Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : especulació i okupació
Sobre els Sense Sostre a Barcelona-fashion
12 gen 2007
Els quatre centres d'allotjament per gent sense recursos ofertats per l'Ajuntament s'omplen rapidament cada dia i molta gent en queda fora, segons ells mateixos t'informen.
FALS és que l'Ajuntament cobreixi ni de bon tros aquest aspecte. Quanta gent dorm en caixers automàtics? potser a l'espera de que vingui un pijo-que-no-sabia-que-feia i arribi des d'un ensurt fins a ... la mort?!

L'Ajuntament pomposament diu -roda de premsa inclosa- que te 4 centres oberts. Si hom truca per telefon -i no tothom pot fer-ho- et diuen que t'espabilis a ser-hi d'hora a les 8 o quan obren, perquè s'omplen rapidament i de seguida queda ple.

Als quatre que ofereixen realment, perque si entres a la seva web t'ofereixen un grapat de suposats Centres d'Acolliment. Informació oficial FALSA. Perque si hi truques t'ho diuen clarament. Bé, amb la paraula "anim, he" afegida en to cristià si truques a Càritas. O sigui que t'espabilis com puguis.

Si pots dormir-hi finalment, sembla ser, de bona font, que et solen robar el poc que puguis portar a sobre. Si ja no t'han fotut pel carrer abans. I una cosa es que et fotin la cartera i tornis a caseta a maleïr-ho tot. L'altra és que et fotin les teves pertenencies, amb les que vius o sobrevius

I tot a toc de pito. Perque si no tens res, has d'assumir la teva culpabilitat d'haver-te autoexclos, ser un desarrelat, un marginal, com més gran més fotut és.

I ai de tu si et busques la vida per sobreviure. Si alegres la vida fent musica per la gent al Metro sense permis de l'autoritat. zas, ve el "Servei de Seguretat" (!!!) de TMB i et roba (legalment?!) instruments i diners.

I ai del que demani diners pels carrers. Àvies de països de l'Est que s'ho montin com s'ho montin es veu ben clar que no tenen res: "-Tu, que ya te he dicho la ultima vez que te fueras de aqui! que no te vea más por aqui!" Qui te la misèria, qui és el miserable, i sembla que la ràbia encara tarda a venir. La Urbana s'afanya a complir la meravellosa ordenança CIVICA -amb metodes de la Gestapo- de la Barcelona-Fashion, entossudits els altres i el Partit Socialista (què has dit, sociaque?!!) a consolidar la ciutat com l'aparador del disseny (el "feixisme post-modern").

Tot plegat al mateix temps de la gran creuada que EcoSocialistes i partit Socialista -neollengua. socialisme: n'hi ha que són més iguals que d'altres; eco: marca de producte semblant al cacau-...

... gran creuada socialista en defensa de la propietat privada rendista i inmmobiliària ...

... que desallotja cases okupades, Barcelona només és bona si la bossa sona, perquè segons diuen, és clar, nosaltres estem millor que París.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sobre els Sense Sostre a Barcelona-fashion
13 gen 2007
Hi ha un altre element, a les declaracions de l'hereu del klos, que diu molt de la cultura democràtica de la familia sociata: el fet de no permetre una protesta pacífica amb el pretext que "no té raó de ser pq la situació aquí és molt diferent", que vendria a ser com negar el dret a la vaga als obrers d'aquí perquè els de Taiwan viuen molt pitjor... Algú li explicarà que el dret a la protesta i a la dissidència no pot passar, per definició, per les valoracions de qui mana?
Re: Sobre els Sense Sostre a Barcelona-fashion
13 gen 2007
no si ja saben prou bé com funciona, per això ho utilitzen segons els seus interessos, qui no recorda lacampada a la plaça Francesc Macià amb un cinquantena de tendes i gairebé un mes d'estada reivindicant el NO a la GUERRA, hi ara que no hi ha el PP al govern central que ens fotin. m'estic plantejant seriosament votar el PP perque es radicalitzi la situació!
Sindicat Terrassa