Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Lloret s'agermana amb Marbella
28 des 2006
COMUNICAT DE PREMSA DE 28 DE DESEMBRE

L’Associació Ciutadana SOS Lloret ha descobert en primícia que la vil·la de Lloret de Mar s’ha agermanat amb la ciutat de Marbella. Membres de l’associació han realitzat les fotografies que s’adjunten d’on es desprèn aquest fet insòlit.
Innocents06_1.jpg
Innocents06_2.jpg
Aquest agermanament es produeix després que la comissió d’urbanisme de la Generalitat doni el vist i plau al nou POUM de Lloret. SOS Lloret creu que aquest fet pot haver precipitat l’agermanament degut a què ambdues poblacions compartiran un creixement urbanístic abusiu que no es correspon amb la demanda real d’habitatge.

El nou POUM de Lloret preveu un creixement al qual no es pot fer front en matèria d’equipaments, recursos i serveis. Actualment hi ha una mancança patent d’aquests tres conceptes en diverses urbanitzacions de Lloret. El nou POUM posa eines per acabar amb les actuals mancances però s’oblida que amb el creixement que es deriva de la seva aprovació aquestes eines no acabaran amb el dèficit que es generarà.

Així mateix, l’associació vol denunciar que amb el nou POUM Lloret perdrà grans i importants zones de massa forestal, ja que projectes com Lloret Verd (1000 habitatges), Serra Brava Nord, Mont Lloret (600 habitatges), l’ampliació del Camp de Golf de l’Àngel, etc. suposen una desforestació brutal amb gran impacte ecològic i paisatgístic.

SOS Lloret lamenta que s’hagi agermanat Lloret amb Marbella encara que, després d’haver estudiat el nou POUM amb deteniment, es tracta d’un fet comprensible.

PD: La persona que hi ha al costat de la Pantoja és l'alcalde de Lloret, el Sr. Xavier Crespo


Mira també:
http://soslloret.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Lloret s'agermana amb Marbella
28 des 2006
molt bona, carbó a l'especulació!
Sindicat Terrassa