Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Acció solidària amb Kan Mireia
13 gen 2007
Acció a la seu d'Iniciativa Per Catalunya-Verds de Mataró, en resposta al desallotjament de Kan Mireia.
1.JPG
2.JPG
3.JPG
La nit del deu a l'onze es van realitzar pintades a la persiana de la seu d'ICV-V i es van inutilitzar els panys, en resposta al desallotjament de Kan Mireia per part del Gossos de Saura.

Avui tots i totes a la Trini!!
A les 18h a la plaça de la Trinitat Vella. Metro Trinitat Vella, línia vermella.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció solidària amb Kan Mireia
13 gen 2007
Harto de ver como desalojan las casas ocupadas, harto de ver como un gobierno "socialista obrero" i "verdes anticapitalistas" se mufan de los trabajadores y defienden los intereses de los burgueses, harto de ver tanta hipocresia y falsedad.

En teoría tendríamos que tener un gobierno progresista y de izquierdas, pero no, tenemos un gobierno conservador neocapitalista. K kojones pasa aki?¿ K partido podemos votar los que kieren un cambio del sistema?¿ Nos han traicionado.

Sino se acuerdan ellos de sus principios morales e ideoloògicos, nosotros si, y tendríamos que reclamar por todas las vías posibles.

Salguemos a las calles y reclamemos lo que el pueblo decidió en una elecciones libres, un gobierno socialista, socialista de verdad ( o sino que no engañen a la gente y que se cambien el nombre)

Donde esta nuestro orgullo, nuestra dignidad, nuestra sangre en ebullición? Parecemos piedras, y esto les beneficia mucho a ellos.

Reclamemos ya una política socialista. Tendríamos que cambiar muchas cosas de este sistema, pero siempre se empieza por una.
Ahora mismo creo que lo que más cerca tenemos para canviar es l' accesibilidad a la vivienda, porque hay mucha gente involucrada en este tema.

La solución no la dará el gobierno, o somos nosotros o nada cambiará. No nos servirà de nada salir un día a la calle a manifestar-nos pacificamente. Al dia siguiente todo volvera a ser como siempre: los especuladores se levantaran para ir a especular, los politicos a defender los intereses especulativos, y nosotros a trabajar y a estudiar para ver nuestro futuro undirse, mientras que nos dan bofetada limpia.

Organizemonos, salguemos a la calle a gritar y a expresar nuestra rabia, a emplear la acción directa, la negociación, etc.

Recordemos que todas la vías para solucionar el problema son igual de legítimas. Recordemos también que la "guerra" no solo es un dia.

Soy pacifista, pero todo tiene un limite. Lucha en las calles contra este gobierno y sistema de los cojones!


Acción directa y resisetencia Urbana!
Re: Acció solidària amb Kan Mireia
13 gen 2007
Ahir com fa setanta anys el PSUC reprimeix la llibertat.

Salute!
Re: Acció solidària amb Kan Mireia
14 gen 2007
Aneu votant al Saura, que no sabeu que té no se quants pisos i el xalet de la Cerdanya? D'esquerres de debò, i uns collons!!
Re: Acció solidària amb Kan Mireia
14 gen 2007
Capsigranys! Anarkos de merda! A veure si enlloc de critikar tant als comunistes d'IC-V us fixeu en la vostra pròpia escòria, com la panda d'analfabets que són els okupes, que no fan més que embrutar l'imatge del moviment revolucionari i independentista! I a veure si us adoneu que els D'IC són comunistes autèntics i seriosos, que saben que l'única manera de fer la revolució és a través de la democracia, és a dir, des dins del sistema. Per després, tot seguit, instaurar la dicatdura del proletariat. I us avisu àcratas de pa sucat amb oli, quan arribi aquest dia, us fotrem a tots a la garjola, juntament amb els totskistes i amb les restes del POUM! L'esquerra indisciplinada i inútil quedarà fora de joc per consolidar el règim comunista. Aleshores deixereu d'insultar als hereus d'ESTALIN! Pseudorevolucionaris als paredó! Amunt l'altrenativa ecocomunista!
Re: Acció solidària amb Kan Mireia
14 gen 2007
comunista independentista??

juas, juas, juas, més malament no ho podies fer tros de troll. Vinga capullu almenys aprèn a fotre zitzania amb una mica de credibilitat, pallús. No t'enteres d'una merda. És que és realment lamentable que et pensis que algú es creurà que ets el que dius ser.
Re: Acció solidària amb Kan Mireia
15 gen 2007
akest pringat deu sel del PCPC, només veient la merda ke li surt de la boca a favor d'estalin, no són ni comunistes ni independentistes.

en fi... solidaritat entre cases okupes! i visca la terra!
Sindicato Sindicat