Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[CUP Vilanova i la Geltrú] Cicle de debats sobre urbanisme i medi ambient
13 gen 2007
La CUP de Vilanova i la Geltrú va celebrar el passat dijous 11 de gener el primer dels tres debats de gener sobre urbanisme.
DSCF0643.JPG
CAKXEJC5.jpg
2006debatassociacions.JPG
L'acte va tenir lloc al Centre Cívic de Sant Joan i sota el títol "Model de ciutat i planificació urbanística" la comissió d'urbanisme i medi ambient va exposar les línees principals de la CUP en aquest tema per tal de posar-les a debat amb els assitents.
El debat es va centrar en el creixement urbanístic que està experimentant la vila, el desordre de l'actual Pla d'Ordenació Urbanística Territorial, la proliferació d'urbanitzacions il·legals i la preservació de determinats paratges en risc de ser convertits en noves zones urbanitzables.
Amb aquest debat, la comissió d'urbanisme i medi ambient de la Candidatura d'Unitat Popular de Vilanova i la Geltrú (el Garraf) ha començat el cicle de tres debats sobre la matèria que es duran a terme al llarg d'aquest mes de gener. Els propers debats tindran lloc al mateix lloc, a les 20h, els propers dijous 18 i 25, i tractaran sobre "Probelmàtiques urbanístiques actuals a Vilanova i la Geltrú" i "Polítiques Mediambientals", respectivament.
La comissió d'urbanisme és l'encarregada de cloure, amb els seus debats, el programa de "Debats Ciutadans" engegat per la CUP el mes de novembre i amb el qual la candidatura de l'esquerra independentista està configurant el seu programa polític per a les eleccions municiapls del proper mes de maig.
Al febrer està prevista la celebració d'una Assemblea Plenària on s'exposarà el resultat dels debats i del treball de les comissions i es procedirà al debat i aprovació del programa polític definitiu. L'assemblea, encara sense data concretada, estarà oberta, igual que els vuit debats temàtics, a tota la ciutadania vilanovina.

Foto1: Debat sobre "Model de ciutat..." celebrat el passat 11 de gener, Centre Cívic de Sant Joan
Foto2: Cartell dels "Debats Ciutadans" de la CUP de Vilanova i la Geltrú
Foto3: Debat sobre "Associacionisme i festes populars" del passat 12 de desembre, local de l'Associació de Veïns del Centre Vila.
Mira també:
http://www.cup.cat
http://www.vilanovadigital.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat