Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : pobles i cultures vs poder i estats
1er Certamen de Contes Anti-autoritaris "Rosa dels Vents"
27 des 2006
Recordatori...

Negres Tempestes convoca aquest primer certamen de contes Rosa dels Vents amb la finalitat de promoure els valors anarquistes i, per tant, anti-autoritaris : anti-capitalisme, anti-sexisme, anti-militarisme, etc. És a dir, es tracta de promoure l’assemblearisme, l’acció directa, la responsabilitat, l’autogestió, la igualtat, el federalisme, etc, a través del relat escrit.
També us volem animar a tots i totes a fer servir el català deixant enrere els complexos ja aquí ningú ni ninguna jutjarà els relats pel nombre de faltes ortogràfiques. De fet, no es jutjaran per cap raó ja que no es la nostra intenció afavorir la competitivitat entre els companys/es i seran publicats tots els relats que s’ajustin a les bases del certamen:
Cartell_Certamen_tk.jpg
punt_llibre_petit.jpg
BASES

1.- Temàtica: Els relats, amb independència del seu estil i també del seu argument, han de contenir alguna denúncia, crítica, reflexió, etc, és a dir, han de promoure els valors anarquistes.
2.- Idioma: Només s’acceptaran relats en català. El Col·lectiu Negres Tempestes, amb aquest certamen, vol promoure l’ús del català, per tant, i com és lògic, no es jutjaran els contes pel nombre de faltes ortogràfiques. La idea és animar a fer servir el català deixant enrere els complexos.
3.- Originalitat de l’obra: Els relats poden no ser inèdits encara que ens agradaria que sí ho fossin, ja que també intentem promoure la creativitat.
4.- Extensió màxima: L’extensió màxima dels relats haurà d’ésser d’uns 3 fulls.
5.- Termini de lliurament: Els relats es podran presentar fins al 1 d’abril de 2007
6.- Les obres s’enviaran per correu electrònic a l’adreça:
anarcontes(at)gmail.com
En cas de no poder-ho fer correu electònic també els podreu enviar a l’adreça:
Col·lectiu Negres Tempestes. C/Jocs Florals 42, Sants (Barcelona) 08014
7.- Premi: La intenció del Col·lectiu Negres Tempestes no és afavorir la competitivitat. Per tant, el premi consistirà en l’enviament a l’autor d’un exemplar del llibre que recollirà tots els relats rebuts que s’ajustin a aquestes bases.
8.- Publicació: El Col·lectiu Negres Tempestes publicarà el llibre en funció de les seves possibilitats. La publicació consistirà en un pròleg seguit dels relats rebuts que s’ajustin a les bases del certamen.
9.- Drets: L’autor no perdrà els drets sobre el relat, però no podrà exigir el pagament de drets d’autor, ni de qualsevol altre mena d’impost o gravamen en les edicions que realitzi el Col·lectiu.
10.- Distribució: El llibre resultant serà distribuït pel Col·lectiu Negres Tempestes i per les entitats, llibreries i distribuïdors que el Col·lectiu consideri oportú.

Col·lectiu Negres Tempestes
www.negrestempestes.tk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 1er Certamen de Contes Anti-autoritaris "Rosa dels Vents"
27 des 2006
anims amb la iniciativa.
salut i anarquia
Re: 1er Certamen de Contes Anti-autoritaris "Rosa dels Vents"
27 des 2006
"1.- Temàtica: Els relats, amb independència del seu estil i també del seu argument, han de contenir alguna denúncia, crítica, reflexió, etc, és a dir, han de promoure els valors anarquistes."

Em sembla bé que siguin contes crítics amb el sistema, però també podrien ser narracions que parlesin de l' amistad, el soport mutu, la solidaritat i altres valors propis de l' anarquisme.

Creec també que està be que es doni corda al català, pero que no fa falta posar les fronteres de Catalunya al cartell, si a fi i al cap sou anarquistes. Em sembla molt contradictori que us autodenomineu anarcoindependentistes, mes que res perquè si et dius independetista en el sentit heterodox del terme vol dir que lluites per l' idependencia d' un nou estat respecte el que aquet territori formava antigament.

De totes formes,la proposta em sembla molt bona.

Vinga, salud i anarquia!
Re: 1er Certamen de Contes Anti-autoritaris "Rosa dels Vents"
27 des 2006
Tens raó. Pot ser falten termes més positius encara que crec que estan inclosos en el "etc". No crec que calgui esmentar tots els termes als que fa referència l'anarquia, no?

Pel que fa al mapa, no hem posat cap frontera al cartell. Simplement es mostra els territoris on el català és la llengua pròpia.

Pel que fa als estats... cal estar recordant-ho sempre? Que no volem cap estat català!!!!! :-)
Re: 1er Certamen de Contes Anti-autoritaris "Rosa dels Vents"
27 des 2006
que grans que sou!

salut,
independència i socialisme
Re: 1er Certamen de Contes Anti-autoritaris "Rosa dels Vents"
30 des 2006
ni al raco de l'Ademús ni a la Val d'Aran el català no és la llengua pròpia ... lo d'aprofitar la campanya de la Generalitat em sembla una mica lamentable ...

Jo em plantejaria una mica el què feu ... només és una observació ...
Sindicat