea Metrupulitana?
Ca parla da raprassió? dels 3 de Gràcia?
Re: [CAJEI] Crònica Jornada Solidària Antirepressiva a Sants
15 gen 2007
visca els pallassos!
Sindicat Terrassa