Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
la CGT torna a ser majoritària al metro de Bcn
22 des 2006
El sindicalisme llibertari torna a ser la força majoritària entre la gent que treballa al Metro de Barcelona.


La CGT, per quarta vegada consecutiva, ha tornat a rebre al suport de treballadores i treballadors del metro en les eleccions sindicals realitzades durant el dia 20 de desembre.


De fet, la CGT augmenta un delegat respecte de les eleccions del 2002


La CGT, per quarta vegada consecutiva, ha tornat a rebre el suport majoritari en les eleccions sindicals realitzades al metro de Barcelona.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: la CGT torna a ser majoritària al metro de Bcn
22 des 2006
eleccions sindicals mai més, cgt farsants!

(A)
Re: la CGT torna a ser majoritària al metro de Bcn
22 des 2006
(a) no, més aviat (argh)
Re: la CGT torna a ser majoritària al metro de Bcn
22 des 2006
Soc contrari al sindicalisme que fa la CGT, ara bé, respecto la gent que la forma ja que tenen una certa conciencia social i això ja és respectable. Preferiria que hi hagues mes gent a la CGT que a la UGT /CCOO. El temps demostrarà amb fets si el que el sindicat predica és el que es vol aconseguir. Aquest any la CGT ha aconseguit superar en nº de delegats en varies empreses i sectors. És ara quan es veurà realment que fa la CGT i si realment és eficaç el seu metode sindical.
La majoria de cegetistes es defensen dient que la seva es una manera diferent de la CNT ja que més eficaç, be doncs ara és el moment de demostrar-ho.
Jo soc partidari de l'acció directa i la presió als patrons, els fets aixi ho demostren, això si, cal una implicació i esforç mes gran per part dels companys però si de veritat es vol construir una societat de base, la participació i la implicació de tothom és necessaria.
Salut!
Sindicato Sindicat