Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Gora Euskal Herria!
02 gen 2007
L´Ajuntament de Torelló hauria de considerar la possibilitat d´aprovar una altra moció municipal, per aconseguir que el Govern Espanyol --i més concretament la Direcció General de Presons del Ministeri de Justícia-- respectés els drets dels presos bascos.
A la vista del comunicat de l´Ajuntament de Torelló, de data 2-1-07, està clar que les altres forces polítiques de l´Ajuntament de Torelló, haurien de pensar-s´ho dues vegades, abans de signar qualsevol comunicat del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSOE), pel que fa a la situació d´Euskal Herria.
Sobretot quan es tracta d´un comunicat que ni tan sols està en línia amb el propi president Zapatero.
El president Zapatero ha demostrat que sap algunes coses, que tampoc no li haurien de passar per alt a l´alcalde Franch, que tan realista és en altres afers:
Una.- La pau no li pot sortir gratis, a l´Estat Espanyol.
Dues.- Els militants d´ETA no abandonaran les armes sense res a canvi. Pensar el contrari és desconèixer l´essència mateixa de la lluita armada revolucionària.
Tres.- Des del General Franco fins ara, han fracassat tots els qui s´han obstinat en vèncer policialment la ETA.
Quatre.- Només es pot negociar amb un enemic que no es rendeix. I
Cinc.- Ja fa temps que l´ex-president Felipe González va haver d´empassar-se aquelles odioses paraules, que repetia a gairebé tots els enterraments: "...y nunca vamos a negociar con esos hijos de perra...!"
Per tot això, i per començar, ara l´Ajuntament de Torelló hauria de considerar la possibilitat d´aprovar una altra moció municipal, per aconseguir que el Govern Espanyol --i més concretament la Direcció General de Presons del Ministeri de Justícia-- respectés els drets dels presos bascos. Així, si el Govern Central comencés a acostar els presos bascos a Euskal Herria, compliria, entre altres, els articles 14 i 25 de la constitució de l´Estat Espanyol de 1978. Precisament els mateixos articles i drets que ara està violant.
Aquest sí, que seria un bon pas, previ a l´amnistia, que ens acostaria tots plegats cap a la solució.
Signat: Francesc Arnau i Arias, Vic (Osona).
Mira també:
http://desdosona.livejournal.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Gora Euskal Herria!
02 gen 2007
El dia 24 de setembre del 2006, en el dia del soldat basc, tres etarres van defensar en un acte públic "continuar la lluita amb les armes a la mà", Aquest acte va tenir lloc a Aritxulegi (Guipuscoa)
http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/12/large/26_8.jpg

Missatge íntegre d´Euskadi ta Askatasuna (ETA) en el Gudari Eguna 2006
http://www.elmundo.es/elmundo/2006/09/24/espana/1159091695.html
Re: Gora Euskal Herria!
02 gen 2007
Ya lo dice Anasagasti, el pueblo vasco no es de fiar y no cumple su palabra:

Anasagasti, lamenta que, pese a las afirmaciones de que el pueblo vasco no permitiría que ETA volviese a atentar, la banda terrorista ha atentado y después "la fiesta ha continuado". "Las botellas de cava y de champán se han descorchado, la gente se ha felicitado ante el nuevo año y en lugar del sonsonete de la lotería de navidad de los niños de San Ildefonso, ese falso buenísimo simplón aboga por seguir como si aquí no hubiera pasado nada",

O son simplemente ciudadanos españoles que confiaban en su gobierno,y fueron engañados.

O cobardes asesinos nazis, que se llenan la boca "añadiendo hechos".
Re: Gora Euskal Herria!
03 gen 2007
retardado guau guau
Re: Gora Euskal Herria!
03 gen 2007
sempre he admirat als homes honestes, i el francesc arnau es un dels homes mes honeste que he conegut en la ja meva larga vida. gora euskalherria. viska el arnau. o com diem tambe ja fa temps el arnau sontots i totes. senzillament te estimo arnau.
Re: Gora Euskal Herria!
03 gen 2007
¿y si voy a Barajas el coche donde lo aparco?
Re: Gora Euskal Herria!
03 gen 2007
Gracias, Francesc Arnau, por tus entrañables y francas palabras de apoyo y solidaridad con los emigrantes trabajadores ecuatorianos y sus familias que han perecido en el atentado de ETA en el aeropuerto de Barajas.

O quizá se trata de que ellos son también responsables de lo que le sucede al pueblo vasco y a sus presos (aunque sólo fuera por omisión, psch, gentuza de sudacas, sólo se interesan por lo suyo).

O quizá es que el militarismo de unos es malo y el de otros (lucha armada = quien no es de los nuestros, que se joda) es bueno.

O quizá es que los extremos se tocan, por tanto: la lógica guerrera de George Bush "estamos en guerra, luego quien caiga por ponerse en medio es un irremediable daño colateral" es la misma lógica que la de la lucha de liberación vasca "quien ande por España que se joda".

Arnau, hace años que eres un lunático fuera de la realidad. Pero tu última redacción de los Sagrados Mandamientos, llena de tópicos topicazos indigestos, a la vista de los cadáveres de los dos inmigrantes ecuatorianos y sus familias, me producen un profundo asco.
Re: Gora Euskal Herria!
04 gen 2007
que le quede claro a Zapatero que quedan 6 meses para sus elecciones y que puede salir muy escaldado. Peêro que muy mucho.
Colera camping CNT