Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
47è Aniversari de l´assassinat de QUICO SABATÉ
04 gen 2007
OFRENA FLORAL
LECTURA DE POEMES
ESMORZAR POPULAR
BALL DE BASTONS AMB LA COLLA BASTONERA QUICO SABATÉ
OBRA DE TEATRE SOBRE ELS MAQUIS
Carrer Major amb Carrer Santa Tecla. SANT CELONI
Organitza: Casal Quico Sabaté

+ info a : www.quicosabate.org
Mira també:
http://www.quicosabate.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 47è Aniversari de l´assassinat de QUICO SABATÉ
04 gen 2007
Quico en nuestros corazones!viva la lucha de guerrillas!salud
Re: 47è Aniversari de l´assassinat de QUICO SABATÉ
04 gen 2007
que viva la lucha anarquista y revolucionaria, sabaté no era independentista, pero en lo de apropiarse de las cosas del anarquismo no es nuevo, los falangista fueron por delante vuestro, significativo no?
Re: 47è Aniversari de l´assassinat de QUICO SABATÉ
04 gen 2007
bueno, mejor ellos que nadie. el anarquismo actual parece que se olvida de estas cosas. no recuperan nada para el independnetismo, si no mira su web, dejan clarito que el Quico era anarquista y que siempre luchó por sus ideas.
Re: 47è Aniversari de l´assassinat de QUICO SABATÉ
04 gen 2007
Demà dia 5 des de fa molts anys ens reunim a la tomba del Quico a Sant Celoni.

www.sindominio.net/marxa-maquis
Re: 47è Aniversari de l´assassinat de QUICO SABATÉ
04 gen 2007
pel garrulo "anarquista". aquesta és l'explicació sobre en Quico Sabaté que hi ha a la web del casal:

"Francesc Sabaté i Llopart
[L'Hospitalet de Llobregat, Barcelonès 1913 - Sant Celoni, Vallès Oriental 1960]

"Militant anarquista conegut amb el nom de Quico Sabaté. Vinculat des del 1931 als sectors de l'acció o «grupos específicos» del moviment llibertari, va combatre durant la guerra de 1936-39 i, un cop finalitzada, es va exiliar a França. El 1943 retornà clandestinament i va iniciar, amb el seus germans Josep (l'Hospitalet de Llobregat 1909 - Barcelona 1949) i Manuel (l'Hospitalet de Llobregat 1927 - Barcelona 1950), la lluita armada a la zona del Barcelonès, fins a convertir-se en el màxim -i mític- exponent de la guerrilla urbana antifranquista. Després d'un parèntesi a França entre 1949 i 1955, retornà a la lluita però, a falta del suport orgànic de la CNT-FAI, acabà acorralat per la guàrdia civil i assassinat per Abel Rocha, membre del sometent. La seva figura va inspirar el film de Fred Zinnemann "Behold a Pale Horse" (1964)."

Hi diu que era anarquista i que formava part del moviment llibertari. Alguna cosa més? Són els independentistes els revolucionaris que l'homenatjen perquè a Sant Celoni són els únics revolucionaris que existeixen i que estan organitzats. T'has preguntat mai perquè?
Re: 47è Aniversari de l´assassinat de QUICO SABATÉ
04 gen 2007
El senyor Abel Rocha segueix vivint tranquil·lament a Sant Celoni. Així que menys homenatjes de boquilla...
Re: 47è Aniversari de l´assassinat de QUICO SABATÉ
04 gen 2007
Alguns l'enemig amb majuscules els sembla tan inasequible que es dediquen a sistematicament a atacar a altres opcions d'opocició al sistema molt mes assequibles.

Endavant amb les activitats del Quico Sabate!
Visca la terra i mort al estat!
Re: 47è Aniversari de l´assassinat de QUICO SABATÉ
04 gen 2007
I qui diu que fós independentista? En Quico era anarquista, i això vol dir que els homenatges només els hi pots fer tu? Hi ha gent amb tanta catalanofobia que quan veu un text escrit en català li produeix urticària. Segur que si hagués escrit en castellà no haguessis ni obert la boca, lerrouxista dels collons.

I al valent que parla d'Abel Rocha, perquè no vas tu a fer el que creguis a casa seva, enlloc de queixar-te del que segons tu no fan els demés?
Re: 47è Aniversari de l´assassinat de QUICO SABATÉ
12 gen 2007
Sóc membre del Casal Popular i INDEPENDENTISTA Quico Sabaté. Sí, Casal INDEPENDENTISTA.

Tú, "(a)", què collons vols dir? que només els anarquistes poden retre homenatge als anarquistes? per favor, no em facis riure de tu, de la teva ment tancada ni de l'anarquisme que es pot respirar als carrers, pq la gran majoria és de portar la "A" a la solapa i tira milles camamilles.... Penso que per començar ni tu respectes el país de naixement d'en Quico, ni la seva llengua i és x això que t'amagues darrera una llengua estrangera i no volent veure més enllà, com si fóssis "autèntic". Si us plau, toca de peus a terra.

I tu, "un", tres quarts del mateix. El senyor Abel Rocha sí, segueix caminant pels carrers de St. Celoni. Això sí, coix. Però no cec. I tu t'imagines el mal que li fa i la inseguretat que li deu produir la quantitat i quantitat de cartells d'actes (no només homenatges de boquilla, com tu dius...) que arribem a fer des del casal amb el nom de Quico Sabaté?

Val a dir que si el Casal es diu Quico Sabaté no és, i ho sabem de sobra, perquè en Quico fos independentista, sinó perque entenem la seva figura com un autèntic revolucionàri i mai sotmès al sistema. I perquè malauradament va caure en combat a Sant Celoni.
És simplement per aquest motiu que vam decidir portar el seu nom arreu.

Salut, independència i socialisme!
Re: 47è Aniversari de l´assassinat de QUICO SABATÉ
14 gen 2007
Vaja vaja... Per una vegada estic d'acord amb els àcrates dels nassos. Que putes fem propiant-nos de figures anarqusites que tan poc tenen que veure amb la nosotra ideologia? Que no en tneim de figures propies o què? Els anarquistes d'aquell moment eien tanta pudir com els d'ara. I la seva ideologia era tan fastigosa abans com ara. La ideologia àcrata sempre enemiga del nacionalisme i idependentisme català! Collons, que el puta Sabaté era un element de la CNT-FAI! Que hague snascut a CAtalunya no lleva que fos un anarcoespayolista! Aquests personatges, al igual que el Salvador mereixen l'oblit per part nostra. Ja se'n faran càrrecs d'ells els anarqusites. Nosaltres hem d tneir la nostra pròpia història. No en necessitem de personatge saliens que de tota la vida han estat contraris ansoaltres. Feis pena! Sort que la majoria d'independetistes no pensen com vosltres! Q. SABATÉ, SALVADOR PUIG ANTICH, FEDERICA MONTSENY, DURRUTI i DEMÉS... Tots ens han de fer fàstic com traidors a la pàtria catalana que foren! El millor regal que podem fer als anarcoespayols és l'oblit!!! Deixem-los caure en el silenci. I no insultem més els nostres lemes de'independencia i socialisme devora figures cpokm la del Sabaté!
Colera camping CNT