Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
la fúria del poble
23 des 2006
Nosaltres som una fúria que es creix als carrerons de tot el món
Nosaltres som una fúria que es creix als carrerons de tot el món. Nosaltres som els joves, de cor i d'ànima, que vivim d'un desig de transformar la nostra condició. Nosaltres som els ciutadans fins els nassos de veure els nostres drets i la nostra llibertat amenaçada per una globalització que a nosaltres ens posa en una presó de cel obert. Nosaltres decidim unir-nos per tal de poder lluitar humilment. Nosaltres som un moviment que es difon de boca a orella igual que el vent que circula per les nostres vides. Nosaltres som una unitat indivisible que travessa els segles sencers. Nosaltres som un poble lliure, dempeus, de puny tancat. Nosaltres desitgem la consciència lliure i crítica. Nosaltres som gent del poble que ja no creu en els polítics, però que vol retrobar un sentit a la paraula política. Nosaltres venim d'horitzons diversos, de cultures diferents i totes mestises. Nosaltres venim dels carrerons tancats, de les ciutats dormitoris, d´on l'horitzó es composa del gris de la contaminació. Nosaltres som mediterranis i resistents a les muntanyes dels Pirineus. Nosaltres som dels suburbis i resistents als barris de la classe obrera. Nosaltres venim d'Africa del Nord, Marroc, de Marraqueix. Nosaltres venim d´Amèrica del Sud, Venezuela, de Caracas. Nosaltres som procedents de la Terra que ens acull. Nosaltres som de la terra que lluita, patim amb ella ; i si crida, cridem amb ella ; i si es rebel·la, ens rebel·larem amb ella.

Nosaltres diem ja n´hi ha prou! Nosaltres lluitem contra les dictadures del capitalisme, el neoliberalisme i el joc dels poderosos. Nosaltres combatim totes les formes d'opressió de l'ésser humà i del seu medi ambient. Nosaltres denunciem les manipulacions i les conspiracions periodístiques. Nosaltres no volem continuar sent espectadors d'un món que no ens satisfà. Nosaltres lluitem contra les formes de contaminació que ens enverinen. Nosaltres estem contra el Poder, inútil i destructor, d'alguns i contra la desgràcia de tots. Nosaltres estem en contra de l'exclusió la repressió i la discriminació. Nosaltres estem en contra de la dictadura i de la partitocràcia. Nosaltres estem per l'autodefensa i la caiguda definitiva dels patrons. Nosaltres volem viure lliures. Nosaltres volem la supervivència de l'especie humana, i de totes les especies vives. Nosaltres estem per la pau i l'autogestió en el nostre medi ambient. El poder és del poble i no pot estar confiscat. Nosaltres som per al canvi de l'organització del món. Nosaltres estem per la descoberta de la riquesa de cadascú i el profit de les nostres diferents qualitats. Nosaltres som actors de la transformació social, actuem local i pensem global, i desitgem aprendre humilment tot allò que ens poden transmetre els pobles del món : les seves lluites, les seves tradicions ancestrals, les seves vides. Nosaltres som en una linia que puja de la nit dels temps, i no podem oblidar, oblidar-nos. Els nostres esperits són oberts sobre el món, enriquits i conscients de les lluites històriques. Nosaltres ocupem les avingudes, els espais oberts, les manifestacions, nosaltres som els que bloquejem els llocs simbòlics i nosaltres som els que fem de piquets el dia de vaga. Nosaltres anem cap a un humanitat millor, emancipada, responsable, amb relacions humanes basades en el repartiment, la confiança, la cooperació, l'intercanvi, la felicitat. La nostra inspiració ve dels nostres fills, és la nostra força, la nostra confiança. La nostra il.lusió és la fermesa de les nostres mares. Nosaltres avancem cap a més justícia. Nosaltres anem cap a la realització de les nostres utopies en les nostres maneres de viure. Nosaltres estem en el camí i nosaltres avançarem lliures. Nosaltres volem l´autonomia de l´individu per al repartiment col.lectiu més satisfactori. Nosaltres anem cap a una devallada alegre del consum. Som la ràbia del poble, una ràbia positiva, federativa, portadora d'esperança i de canvis.


VISCA NOSALTRES !

This work is in the public domain

Comentaris

Re: la fúria del poble
23 des 2006
Simplement: preciós

Gràcies
Re: la fúria del poble
23 des 2006
molt bonic, espero que algun dia el jovent amb akesta consciècia sigui la majoria. és molt senzill: si nosaltres volem, nosaltres podrem.
Colera camping CNT