Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Desallotjats els habitatges del carrer segre
03 gen 2007
Han desallotjat el carrer segre.
Desallotjades 71 persones que ocupaven una vintena de cases barri Sant Andreu

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest matí 71 persones, entre elles vint menors, que ocupaven una vintena de cases de planta baixa situades entre els números 34 i 56 del carrer Segre, al districte de Sant Andreu de Barcelona.

El desallotjament, que ha començat a les 08.00 hores, ha acabat cap a les 11.30 hores, una vegada totes les persones, entre les quals hi havia diverses famílies de diferents nacionalitats amb una vintena de menors, han pogut treure els seus béns.

De les 71 persones desallotjades, únicament una dona ha estat detinguda perquè tenia pendent un requeriment judicial.

A més de joves okupes, a les cases, totes elles de planta baixa o amb un pis, s'havien instal·lat des de feia temps algunes famílies sense recursos de diverses nacionalitats, entre elles espanyols, romanesos i marroquins.

En el desallotjament hi han estat presents equips dels serveis socials de l'ajuntament de Barcelona, que s'han fet càrrec d'una família nombrosa amb diversos nens composta per una desena de membres, als quals han allotjat temporalment en una pensió.

Les cases ocupades estan situades just darrere de l'antiga fàbrica tèxtil Fabra i Coats i antigament estaven habitades per obrers d'aquesta empresa, els terrenys i edificis de la qual van ser adquirits l'any passat per l'ajuntament per ubicar diversos serveis comunitaris i habitatges.

Una de les famílies desallotjades s'ha queixat que la policia autonòmica els ha tret dels habitatges sense previ avís.

"No esperàvem el desallotjament, perquè tenint criatures pensàvem que ens avisarien amb una mica de temps", ha dit una de les desallotjades acompanyada d'un nen de curta edat.

Els veïns de la zona, no obstant això, han mostrat la seva satisfacció pel desallotjament ja que en repetides ocasions havien denunciat les molèsties i la brutícia que hi havia a la zona.

Segons els veïns, al lloc hi havia problemes de drogoaddicció, brutícia i gossos solts que causaven temor als nens que havien de passar per allà.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desallotjats els habitatges del carrer segre
03 gen 2007
por fin!!!yonkis fuera!!
Re: Desallotjats els habitatges del carrer segre
03 gen 2007
Em sap greu per algunes persones i per algunes families amb criatures que vivien alla i que s'hauria de veure on acabaran ara (ajudes socials? no m'ho crec).

D'altre banda des de fa un temps aquell carrer s'habia convertit en una zona de yonquis on un jove fa poc va morir de sobredosis, i s'habia omplert de crostes, d'aquests que no son antisistema ni res, no tenen ideals i es mouen per motivacions absolutament egoistes, malvivint de la mendicitat i unicament preocupats per aconseguir una dosis.

Per pors, complicitats (a vegades fosques) i remordiments d'alguns que no tenien les coses prou clares, en el seu moment no s'els va parar, i el que hauria pogut esdevenir tot un carrer d'habitatges okupats i centres socials alliberats convivint amb els veïns i aportant coses al poble ha acabat siguent el que ara era.

Cadascú que valori com ha contribuit a arribar a aquesta situació.

El que tinc clar és que jo no sortire a manifestar-me contra aquest desallotjament.
Re: Desallotjats els habitatges del carrer segre
03 gen 2007
Muy bien santanreuroig, si son indepes vamos a manifestarnos, si son pobres que els den

Vaya revolucionarios de pacotilla, oleis a burgesetes que jugais a niños malos desde leguas
Re: Desallotjats els habitatges del carrer segre
03 gen 2007
bueno "ascodais", no se trata de indepes o pobres, se trata de las distintas cosas que han ido sucediendo en esa calle, totalmente evitables si no fuera por el egoísmo de camellos y yonkis. por esas casas ha pasado muy buena gente, gente con ganas de pelearlas, pero muchxs se han ido debido a la insufrible situación creada por ciertxs costras. si tu vas a apoyar a esa gente, por que no lxs acoges en tu casa? seguro les vendrá bien un cable...algunxs de nosotrxs, en sant andreu, hemos tenido que sufrirlxs como vecinxs, llevandonos muchas veces a abandonar nuestros hogares, aquellos que nunca habríamos abandonado de no convertirse la situación en insostenible (robos, agresiones, conflictos con lxs vecinxs provocados por unxs cuantxs,la policia en tu casa cada dos por tres por movidas varias...)te parece bueno el panorama? a mi me da rabia. no sé si me entiendes, eso no tiene, a mi parecer, nada que ver con la okupación, gente que no da la cara por nadie, pues a duras penas se sostienen... esa no es la comunidad en la que quiero vivir y por la que lucharía. a parte de eso, claro está que es una mierda que la gente se quede sin casa, pero si te digo la verdad, estoy con "santandreuroig", porque llevo unos años viviendo en el barrio y pienso que se tendría que haber echado de allí a quienes querían convertir ese lugar en un antro donde pasar drogas y pasarse el morao...sin contar con que algunxs de ellxs venían de otros barrios donde habian robado en centros sociales y demás histrias turbias. esa situación nos ha jodido a muchxs, como digo. me sabe mal, pero más por la gente válida que se tuvo que marxar, astiada, triste y nerviosa, de sus hogares. últimamente algunas familias entraron a vivir en las casas que fueron quedando vacías, pues mucha gente se marchó como digo, y me sabe mal por ellxs, claro. pero no vayamos a confundirnos, no se trata de un desalojo de una okupación, sino del deshaucio de personas que vivían en esas casas. me solidarizo con ellxs,deshaucios hay muchos en esta ciudad, pero si no se tratan como lucha vecinal, es decir que esas familias hubieran peleado sus casas, no lo haré yo por ellxs. con todo el respeto, no soy maria teresa de calcuta. si unx se mueve, nos movemos todxs por solidaridad, sino nada.
salud!
Re: Desallotjats els habitatges del carrer segre
03 gen 2007
Eso, yonkis fuera!! I els "crostes" "que malvieuen de la mendicitat, també" que no aporten res al poble i no van del rotllo guai. què coi us passa? Reflexioneu i analitzeu una mica abans de escriure conclusions perquè per les vostres declaracions sembla ser que no ho heu fet. En el cas de que cregueu que no cal, que ja ho heu fet, que no sóc ningú per donar aquests consells em veure obligat a pensar que sou uns burgesos reaccionaris i uns neonazis de merda.
Re: Desallotjats els habitatges del carrer segre
03 gen 2007
cada cual elige en que luchar y nadie es nadie para despreciar a otro por no estar en su causa. ni se es burgues por no ir a una mani o por no querer luchar con x persona. tod*s buscamos afinidad en las personas o colectivos con los que elegimos trabajar. para mi l*s yonkis son personas y necesitan ayuda para salir de ese agujero donde se han metido. pero no me siento obligada a ir a su mani. ni me siento con capacidad para echarles cable. respeto mucho a quien se mete a intentarlo. pero ni es menos facha que yo o mas. dejemos que cada cual elija donde luchar y practiquemos lo del respeto a las personas que elijen campos d lucha diferentes al nuestro.
A l'askodais a mi em fots mania ja pots fotre el camp
03 gen 2007
Una cosa es alliberar espais per a la gent del poble i l'altre es que se t'ompli de camells ( ultra capitalisme en el trapitxeo no se si ho saps ) jo tinc clar que la droga no es revolucionaria peró potser tu que ets un fill de papa i te la pots pagar t'hi senties molt a gust VISCA TERRA LLIURE ( especialment d'imbecils que a mes no parlen ni catala suposo per respeto a Tod*s au va nen ves a pencar i despres solidaritzat
Re: Desallotjats els habitatges del carrer segre
03 gen 2007
a karim...
por qué no vives con ellxs?? no nos infles la cabeza. aqui nadie esta despreciando a nadie, pero si no hay respeto de un lado, tampoco del otro. no defiendas a quien no conoces...mas te vale, sino malament. se trata de ACTITUD, quizas el burguesito seas tu, que no te habrás encontrado en la siutación de tener que convivir con cierta gente y no sabes de lo que hablas. no se trata de desprecio, chaval, se trata de actitud (te lo repito). si defiendes al que roba al pobre, al que jode al buen vecino/a y a la buena gente, también tu eres un mierdas. todxs tenemos problemas. si crees en la caridad, ya sabes. yo basicamente creo en el RESPETO. pues eso, ACTITUD Y RESPETO

ah, "treballador" jo parlo català, i el que em dóna la gana. si us plau, no utlitzem arguments nefastos per desligitmar la gent. estic d'acord amb tu que la droga és ultracapitalisme, i a vegades comporta actituds egoistes i del més pur conformisme.
por cierto, "nadie...", estoy de acuerdo contigo, aunque no deberíamos confundirnos, no todo es lucha, a no ser que lucha sea = a pintas... no es lucha robar al pobre, no es lucha inflarse de todo y perjudicar a lxs demás. NO TODO LO ILEGAL ES SUBERSIVO... por ejemplo la droga, que de subversiva no tiene nada a mi parecer. no eslucha salir corriendo sin importarte quien cae detrás. lucha no es escuchar punk, si eso no va acompañado de una actitud luchadora y de respeto. se que me repito, pero ya no digo nada más.
venga, salut i força! a cuidarse....
Re: Desallotjats els habitatges del carrer segre
03 gen 2007
Despreciamos el corte inglés y sus adeptos consumistas y luego nos callamos la boca cuando vemos al camello y sus fieles.

Hablamos de autogestión y luego nos gastamos los billetes de euro y le compramos la mieda al camello ( capitalista puro y duro ).. eso es autogestion? eso es antisistema?

Drogate lo que quieras, pero se consecuente! Respeta los CSO y antes de ponerte a comerciar o consumir, porque no preguntas antes a la gente que ha tirado la puerta abajo, reformardo el local y que han sido identificados por la policia por hacerlo.
Re: Desallotjats els habitatges del carrer segre
03 gen 2007
a karim...
por qué no vives con ellxs?? no nos infles la cabeza. aqui nadie esta despreciando a nadie, pero si no hay respeto de un lado, tampoco del otro. no defiendas a quien no conoces...mas te vale, sino malament. se trata de ACTITUD, quizas el burguesito seas tu, que no te habrás encontrado en la siutación de tener que convivir con cierta gente y no sabes de lo que hablas. no se trata de desprecio, chaval, se trata de actitud (te lo repito). si defiendes al que roba al pobre, al que jode al buen vecino/a y a la buena gente, también tu eres un mierdas. todxs tenemos problemas. si crees en la caridad, ya sabes. yo basicamente creo en el RESPETO. pues eso, ACTITUD Y RESPETO

ah, "treballador" jo parlo català, i el que em dóna la gana. si us plau, no utlitzem arguments nefastos per desligitmar la gent. estic d'acord amb tu que la droga és ultracapitalisme, i a vegades comporta actituds egoistes i del més pur conformisme.
por cierto, "nadie...", estoy de acuerdo contigo, aunque no deberíamos confundirnos, no todo es lucha, a no ser que lucha sea = a pintas... no es lucha robar al pobre, no es lucha inflarse de todo y perjudicar a lxs demás. NO TODO LO ILEGAL ES SUBERSIVO... por ejemplo la droga, que de subversiva no tiene nada a mi parecer. no eslucha salir corriendo sin importarte quien cae detrás. lucha no es escuchar punk, si eso no va acompañado de una actitud luchadora y de respeto. se que me repito, pero ya no digo nada más.
venga, salut i força! a cuidarse....
Re: Desallotjats els habitatges del carrer segre
12 gen 2007
a esos vecinos de toda la vida que se tuvieron q ir por las preciones de la fabrica y por la guarreria y la falta de respeto de algunos hacia estas personas que nos dejaron sus casas, que vivian alli de toda la vida y se marcharon por cuatro duros, con cerca de 80 años, con la desilucion al ver lo que les rodeaba y con la insertidumbre de lo q pasara.espero que esten bien( no todos, como el cabron del bar por ejemplo) en parte me legro que la tiraran, no daba sino mala imagen a la okupacion.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more