Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Més judicis contra activistes antiautopista a Eivissa
05 gen 2007
En els darrers dies alguna persona de la Plataforma Antiautopista d'Eivissa ha estat citada per a fer-li un judici de faltes. Per aquest motiu, s'han encès els llums d’alerta, ja que no se sap si pot haver-hi més citacions o fins i tot si hi ha gent interessada en promoure més judicis en els pròxims mesos, que seran molt delicats políticament. Eivissa Confidencial recorda que tots els activistes jutjats l’any passat varen ser absolts o condemnats a pagar multes simbòliques. De les nombroses detencions que es van fer no van donar lloc cap acusació. També hi va haver nombrosos incidents en què la policia va identificar persones i després no ha passat res, excepte en el cas del macrojudici que al final no es va fer. A aquestes alçades tothom pensava que aquestes identificacions estaven totes dins un calaix. Per això les darreres citacions han causat una certa preocupació. http://www.eivissaconfidencial.com/1551/mes-judicis-contra-activistes-antiautopista
Mira també:
http://www.novolemautopista.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Més judicis contra activistes antiautopista a Eivissa
06 gen 2007
Molts comentaris sobre Oaxaca, d'Euskal Herria, Palestina, etc. etc. Però amb el merder que hi ha a Eivissa ningú diu res. Coi, d'hipòcrites revolucionaris.

Suport a Evissa JA!
Re: Més judicis contra activistes antiautopista a Eivissa
06 gen 2007
Esta molt be lo que dius,pero per que hagi suport primer s'ha de informar, com ja saps en els temps que vivim el que te l'informacio te el poder, d'aqui la importancia que tenen els mitjans de contra-info, pero aquest mitjans el feim entre tot@s, es a dir mitjançant la petita pero necessaria participacio de tots plegats.

Per que es tingui mes conciencia de l'atemptat que s'està produïnt a eivissa, calen mes noticies i informacions en els diversos espais de contra--informacio, per això et proposo que en comptes de criticar aportis el teu gra d'arena i ajudaras mes a la causa.No tots sabem de l'existencia del blocs com el de eivissa-confidencial, ni podem observar cada vegada que tornem a casa la barbaritat que s'esta fent a l'illa. Aixo que proposo una mica de autocritica (que soc el primer que l'accepta) i aportar una mica mes, i no titllar d'hipòcrites revolucionaris a molta gent que de veritat s'ho curra.
Jo no, i tu??
Més judicis contra activistes antiautopista a Eivissa
07 gen 2007
Cal posar en marxa un Indymedia per a les illes Balears. I si fos posible i hi ha gent motivada un per a les pitiüses. Des de Ràdio Uc tenim espais i equipaments, pero ens falta ajuda tecnica i de persones que volguin encarregar-se del projecte.
Sindicato Sindicat