Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
No atureu el procés de pau
25 des 2006
Estimada amiga,
Estimat amic,


Les persones del col·lectiu En Peu de Pau volem començar l'any 2007 expressant un desig: que el procés de pau a Euskadi segueixi endavant , que no s'aturi. Ens preocupa que se senti solament la veu dels qui posen traves a aquest procés, perquè creiem que la seva continuïtat és un desig compartit per una majoria esperançada que encara no ha pres la paraula per dir-ho. Per aquest motiu et convidem a fer créixer aquesta iniciativa.

Hi ha diverses versions de la tarja per a què les reenviïs a les persones que creguis convenient. Tot i que el col·lectiu En Peu de Pau en sigui el punt de partida, no demanem que la nostra signatura aparegui als enviaments. Això ho deixem al teu criteri. El que ens importa és que es multipliquin les veus que facin avançar el procés de pau. Pots traduir aquest missatge a la teva llengua, afegir el teu propi missatge o enviar la tarja sense text afegit, convertir-lo en pancarta o fulletó. En definitiva, passa-ho.

Col·lectiu En Peu de Pau

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No atureu el procés de pau
26 des 2006
No hi ha cap rpocés de pau. Hi ha un procés de ressolució del conflicte basc que passa per la desmilitarització del conflicte, la territorialitat i l'autodeterminació d'Euskal Herria. La pau només és un dels elements.

Sense autodeterminació no hi ha democràcia i sense democràcia no hi ha pau.
Re: No atureu el procés de pau
26 des 2006
fins que l´estat espanyol no entregui les armes i la guardia civil es dissolgui, no hi ha res a negociar! No es pot dialogar amb els tancs a sobre la taula....
Sindicat