Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
peones negros els nous feixistes
03 gen 2007
http://www.peonesnegros.es/

This work is in the public domain

Comentaris

peones negros sucursal del PP
03 gen 2007
Publicar aquesta adreça web, sense cap text es inútil, es ajudar-los. Per favor, una mica més de feineta.

Aquesta agrupació amb el desgraciat nom de "peones negros", serveix per a engegar campanyes anti govern de Zapatero. Es la forma en que el Partit Popular intenten erosionar l'actual govern. Ara estan preparant la maquinaria per a engegar una gran protesta a nivell de tot l'estat, els hi encantaria una onada d'atemptats. Cap altre cosa els els asseguraria més l'entrada a la Moncloa en les properes eleccions, i de pas... forçar a una major repressió policial contra una bona colla de moviments socials i organitzacions.

Per a impedir aquesta situació probablement l'actual govern ja s'encarregarà d'aplicar la violència i repressió ell mateix. El portaveu del govern ja ho a anunciat en roda de premsa, ja no hi ha diàleg!
Re: peones negros els nous feixistes
03 gen 2007
Són una colla de feixistes. El mateix que critiquen ho són ells. Intolerants perquè volen imposar els seus criteris i de democrates no en tenen gens ni mica. Són una púrria que és necessari aturar.
Re: peones negros els nous feixistes
03 gen 2007
els peones negros s'han format entorn el diari digital Libertad digital, de losantos<. nacionalcatolicisme, sionisme, una mica d'ideologia neocon (sorprenenment amb un tufillo purità protestant). A tot això ells l'anomenen: liberalismo
Re: peones negros els nous feixistes
03 gen 2007
KE FILLS DE PUTA: PLAZA SANT JAIME, és vergonyós, és per tancarlos a la presó per infamies, akesta pàgina és molt greu.
Re: peones negros els nous feixistes
03 gen 2007
QUI ELS TANCARÀ??!!
Aixo no es cap noticia.
03 gen 2007
Aquest post no aporta res. Només una direcció d'una pagina d'extrema dreta. Es publicitat gratuita i es una practica que practiquen igualment aquest tipus de "gent" col.locant textos pretesament "antisionistes" o denunciant el que diuen els fatxes als seus llocs de discussió perque la penya visiti la pagina i hagi anar recol.lectant ip i altra informació. Jo suggeriria esborrar-lo.
Re: peones negros els nous feixistes
07 gen 2007
La Asociación de Víctimas del Terrorismo (AVT) no participará en la manifestación contra el terrorismo convocada por la Federación Nacional de Asociaciones de Ecuatorianos (Fenadee) en España a la que se han sumado el PSOE, IU, sindicatos y asociaciones de vecinos.

La AVT argumenta que "sólo convoca y apoya aquellas iniciativas que condenan el terrorismo con claridad, rechazan cualquier negociación con ETA y exigen una rectificación en la política antiterrorista del actual Gobierno".

La asociación presidida por Francisco Alcaraz "aprovecha este comunicado para animar a todos los ciudadanos a que acudan, como todos los días once de cada mes, a las concentraciones del próximo 11 de enero convocadas por el movimiento cívico Peones Negros", la plataforma difusora de las teorías conspirativas sobre el 11-M.

La AVT y los Peones Negros caminan cada día más unidos, como demostraron en las manifestaciones contra el atentado de días pasados.

Palabras como las del portavoz ecuatoriano Enrique Pulupa no gustan a la AVT: "Como ciudadanos del mundo llamamos a la concordia porque en los últimos tiempos observamos con preocupación una lucha fratricida entre el Gobierno y el partido de la oposición y eso sólo beneficia a los terroristas".

Conspirativos Peones Negros, sí; víctimas ecuatorianas, no. Y de los terroristas siguen apareciendo más explosivos.

http://periodistas21.blogspot.com/2007/01/avt-peones-negros-s-ecuatorian
Sindicat Terrassa