Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Festa cap d'any al Bahia
27 des 2006
festassa cap d'any per l'autogestió al CSO la Bahia de Sants... a partir de la 1:30h...
Cap d'any de festa "el perro del cuadro", per l'autogestió, amb tot tipus de musiqueta
a partir de la 1:30h.

Al Bahia, c/olzinelles 31, metro pça de Sants (cola't:)

FESTA S� LLUITA TAMBÉ

MAI ENS FARAN CREURE
Mira també:
http://www.salabahia.net

This work is in the public domain

Comentaris

Pasta cap d'any al Bahia
27 des 2006
Per l'autogestió de qui????




Que enteneu per autogestió??
Aquesta casa acabarà pitjor que la narcopenya....
Fora farçants del moviment!!!
Re: Festa cap d'any al Bahia
27 des 2006
Serà gratix? I quina musica hi haurà?
Re: Festa cap d'any al Bahia
27 des 2006
Jomateix; jo no conec gaire el grup del Bahiha, pero he anat a festes i actes organitzats per col.lectius honestos. Estas fent unes acusacions fortes sense raonaments, pot ser gratuits. Fos més positiu que vagis a una assamblea oberta o directament(primer escoltant, informan-te, estant obert de mentalitat i a lo diferent, sense prejudicis), segurament t´adonaras que no tots pensen igual i fins i tot que pensin una mica com tu. Si penses que estan equivocats fes propostes, ensenya-lis a anar be "pel bon cami" etc. Cal sumar no restar, pot ser t´equivoquis, dirigeix be les energies, hi han clars enemics dels moviments socials.
Re: Festa cap d'any al Bahia
27 des 2006
si, está guay. millor dedicarse a montar festes guapes que a fotre fora penya. en això han millorat, cierto, cierto
Re: Festa cap d'any al Bahia
27 des 2006
...duplicant esforçoc i gent...nos eria millor que tots i totes anessin a Can Vies?
Re: Festa cap d'any al Bahia
27 des 2006
epa, es de cobards intoxicar anònimament mitjançant un medi de publicació oberta. "jo mateix", si tens cap problema amb la gent del bahi, seria bo que ho parlessis amb ells/elles directament en comptes de difamar.
i sobre lo de duplicar esforç i gent, a barcelona hi haurà moltes festes de cap d'any, tu tries, i en tot cas, escull lloc, música i mou-te si vols. menys tonteries i més cap, si us plau.
l'autogestió, suposo jo que anirà pel cso (material, defensa legal,...), si tens dubtes sobre això, planteja-ho on toca i informa't abans, si pot ser. menys emerdar la gent que tira endavant projectes com aquest que serveixen per l'autogestió de molts col·lectius i no el lucre personal.
al lloro, perquè els farçants s'amaguen sota comentaris com aquest. pregunta a la gent de l'accent, l'assamblea de joves de sants, col·lectiu de represaliats pel consulat francès, represal·liats/des al C.I.E, col·lectiu de suport a Oaxaca i Atenco i els que vindran.
a problemes personals, solucions cara a cara.
per la resta, aupa la autoorganització i la lluita!!
Re: Festa cap d'any al Bahia
28 des 2006
No seria millor LLUITA SI festa també?, o sigui primer la lluita i despres la festa per celebrar la victòria? Que tal si abans de començar el concert o alternant es passessin curts o pelis reivindicatives i concientitzadores, o algun espectacle de circ de la Makabra, o una xerradeta o exposició o debat, no només música&birres. GRÂCIES!
Re: Festa cap d'any al Bahia
28 des 2006
menys parlar i mes col·laborar, hoxtia!

jaiak bai borroka ere bai

així ho entens ara carallot o
es que sempre has de dir la tontada trolenca de torn?

en fi, cuantes ganes d'emprenyar i quina poca efectivitat...

hi ha qui a manca d'enginy/compromís polític es conforma amb garrapatejar al voltant dels qui mouen un centre social... és el de sempre
Re: Festa cap d'any al Bahia
28 des 2006
Doncs a mi el primer comentari no em sembla tant desafortunat. És normal voler per a quina causa aniran els diners, perquè a l'acte no ho diu pas.

Respecte la resta, no puc opinar sobre la gent que porta aquesta casa perquè no conec a ningú.
Re: Festa cap d'any al Bahia
28 des 2006
per cert, jo aniré a Can Vies
Re: Festa cap d'any al Bahia
28 des 2006
em sembla evident que autogestió, en l'ambit okupa, significa pasta per a pagar advocats + pasta per a material de neteja-iluminació... + pasta per a difusió (cartells, flyers...) i tal.

Em sembla tant evident que entenc, perque algun del bahia si que conec, que ni tan sols faci aquesta llista de la compra i nomes digui autogestió... em sembla recordar haver vist molts cartells de festes en CSO's que deien aixo "per l'autogestió" i punt.

O es que hi ha interes en distingir entre cso's sembrant dubtes? (que poden semblar racionals pero son difamatoris donat que el mes facil es anar a veure com funcionen i preguntar-los a ells)

A més, els caiguts del niu primer que aprenguin a volar abans d'emetre certificats d'autenticitat que en la practica (que d'aixó parlem) no nomes no valen res sino que demostren la seva ignorancia i mala baba.

Jo si vull guanyar diners no treballo gratis a un centre social sino que em col·loco a un bar p.ex i punt. LA resta son tonteries per intentar provocar.
Re: Festa cap d'any al Bahia
28 des 2006
El primer comentario no va tan descarrilado. Ya que nadie lo dice, lo hare yo. En el Bahia ha habido problemas muy muy serios de violencia gratuita. Mucha gente que colaboraba se ha ido y no pone los pies alli ni que les regalen el espacio. No todo el mundo es asi en el Bahia pero una persona que se esta iendo de la olla por problemas con el alcohol y la violencia esta destrozando lo que fue un hermoso proyecto. Es muy dificil la solucion y no se conseguira iendo una persona a hablar con su asamblea... quizas si el Espai Alliberat per la Cultura lo retomase, se podria hacer algo.

Explicar aqui lo que se es imposible. He intentado contarlo de una forma sintetica. Si quereis saber mas, preguntad a la mucha gente que ha estado por el Bahia y ahora no va.
Re: Festa cap d'any al Bahia
28 des 2006
Muchas son las cosas que se podria contar sobre el conflicto del que hablas pero NUNCA en indymedia, porque no es lugar para batallitas personales y/o intoxicaciones.

Tened en cuenta lo que estais haciendo con estas maniobras, pues estais obstaculizando un medio de lucha social.

Si hubiera habido un escandalo real de violencia muy grave la asamblea de barrio de sants se habria posicionado en contra del bahia, cosa que NO ha ocurrido. Contrariamente son varios los colectivos del barrio que se han autogestionado en el Bahia y mas que pasaran.

Efectivamente, esto es el bahia, un centro social para la autogestion de los movimentos sociales y NO SERA NUNCA el antro-negocio de algunos "artistas estrellaos" que alguna vez quisieron lucrarse y hacer carrera con lo que tenía forzosamente que ser otra casa okupada para el barrio y la barcelona rebelde.

difamar en un foro abierto es de cobardes y mezquinos, muestra de cuan bajo puedes caer.

POr lo demas, ladran los modernikis luego cavalgamos.

PD: no hay competicion, id a Can Vies o donde querais, espacios de lucha hay muchos. Nos interesa confluir y apoyarnos.

UNION ACCION AUTOGESTION
salud y lucha
Re: Festa cap d'any al Bahia
28 des 2006
desde luego que expulsamos al que pretendia ser el camello residente. y algun cliente se fue detras. ¿Que es eso de defender la pirateria pero pagar religiosamenjte al camello? ese es el tema y mientras no se conteste a esa pregunta a cara descubierta solo es pura difamacion.

collote: MEC MEC
que buen rollo en el bahia.
29 des 2006
Pues eso. que que buen rollo y que asco da todo el asunto. QUE ASCO DA QUE LOS CSO solo sirvan para fiestas de "autogestion" (mira el infousurpa) y en fin de anyo todos a hacer caja y que a las criticas se les responda sistematicamente "ladran, luego cabagalgamos...". Si ha habido historias chungas esta claro que no es este el sitio para divulgarlas pero las respuestas a las criticas es que francamente son como para dar credito a quien piensa mal.
Re: Festa cap d'any al Bahia
30 des 2006
No tots fan festes i caixa per cap d'any mister K, no tots. I si algú la fa, doncs benvinguda sigui collons.
Re: Festa cap d'any al Bahia
30 des 2006
k okupa y haz. porque a lo mejor no hay nadie n la tierra que le importe tu juicio, ni el de quienes dan consejos sin pararse a escuchar lo que se podria decir de sus vidas domesticas. Estamos hablando de vidas politizadas y desde ellas, no desde el dulce contemplar y cuanto se parece lo aque pasa a lo pocvo que has leido y lo menos que haces añadiendole la nada verborreica en la que intentas no ahogarte.
Re: Festa cap d'any al Bahia
30 des 2006
k esta claro que tu falta de valor quiere apoyarse en la superbase del argumento ninguno, ninguna franqueza quieres convencerte de por que no okupas. tampoco sostenemos las casas para que tu hables bien de ellas.
Correcció.
30 des 2006
"Z" té raó, m'he deixat emportar per l'entusiasme a l'hora de criticar. No tots els centres socials ocupats o autogestionats són el mateix i alguns que faran festa per cap d'any també organitzen mogudes interessants la resta de dates. Valgui com a correcció i disculpa.
Re: Festa cap d'any al Bahia
30 des 2006
voy a ir al bahia x ke es un lugar flipero, conosco a algunos de los ke viven ahi y me parecen buena gente
Sindicato Sindicat