Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Cicle de presentació d'escoles d'educació lliure de Catalunya
11 gen 2007
La Xell (Xarxa d'educació Lliure) organitza un cicle de presentació d'escoles d'educació lliure de Catalunya. Aquest divendres, a les 19 hores, presentarem l'escola El Roure a la UB, campus mundet.
Triptic_forum-2.pdf
Triptic forum-2.pdf (343,11 KiB)
L'educació lliure és una manera d'entendre el fet educatiu que es basa en el respecte al desenvolupament integral de cada nen i nena, i que s'allunya de moltes práctiques actuals com els exàments, els deures, els llibres de text, la massificació, la homogeneïtzació, els càstigs, etc.
A Catalunya hi ha un seguit d'escoles, petites, que tracten d'acompanyar l'infant en el seu procés de desenvolupament, amb límits, amb la cura de l'ambient, amb la internvenció educativa que enforteix, i sobretot amb respecte i amor. Des de la Xell volem ajudar a connectar aquests projectes amb altres col·lectius i persones que ens sembla que també es mouen en aquesta direcció. Perquè aquestes interrelacions poden enfortir els nostres camins.
Aquest divendres 12 de Gener presentem l'escola El Roure, una escola situada a l'Alt Penedès, amb prop de 40 nens i nenes d'infantil i primària.
La sessió serà de 19 a 21 hores a la facultat de Pedagogia de la UB, al campus de la Vall d'Hebron. L'entrada és gratuïta.
Us incloem el trítptic de tot el cicle per si us pot resultar d'interés, o be per si ens podeu ajudar amb la difusió
Fins aviat
Grup de difusió de la Xell
Mira també:
http://www.educaciolliure.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa