Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Participa a festiattac 2007
12 gen 2007
Amics i amigues,

Ens dirigim a vosaltres per a convidar-vos a participar en Festiattac, festival que tindrà lloc el 19 de maig de 2007 al Parc de l'Espanya Industrial de Barcelona.
festiattac.jpg
Després de la primera experiència en 2005, desitjem tornar a regalar a la ciutat un esdeveniment de trobada gratuïta, participatiu i enriquidor.

Per a això és molt important contar amb la vostra presència, ja que amb la vostra labor i acció social teniu molt per aportar a la ciutadania.

Com es detalla al projecte que trovareu a la web www.festiattac.org , les activitats que es desenvoluparan seran les següents: mostra d'entitats, fira de editorials independents i fancines, concerts, tallers, teatre de carrer, xerrades-debat, conferències, mostra de documentals i curts independents, jocs i activitats infantils.

Tot això, dintre d'un marc de crítica, consciència social i reivindicació de l'espai públic per a la ciutadania.

Podeu participar de la forma que desitgeu, posant un estand, realitzant un taller, i mitjançant qualsevol manera d'expressió artística (música, pintura, art urbà, ball, etc.)

La participació i l'espai per a posar l' estand és absolutament gratuït, això sí, és important que pugueu portar allò que necessiteu (cadires, taula, carpa, etc).

Així mateix, us convidem a participar en les reunions d'organització, les quals se celebren a La Casa del Mig, Centre Cívic dintre del Parc de l'Espanya Industrial, tots els dilluns a les 19.30 h (excepte festius i períodes vacacionals), mateix lloc on se celebrarà l'esdeveniment.

A la web trovareu el projecte que defineix la filosofia de Fesiattac i tot allò que pretenem amb la seva celebració, així com el formulari a emplenar per a tenir en compte la vostra participació.

Esperem que us resulti interessant i que puguem contar amb la vostra presència.

No dubteu a contactar amb nosaltres per a tot allò que necessiteu.

Una abraçada,

Organització Festiattac

Attac-Catalunya.

www.festiattac.org

PRESENTACIO DE FESTIATTAC EL DILLUNS 15/01/07 A LES 20:00 HORES EN LA CASA DEL MIG (mirar plànol en hi ha a la web). Hi haurà pica pica.
Mira també:
http://www.festiattac.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa