Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Alberto Fernández coincideix amb Jordi Hereu
09 gen 2007
PSC i PP coincideixen sobre el tema d'habitatge
El president del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha coincidit amb les declaracions de Jordi Hereu, perquè "reclama no permetre acampades col·lectives als carrers de Barcelona" i ha demanat "mantenir l'alerta davant de grups radicals i antisistema a la nostra ciutat que canviarien els locals ocupats per okupes per tendes de campanya". A més, Fernández Díaz ha explicat que "la permissivitat d'aquests grups pot suposar una greuge comparatiu amb tots els barcelonins que compleixen amb les ordenances i no infringeixen les normes de convivència".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alberto Fernández coincideix amb Jordi Hereu
09 gen 2007
Esta noche en BTV en el programa Telemonegal entrevistan a Hereu. Paso de verlo, me da mucho asco este alcalde, si alguien lo ve que lo comente, gracias.
Re: Alberto Fernández coincideix amb Jordi Hereu
09 gen 2007
Si no ens deixen acampar al carrer acamparem al balcó de l'Hereu i de l'Albertito... pobres burgesos bocamolls... el que hem de fer és fotreus fora de l'Ajuntament!
Re: Alberto Fernández coincideix amb Jordi Hereu
10 gen 2007
Clar que coincideixen, sembla que ens hem caigut ara de l'arbre, coincideixen en tot el que es fonamental eprque el sistema funciona, però no ara, sempre. El problema els teniu els que us penseu que una sigla o una altra són realment el que diuen ser i es diferencien en alguna cosa. Continueu votant els mals pitjors i acabarem amb el pitjor mal.
Re: Alberto Fernández coincideix amb Jordi Hereu
14 gen 2007
Y que problema hay?. No coincidis nunca con personas con las que en otro momento diferis?. No parece que coincidan en nada más que cuestionarse que un grupo de freakis monte el numero en la plaza de sjaime.
Sindicato Sindicat