Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas



SPCC CGT
Domingo 7 de enero del 2007.
La evidencia siempre brutal de la muerte, utilizada de manera deliberada como exhibición de fuerza, condiciona una vez más la voluntad y el debate en nuestra sociedad. El atentado de ETA implica la vigencia de una estrategia que reproduce en sí misma algunos de los caracteres más duros y odiosos del poder, contribuyendo a fortalecerlos.

La CGT, firme luchadora por los derechos y las libertades a nivel individual y colectivo, y convencida de que los fines están implícitos en los medios, quiere mostrar su rechazo hacia este atentado que nos devuelve a un escenario condicionado por el debate sobre la utilización de la violencia al tiempo que relativiza la profundidad de los problemas que sufre la sociedad.

La brutalidad de estas muertes no nos hace olvidar sin embargo la vigencia del resto de otros comportamientos y actos que condicionan de manera igualmente brutal nuestro presente. En ese sentido, nuestro rechazo y nuestra denuncia deben extenderse hacia la actuación de una derecha en sí misma extrema que pretende, desde su soberbia autoritaria, retrógrada y capitalista, enterrar la verdad de los miles de encarcelados, exiliados y asesinados por una dictadura de décadas cuyos responsables siguen ejerciendo el poder. La ineficacia interesada de una izquierda que se refugia en la gestión administrativa del estado, completamente alejada de la realidad diaria de la mayoría social. El cinismo de unos agentes sociales que se benefician estructuralmente de su autodecidida pasividad y complacencia. La responsabilidad de unos medios de comunicación exclusivamente al servicio de los intereses del capital que les sostiene. La injusticia de un sistema que se alimenta de la brutalidad de la explotación y de la represión; de los miles de personas que mueren cada día en los centros de trabajo, en las alambradas de las fronteras, en los campos de refugiados..., por culpa de la ambición insaciable del capital, de la violencia machista, del autoritarismo...

La constatación de nuestra condena al atentado de Madrid no olvida ni elude la constatación del conjunto de responsabilidades que concurren en los profundos problemas de los que cotidianamente somos víctimas todos los trabajadores y trabajadoras.

La coincidencia siniestra de que las víctimas sean dos trabajadores de origen indígena a miles de kilómetros de su tierra natal pone asimismo de manifiesto todas y cada una de las brutalidades y complicidades denunciadas.

En función de todo ello queremos convertir nuestro rechazo al atentado en una apuesta, más allá de fechas y circunstancias, por una sociedad más libre e igualitaria en la que la burocracia sea sustituida por la participación, el control de la información por un debate sin cortapisas, la explotación por el reparto de la riqueza, el olvido intencionado por la memoria y la dignidad de todas las víctimas. Una sociedad en la cual poder ejercer y desarrollar de manera compatible los derechos y libertades individuales con los derechos y libertades colectivos. Sin coacciones ni violencias de ningún tipo.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
ja entenc perque a EH, el sindicats majoritaris són ELA i LAB...
Gora Euskadi askatuta eta socialista
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
quin comunicat més buit de contingut? i el procés? i la instransigència i fanatisme nazionalista espanyol del PsoE que han impedit que avancés? i la vulneració dels drets dels pobles sotmesos per l'estat espanyol? i la dispersió i les detencions que continuen i han continuat durant aquest temps? i la il·legaliztació d'idees, organitzacions polítiques independentistes?

patètic el silenci de la CGT, se'n van per la tangent sense dir res

lamentable
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
Sóc independentista i no sóc del vostre sindicat. Tot i no estar d'acord amb coses que dieu al comunicat, està bé que existeixin veus critiques amb la oportunitat que l'imperi espanyol ha perdut per construir escenaris de pau.

La violència mai és desitjable...a vegades és necessària. Els pobles que aspirem a la llibertat hem de, també, desafiar el monopoli de la violència dels estats.

Amb tot, aquest comunicat denota més sensatesa i honestedat del que puguin fer CCOO i UGT.

...continuem lluitant per la independència i el socialisme.
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
demà us truco per donar-me de baixa, us en podeu anar a la merda
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
Demà us truco per afiliar-me. Sóc independentista i socialista (no del PSC, és clar) i penso el mateix que dieu aquí.
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
CGT sí que diu, i molt. Acordar les finalitats amb el camí és bàsic per no convert-se en un militarista, que és el que és ETA en aquests moments, sense estat però militar. I els militars són el pitjor que l'espèci humana ha creat, per aix`po l'Estat espanyol ha de desaparèixer, erquè com qualsevol altre estat és la concreció d'una viol`pencia militar portada a la pràctica des de fa segles. ETA s'ha carregat el proces que hagues pogut fer possible una altra manera de lluitar.
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
Bé, en tot cas aquest comunicat és de la CGT confederal, no de la de Catalunya. De totes maneres hi coincideixo plenament.
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
quantes vegades es posiciona la CGT "confederal" sobre la politica de dispersio de presos polítics bascos de l'Estat espanyol
quantes vegades es posiciona sobre la seva situació a les presons espanyoles
quantes es posiciona sobre la tortura, l'estat de setge encobert a moltes poblacions basques, l'entrada a domicilis i locals, la cossa a la porta
quantes vegades es posiciona la CGT "confederal" sobre l'il·legalització de organitzacions col·lectives que apleguen en un petit pais 30 vegades el que la CGT representa a nivell de l'Estat o a Catalunya

quantes vegades ha fet tot això en aquests 9 mesos
quantes declaracions ha fet sobre la vaga de fam de l'Iñaki De Juana i la seva alimentació voluntària

quantes condemnes ha fet la CGT quan s'ha tractat de violencia firmada amb l'A -darrerament en augment-

heu caigut molt i molt baix, perque, independentment que hom pensi el que vulgui i li repategi l'estomac la mort de dues persones que no tenien res a veure a l'atemptat, us heu deixat portar vel vostro puto sectarisme pseudoacrata respecte l'independentisme basc, que siguent quatre i al cabo us creieu alguna cosa important -el tercer sindicat, pero si te mes gent la USO, deixem que m'hi peti, i no estirem la corda aixo li deixem pels vostres amics cenetistes que es l'unica cosa que us importa i no la classe obrera i la transformacio social-

heu exercit des de Madrid com a bons madrilenys antibascos -españolisme pur- no com a treballadors

i passeu a convertir-vos en l'esquerra -ui quina paraula- del sistema, en la part esquerronosa dels torturadors i la guardia civil, en la "veu llibertaria" de les cloaques de l'Estat

perque no en teniu prou en rebutjar la mort de les dues persones, havieu de fer servir aquesta meravellosa paraula fabrica en alguna ment de la CIA, "CONDENA", que la unica cosa que indica es que us afegiu a la claca miserable que amb una ma aixeca la seva merda de Constitucio i amb l'altra et clava els electrodes als collons quan et detenen

sou uns cabrons
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
La organización antirrepresiva y pro-Amnistía Askatasuna hizo públicos los datos de la represión de los Estados español y francés en los seis meses trascurridos desde el alto el fuego de ETA. Entre los datos emitidos destacaban las 64 detenciones, siendo 30 de ellas bajo incomunicación bajo la acusación de relación con organización armada y correspondiendo el resto a detenciones derivadas de participación en movilizaciones públicas o actos de protesta. Habría que añadir las 13 extradiciones o expulsiones que se han producido a territorio español desde terceros países. De todas estas detenciones 16 personas han sido ingresadas en prisión.

Por otra parte, el organismo antirrepresivo computa en 38 los ciudadanos vascos citados a la Audiencia Nacional por sus actividades políticas, públicas y pacíficas. Además, 46 actos políticos de distintos contenidos y modalidades –manifestaciones, asambleas públicas, ruedas de prensa…- han sido prohibidos en base a la estrategia de ilegalización llevada a cabo por decisiones judiciales o administrativas.

Asimismo, se han desarrollado 49 juicios en los tribunales excepcionales antiterroristas -audiencia nacional española y sección cuarta francesa- en los que se han visto juzgados 154 ciudadanos vascos, incluida la continuación del conocido juicio 18/98 que se alarga ya por un año desde que se inició en noviembre de 2005. En tribunales ordinarios se han celebrado 28 juicios en los que 54 personas han sido juzgadas por cuestiones que tienen que ver con la libertad de manifestación y de expresión.

Otros datos de interés que hace público el organismo antirrepresivo se refieren a la situación de militarización y de presencia armada que se vive en las calles y carreteras vascas, habiéndose producido 734 controles, además de maniobras militares durante el mes de agosto y septiembre que han afectado a 37 pueblos de las cuatro provincias vascas bajo administración española. a este dato añaden la construcción de nuevas infraestructuras militares en Santurtzi, Lekunberri y los trabajos de ampliación que se están dando en el cuartel de la Guardia Civil de Intxaurrondo. Por último, los portavoces de Askatasuna mencionan que 23 manifestaciones han sido disueltas de forma violenta y que 476 ciudadanos y ciudadanas vascas fueron identificados en movilizaciones o al repartir o colocar propaganda política.

En cuanto a la situación de los represaliados vascos, el organismo pro amnistía se refería a los 611 presos y presas políticas que se encuentran dispersados en 79 cárceles de ambos estados siendo únicamente 13 presos los que se encuentran en cárceles de Euskal Herria. Esta situación ha generado 9 accidentes de coche en los largos viajes que recorren los familiares para visitar a sus seres queridos habiendo afectado a 18 personas de las cuales 7 han necesitado cuidados sanitarios de diversa consideración.

En lo referente a la denegación del derecho al acceso a la libertad, sería 185 los presos y presas vascas a quienes se debería aplicar la libertad por cumplimiento de las tres cuartas partes de la condena y sería 19 presos los que deberían estar ya en libertad por haber cumplido el término impuesto de condena. Este último concepto es el que se refiere a la aplicación de la Doctrina Parot, nueva interpretación del Tribunal Supremo -sentencia 197/2006- que invalida retroactivamente las redenciones de condena de las que se beneficiaban los presos juzgados bajo el Código penal de 1973. Por último, Askatasuna se refiere a los 6 presos con enfermedades incurables a quienes se deniega sistemáticamente el acceso a la libertad.

1.- JON AGIRRE AGIRIANO –Aramaio- diagnosticada una artrosis general, diabetes y hernia discal. El año pasado se le intervino por un problema de degeneración en la caderas.

2.- BAUTISTA BARANDAILA IRIARTE –Etxarri Aranatz- sufre colitis ulcerosa desde hace tres años y ha sido sometido a varias operaciones.

3.- JOSÉ RAMÓN FORURIA ZUBIALDEA –Markina Xemein-: padece de un tumor en la vejiga.

4.- MARILO GOROSTIAGA RETUERTO –Iruñea. Alde Zaharra-: diagnosticado un tumor cancerígeno en el pecho derecho además de diabetes e hipertensión. Se le practicó una operación para extirpar el tumor y quimioterapia.

5.- JUAN JOSÉ REGO VIDAL –Donostia. Intxaurrondo-: sufrió dos colapsos cerebro-basculares en noviembre, además de padecer de hipertensión, diabetes y cataratas,

6.- JOSU URIBETXEBARRIA BOLINAGA –Arrasate-: diagnosticado un tumor cancerígeno en el riñón izquierdo, fue extirpado y debe someterse a continuos controles.
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
ens vinguin a aplicar l'antiterrorista a tots plegats a veure que dieu
(en Durruti us fregiria a trets)
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
07 gen 2007
seria molt facil explicar una historia sobre perque feu aquest comunicat i sobre el funcionament de la Confederació, etc., pero aixo deixe-m'ho pels de les CNTs que estan especialitzats a atacar-vos des d'alla on poden, incapaços de fer el més minim front comú amb ningú que no sigui mimeticament duplicats a ells, per poder esgarrapar ni que sigui 4 afiliats a qui en tingui 10 mes que ells... que es el que sembla que esteu fent ara vosaltres, i que us permet fer la vostra LEGALITAT en front d'organitzacions molt més nombrosos que tenen tapada la boca, les webs, els locals...

Diuen que Henry Thoreau, l'anarquista precursor de la Desobediencia Civil i la No-Violència, va ser visitat en una de les seves multiples estades a la presó per un amic. Al veure'l li va espetar que com era que estigues sempre i una altra vegada darrera les reixes.
Thoreau li va contestà: "com és que tu encara ets a fora?"
que no són treballadors aquests bascos i basques?
07 gen 2007
Modificat: 09:16:54
ALAMA
1.Alonso Alvarez, Raul
2.Barrios Martin, Jose Luis
3.Errazti Elorza, Jokin
4.Etxebarria Sagarzazu, Kepa
5.Etxegarai Gaztearena, Fernando
6.Etxezarreta Manzisidor, Joseba
7.Garces Beitia, Iñaki
8.Garcia Corporales, Josu
9.Garcia Gaztelu, Xabier
10.Gartzia Miguel, Istebe Mirena
11.Mariñelarena Garziandia, Luis
12.Martinez de Osaba Arregi, Igor
13.Ormazabal Lizeaga, Asier
14.Ugarte Billar, Xabier
15.Calvo Mugeta, Ainara
16.Lizaso Matxain, Oihana
ALACANT Foncalent
17.Alaña Arrinda, Koldo
18.Bilbao Moro, Jon
19.Del Olmo Vega, Fernando
20.Maruri Basagoitia, Lander
21.Trecet Sastre, Juanito
22.Caminos Uribe, Olatz
23.Garro Perez, Nerea
ALBACETE
24.Goikoetxea Garralda, Txus
25.Larredonda Muñoz, Zigor
26.Lasa Mendiaraz, Sebas
ALBOLOTE (Granada)
27.Aginagalde Urrestarazu, Jon
28.Aiensa Laborda, Ibai
29.Akaiturri Irazabal, Iñigo
30.Beaumont Etxebarria, Iñaki
31.Garalde Bedialauneta, Isidro
32.Gaztañaga Bidaurreta, Jose Ignazi
33.Lasa Mitxelena, Juan Lorenzo
34.Legaz Irureta, Armando
35.Miner Villanueva, Imanol
36.Troitiño Arranz, Txomin
37.Urdiain Ziriza, Iñaki
38.Martinez Perez, Leire
39.Uzkudun Etxenagusia, Maritxu
ALCALA MECO (M-II)
PREVENTIVO
40.Arzalluz Goñi, Asier
41.Atxurra Egurrola, Julen
42.Badillo Borde, Irkus
43.Bengoa Lpez de Armentia, Asier
44.Bravo Saez de Urabain, Zigor
45.Cano Hernandez, Pedro Maria
46.Isiegas Garisoain, Iker
47.Lejarzegi Olabarrieta,Endika
48.Mallabia Sanchez, Unai
49.Medina Azanza, Sergio
50.Mintegiaga Oiarbide, Jon
51.Pardo Segovia, Mikel
52.Peña, Ibai
53.Redin Sanchez, Unai
CUMPLIMIENTO
54.Arruarte Santacruz, Garikoitz
55.Blanco Santisteban, Zigor
56.Ortiz de Ginea Iriguen, Asier
ALCALA EMAKUMEAK (M-I)
57.Gorrotxategi Vazquez, Axun
ALCAZAR DE SAN JUAN
58.Garcia Razkin, Sergio
59.Lazkano Perez, Xabier
60.Lopez de Abetxuko Liki., Jose R.
ALMERIA
61.Aldasoro Magunazelaia, Ramon
62.Aparicio Benito, Koldo
63.Azurmendi Peñagarikano, Mikel
64.Balerdi Iturralde, Juankar
65.Benaito Villagarcia, Mig. Angel
66.Carrasco Aseginolaza, Koldo
67.Dorronsoro Malaxetxebarria, J.M
68.Garrido Sanchez, Karlos
69.Krutxaga Elezkano, Iñaki
70.Markes Zelaia, Patxi
71.Piriz Lopez, Juan Manuel
72.Saez Insausti, Aritz
73.Urizar de Paz, German
74.Viedma Morillas, Alberto
75.Zabarte Jainaga, Felix
76.Pedrosa Barrenetxea, Maite
77.Uriarte Bustinza, Mir. Agutzane
ARANJUEZ (M-VI)
78.Alberdi Elejalde, Ernesto
79.Aranburu Berriozabalgoitia, Peru
80.Ariz Lizaso, Eder
81.Arronategi, Asier
82.Arzelus Angiozar, Iker
83.Beristain Urizarbarrena, Iker
84.Burgaleta Bajineta, Asier
85.Diez de Ulzurrun, Gorka
86.Etxeandia Meabe, Jose Miguel
87.Hormaetxe Bilbao, Arkaitz
88.Larrea Azpiri, Zunbeltz
89.Lezama Markuartu, Josu
90.Lima Sagarna, Iker
91.Totorika Eskandon, Haritz
92.Zulueta Vazquez, Pagoa
93.Saez de la Cuesta, Alicia
BADAJOZ
94.Arizmendi Oiartzabal, Joseba
95.Del Hoyo Hernandez, Kepa
96.Etxezarreta Etxaniz, Ibon
97.Gabiola Goiogana, Andoni
98.Izpura Garcia, Mikel
99.San Argimiro Isasa, Mikel
100.Sebastian Iriarte, Alfontso
101.Usandizaga Galarraga, Xabin
102.Zubiaurre Agirre, Jon
103.Zugadi Garcia, Iñaki
104.Lopez Riaño, Idoia
105.Onaindia Susaeta, Josune
BASAURI
106.Abad San Pedro, Endika
107.Jurado Garcia, Andeka
108.Ruiz Cantalapiedra, Klemente
109.Uruñuela Mollinero, Jorge
110.Vecino Santa Maria, Roberto
BONXE
111.Martinez Garcia, Txerra
112.Odriozola Agirre, Peio
BOTAFUEGO (Algeciras)
113.Cañas Carton, Iñaki
114.De Juana Chaos, Iñaki
115.Erro Zazu, Iñaki
116.Etxeberria Martin, Iñaki
117.Gonzalez Endemaño, Jorge
118.Lopez Ruiz, Antxon
119.Makazaga Azurmendi, Xabier
120.Novoa Arroniz, Jose Mari
121.Pujana Alberdi, Iñaki
122.Sanpedro Larrañaga, Premin
123.Garbaio Ruiz, Arantza
124.Noble Goikoetxea, Inma
125.Pacho Martin, Inma
BRIEVA
126.Bakedano Maidagan, Oihane
127.Bilbao Perez, Nagore
128.De Andres Urrutikoetxea,Arritxu
129.Eskisabel Barandiaran, Anitz
130.Fernandez Zabala, Aizeti
131.Gallastegi Sodupe, Irantzu
132.Guemes Oiarbide, Itxaso
133.Martinez Garcia, Idoia
134.Oña Ispizua, Iosune
135.Urizar de Paz, Amaia
136.Villanueva Ortega, Izaskun
137.Yañez Ortiz de Baron, Iratxe
BURGOS
138.Alza Hernandez, Andoni
139.Arnaiz Laskurain, Aritz
140.Etxenike Ugarte, Asier
141.Fdez Prz de Nanclares, Txetxu
142.Lizarralde Izagirre, Luis Mari
143.Perez Diaz, Jose Mari
CACERES II
144.Andueza Antxia, Oier
145.Fraile Iturralde, Gorka
146.Maurtua Eguren, Aitzol
147.Olabarrieta Colorado, Iker
148.Olaizola Baseta, Aitor
CASTELLO
149.Altable Etxarte, Txuma
150.Barreras Diaz, Oskar
151.Cabello Perez, Andoni
152.Etxeberria Lete, Peio
153.Fernandez Castañares, Elias
154.Gallastegi Sodupe, Orkatz
155.Lopez Agiriano, Estanis
156.Otxoa de Eribe Landa, J. Angel
157.Ramada Estevez, Frcsco Jose
158.Ioldi Mujika, Mila
159.Jauregi Amundarain, Oskarbi
CORDOBA (Alcolea)
160.Arri Pascual, Alvaro
161.Etxeberrria Garaikoetxea, JMari
162.Figueroa Fernandez, Angel
163.Gallaga Ruiz, Xabier
164.Garcia Jodra, Fernando
165.Inxausti Etxarri, Tomas
166.Iragi Gurrutxaga, Harriet
167.Parot, Unai
168.Urrosolo Sistiaga, Joseba
169.Bengoa Ziarsolo, Nerea
170.Gisasola Solozabal, Carmen
171.Viso Ziarrusta, Maider
CURTIS (Teixeiro)
172.Aramendi Urteaga, Ekaitz
173.Caride Simon, Rafa
174.Cebrian Mayayo, David
175.Diez Torre, Fernando
176.Eskudero Balerdi, Gregorio
177.Fernandez Fernandez, Igor
178.Gomez Ezkerro, Jesus Mari
179.Guridi Lasa, Iñigo
180.Plazaola Anduaga, Alberto
181.Polo Escobes, Sergio
182.Rodriguez Cordero, Gonzalo
183.Zabaleta Elosegi, Jose Jabier
184.Ijurko Ruiz, Eider
DAROCA
185.Codo Callejo, Jagoba
186.Fagoaga Igantzi, Iñaki
187.Gramont, David
188.Revilla Arbaiza, Joserra
189.Zarrabe Elkoroiribe, Mikel
DUEÑAS
190.Artola Medibe, Mario
191.Gomez Lopez, Patxi
192.Gonzalo Casal, Iñaki
193.Ibañez Diez, Raul
194.Oviedo Casado, Oskar
195.Rollan Rodriguez, Patxi
196.Urain Larrañaga, Jokin
197.Fresneda Etxeberria, Ainara
198.Martinez Sustatxa, Itziar
199.Segurola Agirre, Amaia
EL DUESO
200.Arrieta Prez de Mendiola, Ismael
201.De Luis Astarloa, Fernando
HERRERA DE LA MANCHA
202.Alonso Rubio, Iñaki
203.Aranburu Muguruza, Xabier
204.Armendariz Izagirre, Iñaki
205.Askasibar Garitano, Mikel
206.Balerdi ibarguren, Xabier
207.Bellon Blanco, Arkaitz
208.Biguri Camino, Jose Angel
209.Castro Sarriegi, Alfonso
210.Cristobal Martinez, Carlos
211.Del Hierro Upategi, Agustin
212.Erostegi Bidaguren, Joseba
213.Errandonea Arruti, Ander
214.Francisco Rodriguez, Niko
215.Fresnedo Gerrikabeitia, Aitor
216.Lopez Gomez, Jon
217.Lujanbio Galdeano, Pakito
218.Orotegi Otxandorena, Ignacio
219.Rubenach Roig, German
220.Turrientes Ramirez, Mitxel
HUELVA - II
221.Aldana Zelaia, Jon
222.Apeztegia Jaka, Carlos
223.Bilbao Goikoetxea, Iñaki
224.Garcia Sertutxa, Gorka
225.Karrera Arenzana, Asier
226.San Epifanio San Pedro, Felipe
227.Solana Matarran, Jon Igor
228.Troitiño Arranz, Antton
229.Zabarte Arregi, Jesus Mari
230.Perez Aristizabal, Eider
231.Txurruka Madinabeitia, Lurdes
IRUÑEA
232.Barandaila Iriarte, Bautista
JAEN – II
233.Arregi Erostarbe, Joseba
234.Arrieta Llopis, Mikel
235.Arronategi Azurmendi, Kepa
236.Diaz de Heredia Ruiz de Arb.,Josu
237.Garcia Aliaga, Aitor
238.Garcia Justo, Asier
239.Palacios Capitan, Pako
240.Sagardui Moja, Jose Mari
241.San Pedro Blanco, Jon Mirena
242.Terrones Arrate, Jagoba
243.Urizar Murgoitio, Xabier
244.Ernaga Esnoz, Joxepa
245.Lpz de Luzuriaga Fdez,Gotzone
LANGRAITZ
246.Agirre Agiriano, Jon
247.Galarraga Arrona, Jose Antonio
248.Hernandez Velasco, Jose Antonio
249.Muñoz de Vivar Berrio, Andoni
250.Perez Ojuel, Carlos
251.Uribe Navarro, Ramon
LOGROÑO
252.Alvarez Santacristina, Jose Luis
253.Gordo Castro, Xabier
254.Pikabea Ugalde, Kepa
255.Sola Torres, Txomin
256.Zubizarreta Balboa, Kepa
257.Alonso Curieses, Anuntzi
258.Gorostiaga Retuerto, Marilo
MALAGA
259.Delgado Goñi, Juani
260.Etxeberria Pascual, Josetxo
261.Gabirondo Agote, Juan Mari
262.Gonzalez Rodriguez, Manu
263.Martin Carmona, Koldo
264.Mendinueta Flores, Jesus Mª
MANSILLA (Leon)
265.Artola Ibarretxe, Joseba
266.Bollada Alvarez, Jesus
267.Esparza Rodriguez, Iker
268.Igarataundi Peñagarikano, J Mª
269.Orbegozo Etxaniz, Mikel
270.Rego Vidal, Juan Jose
271.Salegi Garcia, Oroitz
272.Tobalina Rodriguez, Juantxu
273.Armendariz G. De Langarika, Lierni
274.Garcia Rodriguez, Paula
275.Majarenas Ibarreta, Sara
MARTUTENE
276.Elizegi Mitxelena, Joxe
277.Soto Blanco, Aitor
278.Perez del Rio, Marian
279.Sagastume Arrieta, Maitane
MONTERROXO
280.Aiensa Laborda, Mikel
281.Angulo Sagarzazu, Gorka
282.Larrea Elorriaga, Josu
283.Manzisidor Torrontegi, Urko
284.Rezabal Zurutuza, Kepa
285.Zubieta Zubeldia, Juan Jose
MURCIA
286.Bores Gutierrez, Aitor
287.Jauregi Agirrezabala, Mikel
288.Lopez de Okariz, Unai
289.Segurola Beobide, Joseba
290.Ugalde Zubiri, Andoni
291.Del Rio Prada, Ines
292.Manrike Arbeo, Aiala
NAVALCARNERO (M-IV)
293.Artola Diaz, Jon
294.Astibia Telletxea, Igor
295.Barrondo Olabarri, Beñat
296.Berrostegieta Egiara, Unai
297.Bilbao, Jean Mattin
298.Coto Etxeandia, Egoitz
299.Elosua Urbieta, Joseba Imanol
300.Garcia Rivera, Felix
301.Garmendia Martinez, Jon Koldobik.
302.Herrera Vieites, Aitor
303.Lavega Tarrega, Harkaitz
304.Lukin Bergara, Karmelo
305.Nieto Torio, Ruben
306.Perez Milagro, Eneko
307.Perez Zorriketa, Ugaitz
308.Sagarzazu Olazagirre, Ramon
309.Salaberria Etxebeste, Emilio
OCAÑA – I
310.Aginaga Ginea, Ibai
311.Dañobeitia Zeballos, Unai
312.Elejalde Tapia, Fernando
313.Franco Martinez, Bittor
314.Hermosa Urra, Koldo
315.Lasarte Oliden, Balentin
316.Lebrero Panizo, Roberto
OCAÑA – II
317.Akarregi Casas, Alex
318.Almaraz Larrañaga, Agustin
319.Etxebarri Garro, Juan Mª
320.Goienetxe Alonso, Iñaki
321.Gurtubai Sanchez, Sebas
322.Lopez Gonzalez, Jesus Maria
323.Markez del Fresno, Kepa
324.Zabala Erasun, Gabriel
PUERTO – I
325.Almorza Arrieta, Karlos
326.Arakama Mendia, Iñaki
327.Arrozpide Sarasola, Santi
328.Arruti Azpitarte, Juan Carlos
329.Bilbao Beaskoetxea, Iñaki
330.Fdez de Larrinoa Prez de L,Iñaki
331.Marañon Uriarte, Guillermo
332.Martinez Izagirre, Jabi
333.Mujika Garmendia, Pakito
334.Muñoa Arizmendiarrieta, Ibon
335.Ruiz Romero, Patxi
336.Saez Arrieta, Arkaitz
337.Solana Arrondo, Kepa Mirena
338.Urra Guridi, Kepa
339.Ziganda Sarratea, Josu
PUERTO – II
340.Bilbao Solaetxe, Unai
341.Goñi Martinez, Bittor
342.Martinez Aedo, Gorka
343.Perez Aldunate, Xabier
344.Prieto Jurado, Sebastian
345.Ugarte Lopez de Arkaute, Diego
346.Uribetxeberria Bolinaga, Josu
LOS ROSALES
347.Arretxe Salbide, Mikel
SORIA
348.Amantes Arnaiz, Josu
SOTO DEL REAL
349.Agirre, Xabier
350.Agirrebarrena Beldarrain, Aitor
351.Beotegi Ibañez de Opakua,J. Luis
352.Castillo Gnzlez de Mendibil, Emilio
353.Diez Aldama, Mikeldi
354.Gomez, Oier
355.Gonzalez Sola, Igor
356.Harokarene, Juan Pedro
357.Lareki Dorronsoro, Xabier
358.Lauzirika Oribe, Karmelo
359.Lopez de Aberasturi Rdguez, Ieltxu
360.Makazaga Castillo, Iñigo
361.Mallora, Igor
362.Mardones Esteban, Asier
363.Olarra Guridi, Juan Antonio
364.Ordoñez Fernandez, Josu
365.Rodriguez Gotxikoa, Ekain
366.Saenz Olarra, Balbino
367.Sasiain Rodriguez, Antxon
368.Trujillo, Iñaki
369.Vicario Setien, Gregorio
370.Zabalo Beitia, Xabier
371.Barbarin Iurrebaso, Ainhoa
372.Egues Gurrutxaga, Ana Belen
373.Fernandez Bustillo, Ixone
374.Igarriz Izeta, Marta
375.Moreno Macuso, Julia
376.Zubimendi Izaga, Araitz
TERUEL
377.Martin Conde, Oskar
TOPAS
378.Aristi Etxaide, Patxi
379.Bravo Maestrojuan, Josu
380.Crespo Ortega, Jon
381.Gaztelu Otxandorena, J. Miguel
382.Intxauspe Villar, Mikel
383.Labeaga Garcia, Urko
384.Lazkano Murua, Gorka
385.Legina Aurre, Kepa
386.Mtz de Lafuente Intxaurregi, JR
387.Otazua Urresti, Iñigo
388.Rekarte Ibarra, Iñaki
389.Ronco Gonzalez, Mario
390.Izarza Hernandez, Agurtzane
391.Soldebilla Barros, Andone
VALDEMORO (M-III)
392.Agirre Lete,Juan Luis
393.Arriaga Arruabarrena, Rufino
394.Borde Gaztelumendi, Joseba
395.Calabozo Casado, Oskar
396.Etxaniz Alkorta, Sebas
397.Fernandez Terceño, Aitor
398.Foruria Zubialde, Jose Ramon
399.Loran Lafourcade, Gorka
400.Martinez Arkarazo, Gorka
401.Murueta Gondra, Urtzi
402.Olaitz Rodriguez, Jorge
403.Ramos Añibarro, Iñaki
404.Vidal Alvaro, Gorka
VALENCIA - II
405.Cadenas Lorente, Oskar
406.Enbeita Ortuondo, Joseba
407.Esnal, Juantxo
408.Galarza Quirce, Luis Angel
409.Merino Bilbao, Guillermo
410.Olza Puñal, Eneko
411.Tximeno Inza, Xabier
VALENCIA – III
412.Legorburu Gerediaga,Juanjose
413.Lonbide Lorente, Josu
414.Muerza Santos, Iñigo
415.Perez de Anuzita Urkijo, Eduardo
416.Rojo Gonzalez, Juan Ramon
417.Sanchez Burria, Diego
418.Urretabizkaia Sauquillo, Jon
419.Urrestarazu Esnaola, Ibon
420.Gete Etxeberria, Kristina
421.Iturriotz Garm., Alaitz
422.Riera Valenciano de M, Laura
VALLADOLID
423.Aretxaga Llona, Xabier
424.Fernandez Bernales, Julen
425.Goldaraz Aldaia, Xabier
426.Murga Zenarruzabeitia, Andoni
427.Perea Salazar, Gorka
428.Tejerina Urkia, Arkaitz
429.Gonzalez Peñalva, Belen
VILLABONA
430.Abad Palacios, Oskar
431.Aragon Iroz, Santi
432.Gomez Larrañaga, Aratz
433.Ortiz Ribas, Daniel
434.Plagaro Perez de Ar.,Eduardo
435.Sadaba Merino, Javier
436.Uribarri Benito, Asier
437.Mallabia Sanchez, Naiara
438.Olalla Espinal, Uxua
439.Sagarminaga Abad, Aitziber
VILLENA (Alicante)
440.Alonso Abad, Fernando
441.Aranburu Sudupe, Gotzon
442.Arkauz Arana, Josu
443.Berganza Zendegi, Santos
444.Iglesias Txouza, Juankar
445.Mujika Pikabea, Jose Mª
446.Zabala Etxegarai, Patxo
447.Zelarain Oiarzabal, Peio
448.Zubikarai Badiola, Kandido
449.Esteran Cruz, Ainara
450.Mujika Alvarez, Nagore
ZUERA (Zaragoza)
451.Azkargorta Belategi, Luis Mari
452.Beristain Urbieta, Joxe Mari
453.Bilbao Gaubeka, Iñaki
454.Etxegarai Mendiguren, Martin
455.Gil Cervera, Mikel
456.Larrañaga Alberdi, Imanol
457.Lesende Aldekoa, Txomin
458.Moreno Ramajo, Txabi
459.Rodriguez Fernandez, Juanra
460.Sancho Biurrun, Jokin
461.Urkizu Ormazabal, Jon Ander
462.Rey Pallero, Maria
463.Sanz Martin, Olga
ANGOULÈME
464. Kintana Zorrozua, Asier
465. Saint Pee, Jean Marie
466. Arranbide, Gaxuxa
467. Morcillo Torres, Grazia
BAPAUME
468. Delgado Iriondo, Agurtzane
BOIS D’ARCY
469. Fernandez Arrinda, Lander
470. Fernandez Iradi, Ibon
471. Saavedra Martinez, Alberto
GRADIGNAN
472. Alcantarilla Mozota, Peio
473. Eizagirre Uranga, Julen
474. Sagarzazu Gaztelumendi, Ramon
475. Aramendi Landia, Angela
476. Urdanpilleta Iturburu, Lurdes
CHÂTEAUROUX
477. Negrete Ortega, Mikel
CLAIRVAUX
478. Bidart, Filipe
479. Dergi, Daniel
480. Esnal, Jake
481. Zamakola Ibaibarriaga, Zorion
FLEURY MEROGIS
482. Abaunza Martinez, Javier
483. Agerre, Didier
484. Aginako Etxenagusia, Asier
485. Agirresarobe Olagoi, Eneko
486. Alkalde Etxeandia, Gotzon
487. Almandoz Erbiti, Mikel
488. Aranguren Urroz, Asier
489. Campo Barandiaran, J Luis
490. Estevez Paz, Juan Carlos
491. Ilundain Iriarte, Alberto
492. Karasatorre Aldaz, Juan Ramon
493. Kortazar Garcia, Aitor
494. Lete Alberdi, Jose Ramon
495. Lopez Anta, Angel
496. Otegi Unanue, Mikel
497. Palacios Aldai, Gorka
498. Rego Sebastian, Iñaki
499. Rubenach Roiz, Jon
500. Saez Totorikaguena, Gabriel
501. Zabalo Bilbao, Armando
502. Zeberio Aierbe, Josetxo
503. Zubiaga Bravo, Manex
504. Alberdi Zubirrementeria, Ane Miren
505. Beyrie, Lorentxa
506. Chivite Berango, Mercedes
507. Coello Onaindia, Aitziber
508. Etxebarria Simarro, Leire
509. Gallastegi Sodupe, Lexuri
510. Larrañaga Arondo, Kristina
511. Mujika Goñi, Ainhoa
512. Muñoa Ordozgoiti, Aloña
513. Obanos Sainz de Murieta, Beltzane
514. Orkolaga Etxaniz, Miren Aintzane
515. Somoza Chamizo.  Lorena
516. Zuriarrain Mendiguren, Naia
FRESNES
517. Abad Urkijo, Patxi
518. Arranbide, Robert
519. Berasategi Eskudero, Ismael
520. Bienzobas Arretxe, Jon
521. Elizegi Erbiti, Iñigo
522. Esparza Luri, Iñaki
523. Esparza Ortega, Joseba
524. Figal Arranz, Agustin
525. Gainza Salinas, Urtzi
526. Garate Galarza, Enrike
527. Ginea Sagasti, Josu
528. Gomez Agirre, Aner
529. Gonzalez Gonzalez, Jon
530. Idiart, Thierry
531. Merodio Larraona, Zigor
532. Sansebastian, Beñat
533. Santesteban Goikoetxea, Iñaki
534. Troitiño Ciria, Jon Joseba
535. Aranalde Ijurko, Maite
536. Garaizar San Martin, Nerea
537. Garcia Montero, Ainhoa
538. Garmendia Imaz, Idoia
539. Gil de San Vicente Gurrutxaga, Kizkitza
540. Gimon, Lorentxa
541. Goirizelaia Gonzalez, Kristina
542. Lopez Resina, Maria Dolores
543. Mendizabal Mujika, Idoia
544. Nuñez Benito, Joana
JOUX LA VILLE
545. Heredia de Elu, Iker
LA SANTE
546. Cau Aldalur, Jose Antonio
547. Castillo Alarcon, Abelardo
548. Garcia Justo, Aitor
549. Lizarribar Lasarte, Jon
550. Lizundia Alvarez, Iñaki
551. Lopez de Bergara Astola, Iñaki
552. Oiartzabal Ubierna, Anartz
553. Orbe Sevillano, Zigor
554. Otegi Arrugaeta, Josetxo
555. Preciado Izarra, Jon Kepa
556. Ripoll Estarta, Iñigo
557. Saez de Egilaz Murgiondo,Carlos
558. Sagarzazu Gomez, Candido
559. Sanchez Mendaza, Peio Jon
560. Ugartemendia Isasa, Manu
561. Uriarte Diaz de Gereñu, Eloi
562. Uzkudun Lizaur, Mikel
LANNEMEZAN
563. Aranburu, Frederic
564. Gracia Arregi, Iñaki
MARSEILLE - LES BAUMETTES
565. Arizkuren Ruiz, Josetxo
MEAUX-CHAUCONIN-NEUFMONTIERS
566. Altuna Ijurko, Haimar
567. Goitia Abadia, Oier
568. Zubizarreta Lizundia, Urtzi
MOULINS-YZEURE
569. Geresta Azurmendi, Ander
570. Errasti Goiti, Zuhaitz
571. Illarramendi Zabaleta, Mikel
572. Oiarzabal Txapartegi, Asier
MURET
573. Etxeberria Jauregi, Xabier
574. Parot, Jon
MURET-SEYSSES
575. Bert Arretxea, Fernando
576. Cruz Arrozpide, Angel
577. Gonzalez Bilbatua, Oier
578. Subijana Izquierdo, Juan Carlos
579. Zaldua Iriberri, Miren Itxaso
NANTERRE
580. Agirre Garcia, Harriet
581. Elorrieta Sanz, Ibon
582. Letona Biteri, Igor
583. Otxoantesana Badiola, Jon Aingeru
OSNY
584. Arietaleaniz Telleria, Iñaki
585. Gisasola Olaeta, Arnaltz
586. Martinez Bergara, Fermin
587. Segurola Kerejeta, Joseba
588. Soria Valderrama, Inocencio
PERPIGNAN
589. Albisu Iriarte, Mikel
590. Iparragirre Genetxea, Marixol
POISSY
591. Agirre Odriozola, Xabier
592. Gogorza Otaegi, Aitzol
593. Segurola Maioz, Patxi
594. Turrillas Aranzeta, Jose Luis
RENNES
595. Perurena Pascual, Argi
SAINT MARTIN DE RE
596. Zabala Mugira, Jesus Mari
597. Zelarain Ortiz, Oskar
SAINT MAUR
598. Goikoetxea Barandiaran, Bixente
599. Guimon, Patxiku
600. Pikabea Ugalde, Angel
SALON DE PROVENCE
601. Kortazar Pipaon, Joseba Imanol
TARASCON
602. Martin Hernando, Txus
TOULON
603. Otegi Eraso, Andoni
UZERCHE
604. Puy Lekunberri, Jesus Mari
605. Rey Domercq, Alberto
VERSAILLES
606. Juarros Ruiz de Gordejuela, Maite
VILLEFRANCHE-SUR-SAÔNE
607. Eskisabel Urtuzaga, Peio
608. Vallejo Franco, Iñigo
VILLEPINTE
609. Garmendia Lakuntza, Alberto
610. Larrañaga Altuna, Mikel
611. Lopez de Lacalle Gauna, Alberto
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
CGT s'ha posicionat en molts dels conflictes de què se'ns acusa que no hem dit res. Ara bé, el que mai no farà la confederació és anar de bracet amb qui intenta cremar qui discrepa encara que sigui un pèl. Solidaritat amb Aralar. Fora feixistes!!!
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
D´acord amb pere i agnès. No hi ha treva i algú tindrà que apretar el...
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
- >
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
Jo soc de la confederació. Partim d'això. Al sr. lamentable dir-li que té molta raó que la CGT no es posiciona en tantes coses i que s'hauria de posicionar també. Ara bé, aquest maniqueisme que deixa caure el teu missatge té tant de sentit quan fins i tot Batasuna està demanant explícitament hores d'ara que es mantingui l'alto el foc?

Pregunto, eh. I tot aquest rotllo de l'esquerra del sistema em fa bastant riure. Potser és veritat que som socialdemòcrates. En tot cas serem socialdemòcrates salvatges, i diria que fem més mal al sistema que la presumpta coherència de molt bona part del gremi de l'(A).
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
socialdemocracia salvaje... uhmmm...
No nos hagais reir.
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
Al que ha ficat a la CNT pel mig... deixe'ns en pau. Què hi tenim a veure?

I sobre de no fer front comú... doncs guaita això: http://barcelona.cnt.es i mira a veure què fem amb els i les companyes d'altres empreses.
El que no fem és política barata, si no unitat d'acció veritable.

Salut.
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
És interessant observar que les CNTs tenen la fama de fer de la crítica a la CGT el seu únic objectiu, cosa que, òbviament, no és veritat (si més no, ara per ara) (qui coincideixi amb ells en diverses manis i plataformes ho sap).

En canvi, deu ser de la CGT el qui ha ficat en aquest debat a les cnts (un debat, per cert, en el que us heu ficat vosaltres solets). A vegades el que critiquem als altres és el que ens delata. D'això, els psicòlegs, en diuen projecció. A aquestes alçades de la pel·lícula ja no em crec el suposat sectarisme tan sols d'una part de la gent de sensibilitat llibertària. N'hi ha, de gent amb sensibilitat llibertària, a les CNTs, a la CGT, als ateneus, a les cases okupes i en els llocs més insospitats. De la mateixa manera que també trobem gent de tarannà sectari i autoritari als llocs citats i arreu.

He entrat en aquest debat una miqueta per curiositat i per fer temps. No us diré pas el que em sembla la posició de la CGT i les crítiques que ha rebut. Tan sols desitjo seguir tenint al costat alguns dels amics d'aquest sindicat, i de les CNTs, que m'han ajudat en les meves reivindicacions quotidianes, molt allunyades, per cert de la gran política mediàtica estatal.

Em sembla terrible, i totalment condemnable, les dues morts. Les imatges dels seus familiars a l'Equador plorant m'han commogut. Tenir un fill perquè mori així... No sé què dir més. No sé de política,o de la vostra política.
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
SPCC GGT: s´ha integrat al PSOE?, perquè aquest comunicat pareix sortit del mateix carrer Ferraz...
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
O de los sectores de Batasuna que no se atreven a abllar en voz alta, per !
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
encara que sigui comprensible perque les coses es veuen diferent des de Madrid Donosti o Barcelona, els de l'SPCC s'han passat de voltes i s'han situat en un lloc que no tenien perque fer-ho
es pot rebutjar de moltes maneres la mort de dos treballadors i es poden fer comunicats de moltes maneres (tant necessari era?); pero ni una sola linia sobre els presos, sobre els morts no de la dictadura -ja semblen en Huerga i cia- sino amb aquesta plutocracia -el PP es una cara, el GAL el va fer el PSOE- que nega sistematicament un dret reconegut des de l'ONU fins el mateix PSOE quan convenia, que aplica un estat de setge encobert a tot un pais, amb el seus Garzon i altres, que obliga a menjar a la força a un paio en vaga de fam; aixo no és la Irlanda d'ara, es sembla més a l'Alemanya de la repressio contra els Bader-Meinhoff que res...

que la CGT condemni l'atemptat tampoc importa massa, pero quina necessitat hi ha d'afegir-se al coro? per que serveix aixo? per aillar més a una gent que esta putejada per totes bandes? servirà perque s'acosti massivament els equatorians a la Confederació? o més aviat serveix per anar de bons nois davant els que tenen la paella pel mànec?

les diferencies ideologiques entre uns i altres em semblen estupides. O potser no hi ha gent en ambdues bandes que pot haver militat en qualsevol dels dos llocs -coses de la vida-? si fins i tot l'ex Secretari General confederal l'Olaizola havia estat d'ETA! (segons tinc entes).

A l'Estat i al seu coro -el sistema- se li enfot el que digui la CGT, pero ja li van be els aplaudiments -encara que siguin discrepants-, publics...

No es pot fer comunicats d'aquesta manera -qui ho ha decidit aixo? esta en les directrius d'algun Congres, alguns comicis?- des de la Puerta del Sol sense com a minim imaginar-se que li passa pel cap a una gent que ha perdut un parent perque li ha petat un bomba a les mans o ha perdut gent coneguda en els accidents per la puta politica de dispersio dels de sempre. I no són quatre. Són molta gent. La gent no es lia a òsties avui i dema també per res.

(per el de les imatges de la tele, tiu, tanca-la perquè sembla mentida...)

res més, cadascú que faci el que creu que ha de fer
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
«Quiero irme contigo, hijito lindo.» Mireu, aquestes paraules d'una mare, encara que sortissin en un programa com el que feia la Nieves Herrero, parlen més de la vida i de la mort, i de la profunditat dels sentiments, que tota la xerrameca intel·lectualoide de fanàtics ubriacs per la creença que estan fent alta política.

I si voleu la independència del País Basc, doncs molt bé, ho trobo molt bé, però no sé si arribaríeu més aviat als vostres objectius mitjançant la desobediència civil i sense trepitjar la llibertat d'opinió de la gent que no pas mitjançant l'arbitrarietat d'anar posant bombes per on us peti. Perquè tot i que us agradi envoltar-vos d'una aurèola revolucionària, ara per ara, el País Basc, un dels territoris amb més renda de la Península, no té -en substància-gaire en comú amb el poble kurd, Txetxènia, o fins i tot l'Irlanda del Nord (on els gaèlics eren sistemàticament discriminats en l'esfera pública: en l'ensenyament, a l'hora d'obtenir una feina...) Així que potser ja us ha arribat l'hora de cercar noves formes de pressió i de deixar de matar. Escohotado té una reveladora reflexió sobre la diferència que hi ha entre el magnicidi d'un tirà o un acte d'autodefensa i el que és simplement terrorisme.

És la meva opinió, dictada per una determinada sensibilitat (cadascú té la seva), que em duu a commoure'm més pel drama d'una família d'un país empobrit per l'anomenat Primer Món (que ha perdut un fill que ha emigrat per treballar putejat als escalafons més baixos d'aquest Primer Món que els oprimeix) que l'anomenat drama del País Basc i d'Espanya.

I si la CGT ha fet un escrit sobre el tema, doncs molt bé també; però per mi -cadascú té la seva opinió-, l'important és que continuï lluitant contra les continuades reformes socials que fan les dretes i les esquerres per precaritzar les condicions de vida dels humils, perquè ja sabem que tots els comentaristes polítics, també de dretes i d'esquerres, que s'apassionen constantment per aquestes qüestions del conflicte basc en tots els mitjans -i que ja no tenen temps per parlar de les nostres condicions socials-, no ho faran pas.

Salut.
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
Jo sóc de CGT, independentista dels Països Catalans i treballador internacionalista. Em posiciono al costat del pobletreballador basc, que no és només de Batasuna (a veure si entenem que també hi ha gent d'esquerresque s'apropia de paraules i anomena "poble" a una part d'aquest). CGT és la meva organització perquè crec en la revolució social i en l'actualitat, a la meva feina, és qui més democràticamet (assembleàriament, perquè ho entengueu) lluita fins al final defensant les drets de qui en formem part. Em sap greu que no hi agi hagut pronunciaments sobre presos bascos, tot i que sí que n'hi ha hagut sobre Laura Riea, que és presa política catalana, i no només pronuciaments sinó també molts diners que s'hi han dedicat. El comunicat de dalt el comparteixo però el trobo insuficient, ara bé, fer sang d'un comunicat com aquest quan cap dels que parlen coneixen les postures oficials de l'oganització sobre el tema, em sembla ridícul. Tot i que aquí a Indymedia i en el món de l'esquerra independentista cada cop hi ha més coses que fan riure, per no plorar. Entre elles l'atac contra Aralar, que no m'estic de qualificar depur feixisme provinent de sectors propers o directament ordenada per Batasuna. Per cert, el comunicat de CGT, el de Fermin Muguruza i els posicionsmanents de gent com Zutik o Aralar alegren la vista i el cervell en aquesta parcel·la de món tan plena de dogmes.
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
08 gen 2007
no sabia que aqui hi hagues gent que posa bombes, on anirem a parar ! (ah! acabem d'entrar amb el dedo acusador al famos "entorno" ... deixa que tanqui la porta a pany i clau no sigui que vinguin ... i després parlent sobre maniqueisme...)

i pels dos
no enteneu la critica. Primer, qui s'atorga la representitivat sobre aquests temes. Segon, el comunicat esta penjat a unes quantes webs de la CGT confederal y portada al Rojo y Negro, no tan sols a Imcs; no es tan sols el comunicat, darrerament RyN publica articles per l'estil, cosa que no és nova i es representativa nomes d'un determinat sector de la CGT. Tercer, la critica es per treure un comunicat CONDEMNANT -diferent del que va fer Muguruza i no he llegit a Zutik i Aralar- no s'han estalviat gens d'usar la paraula: el clima antiterrorista que es deu viure a Madrid -i a les Españes- deu ser un cague. No calia un comunicat aixi, però respón a una línia. I situa a la CGT en un lloc majoritari socialment, però poc consequent amb el que diu -en el comunicat- que preten defensar, cosa que no dubto. Es fica enmig d'una guerra i pren partit. Molt be.

Que no són treballadors moltes vegades els israelites que moren enmig d'aquella altra guerra? cal fer comunicats condemnant els que han posat la bomba? què farieu allà? un comunicat condemant tal o qual organització palestina? deu quedar massa lluny l'exemple i nomes deu importar en aquest que nomes el preocupa si les coses passent al Tercer Mon -expresio cutre- i a 10.000 km de casa-Europa-cineparaiso
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
09 gen 2007
Que jo sàpiga la CGT té uns acords interns on deixa ben clar la seva postura sobre qüestions com lluita armada, violència, etc. Si aquests acords no es canvien (i que jo sàpiga no s'han canviat), aquests acords continuen tenint validesa.

El comunicat del SPCC és absolutament coherent amb aquests acords interns. Sobre si s'hauria de fer un comunicat condemnatori sobre la qüestió de les bombes presumptament vingudes de l'entorn llibertari, jo és que trobo que és una qüestió que no té ni el ressó social ni la trascendència que el gremi dels bomberos voldria obtenir ni de lluny.

i això t'ho diu un de la CGT que és molt crític amb tantes coses de la CGT (particularment de la catalana), i amb la postura de la CGT vers el fet nacional (congrés de Valladolid) i vers les lluites nacionals d'arreu.

Ara, si ets un sindicat i et posen una bomba i se't carreguen dos treballadors què has de dir? que s'ha de contextualitzar :)? no em facis riure.
Re: Posicionamiento de CGT tras el atentado de Barajas
09 gen 2007
Vàtua, doncs si tots els que heu intervingut aquí sou de la CGT, si que està malament! Jo pensava que éreu anarcosindicalistes, no d'esquerres.

Més ateneus llibertaris i educació antiautoritària, i menys bombes i rotllos polítics.

Salut i anarquia
Sindicat Terrassa