Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[CNT-Barcelona] La Confederació Regional del Treball de Catalunya i Balears convoca el 13 de gener en solidaritat amb la vaga de Mercado
11 gen 2007

La Confederació Regional del Treball de Catalunya i Balears convoca el 13 de gener en solidaritat amb la vaga de CNT-Mercadona. L'acte, organitzat per la CNT-AIT de Barcelona, tindrà lloc aquest dissabte al barri obrer de Nou Barris. La manifestació té convocada la seva sortida a les 17,30h al costat de la parada de Sagrera (L1, L5).

Des de CNT-AIT Barcelona volem fer una crida a tota la gent que està recolzant i que ha ajudat als companys en vaga a vindre a la manifestació, la lluita de Mercadona està tinguen esdeveniments judicials molt importants -com el recent judici per lesió greu del dret a vaga-, no obstant a la CNT no confiem en la justícia burgesa i per això continuarem endavant amb la lluita sindical: l'acció directa, la solidaritat i l'ajuda mútua.
En aquests moments, estem portant a terme una tasca d'apropament als barris obrers que també tenen supermercats Mercadona al barri, per tal de sensibilitzar al veïnat sobre la situació que es viu a l'empresa, i de com poden ajudar aquests a aquests treballadors: NO COMPRAR A MERCADONA.

Sens més, fem una crida a la ciutadania de Barcelona en general, un cop més a secundar aquesta vaga de forma solidària no comprant a una empresa que explota als seus treballadors i treballadors, que assetja moralment a les persones que volen tenir un treball digne, i que reprimeix la organització sindical dels treballadors: sancionant, acomiadant i agredint inclús a companys.

El 2007, el dedicarem a Juan Roig per mentir sobre la realitat dels seus treballadors i desentèndres del que passa als llocs de treball. Juan Roig és el màxim responsable d'aquesta situació, i per això li dedicarem el boicot a Mercadona que CNT està portant a terme en solidaritat amb aquells i aquelles treballadores que lluiten per la seva dignitat.

Manifestació en solidaritat amb la vaga de CNT-Mercadona
Dissabte 13 de gener, 17,30h - 9 Barris ( Sagrera, L1 i L5).

Mira també:
http://barcelona.cnt.es
http://www.cnt.es/mercacoso

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: [CNT-Barcelona] La Confederació Regional del Treball de Catalunya i Balears convoca el 13 de gener en solidaritat amb la vaga de Mercado
12 gen 2007
La manifestació que es va anunciar per al dia 21 segueix en peu?
Re: [CNT-Barcelona] La Confederació Regional del Treball de Catalunya i Balears convoca el 13 de gener en solidaritat amb la vaga de Mercado
12 gen 2007
La manifestació del 21 segueix en peu i amb més energies que mai.

Salut!
Sindicat Terrassa