Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
noticia sobre okupas
13 gen 2007
Pintades contra la seu d'ICV a Mataró

La seu d'ICV a Mataró ha patit desperfectesLa seu d'Iniciativa per Catalunya-Verds de Mataró ha estat objecte de pintades "i es van inutilitzar els panys, en resposta al desallotjament de Kan Mireia", segons fonts del moviment okupa.

Els Vers d'ICV han expressat en un manifest, d'altra banda, "el nostre suport a les convocatòries i a les reivindicacions de les Assemblees Populars pel Dret a un Habitatge digne, que mobilitzen des de fa temps a milers de joves , i que reclamen solucions a la problemàtica de l'habitatge" i "a les Administracions principalment a la Generalitat de Catalunya i a l'Ajuntament de Barcelona, que obri un diàleg seriós amb les diferents plataformes per un habitatge digne i amb el moviment ocupa, que tingui com objectiu promoure acords amb aquest Col·lectius similars als que és produeixen a ciutats de països europeus com Holanda, Alemanya i Anglaterra, on les administracions cedeixen mitjançant contractes concrets espais abandonats per les adminostracions Administració, perquè siguin rehabilitats i autgestionats per aquest grups de joves". També han expressat "la nostra solidaritat amb el desallotjats de Can Mireia, la Makabra i altres cases que han sigut punt de referència ciutadana amb les seves activitats socials així com manifestar la nostra disconformitat amb els desallotjaments promoguts que les diferents instàncies judicials i la Generalitat de Catalunya".

e-noticies

This work is in the public domain

Comentaris

Re: noticia sobre okupas
13 gen 2007
LA VOSTRA SOLIDARITAT ÉS UNA ESCOPINADA A LA CARA DELS QUI ANSIEM LA LLIBERTAT.

LA VOSTRA SOLIDARITAT ÉS UNA ESCORIA CONTAMINANT, COM ELS RESIDUS DEL VOSTRE SISTEMA CAPITALISTA.

MALEÃ?TS RENEGATS ECOSOCIALISTES
Re: noticia sobre okupas
13 gen 2007
LUFFF ELS COMUNISTES QUE FAN FASTIC! FORA EL PSUC
Re: noticia sobre okupas
13 gen 2007
El que tenen que fer els ecologistes que estan amb iniciativa es marxa d'aquest ni d'hipocrites anomenats eco dels socialistes.

Hereu-Mayol-Saura la lluita continua contra la vostra especulació
Re: noticia sobre okupas
13 gen 2007
El PSUC, el VIU, el único existente, ya no tiene la menor relación con ICV, más bien todo lo contrario.

Lo digo como simple dato, y más en Mataró, donde el PSUCviu, junto a la CUP, ha denunciado la política especulativa del actual ayuntamiento, formado por el PSC, ERC y los restos de ICV.
Re: noticia sobre okupas
14 gen 2007
Capsigranys! Anarkos de merda! A veure si enlloc de critikar tant als comunistes d'IC-V us fixeu en la vostra pròpia escòria, com la panda d'analfabets que són els okupes, que no fan més que embrutar l'imatge del moviment revolucionari i independentista! I a veure si us adoneu que els D'IC són comunistes autèntics i seriosos, que saben que l'única manera de fer la revolució és a través de la democracia, és a dir, des dins del sistema. Per després, tot seguit, instaurar la dicatdura del proletariat. I us avisu àcratas de pa sucat amb oli, quan arribi aquest dia, us fotrem a tots a la garjola, juntament amb els totskistes i amb les restes del POUM! l'esquerra indisciplinada i inútil quedarà fora de joc per consolidar el règim comunista. Aleshores deixereu d'insultar als hereus d'ESTALIN! Pseudorevolucionaris als paredó! Amunt l'altrenativa ecocomunista!
Re: noticia sobre okupas
14 gen 2007
En ICV no hay comunistas, hay anticomunistas viscerales, al menos en la Dirección. Saura, Guillot, Bosch, Boada, la Mayol, Blatasar, y etc. etc.

El estalinismo no es comunismo, sino la configuración de una dictadura a través de este siniestro personaje.

Creo que el último comunicado de ¿comunistas independentista? debe ser una provocación, sino no se entiende la multitud de tonterías y cretineces del mismo.
Re: noticia sobre okupas
14 gen 2007
Bueno. comunistes verds, comunistes radicals, independentistes, després mai esteu al carrer.
Re: noticia sobre okupas
14 gen 2007
Per molt que certes persones d'aquí hagin insistit en declarar-me fals independentista que sols cerca sembrar zitzània... Segueixo pensant que el problema del moviment revolucionari català és que ens relacionem amb corrents inútils, indisciplinades i estèrils com són l'anarquisme o el comunisme internacionalista... Per haver defensat a IC-V ja m'han posat l'etiqueta de traidor, capitalista o de fals fins arribar al punt d'indentifircar-me amb un estudiant d'història de la UAB. Diuen d'aquest jove que és baixet, amb ulleres, i amb una retòrica delirant. Respecta a la retorica potser si que ho sigui una mica delirant, però sempre depenent dels meus interessos. LA resta... doncs aneu molt errats. Sóc més aviat alt, no porto ulleres i ni tan sols estudio història, ni a l'UAB ni a cap altra universitat. Sols esper que asquest estudiant, per molt repelent que pugui ser, no rebi hòsties pel meu dret a l'anonimat. Sempre havia pensat que si algú em volia agredir seria per part d'elements feixistes o inclòs anarqusites, però mai de part dels meus propis companys independentistes. Tot plegat per defensar a IC-V. Em sap greu però em reafir-mo. Em de petar el sistema des dins i no mesclant-nos amb okupes, ni àcrates ni res per l'estil. I vos ho diu un afiliat del PSUC. Perquè vegeu si aneu d'errats. I respecte al que deia un de que un comunista mai defensaria l'autoritarisme... Que revisi la història de l'URSS per exemple... I si, no me n'amago, sento simpatía per l'estalinisme perquè penso que l'autoritarisme a vegades és necessari per consolidar la revolució. Salut i a veure si tenim més bona fe amb els camarades.
Re: noticia sobre okupas
14 gen 2007
aviam si tens mes bona fe tu i deixes d'insultar

aviam si se't pasa el "colocon" que portes a sobre q et fa delirar i barrejar problemes de fa 70 anys amb els d'ara i aterrisses a la terra
Sindicato Sindicat