Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Racismo infame
22 des 2006
Sólo ha tenido que pasar medio siglo desde que los nazis perpetraran el mayor genocidio de la historia para que el odio racista y antisemita vuelva a pasearse por nuestras calles con total impunidad. Ha sucedido en Bilbo, dónde unos neonazis se han dedicado a promover el boicot contra un grupo de danza.
11300.jpg
14337.jpg
35266.jpg
Aunque los promotores del boicot intenten justificarlo cómo un rechazo a las políticas del estado de Israel, lo cierto es que se trata de un grupo de percusión y danza sin connotaciones políticas. Se les boicotea por su nacionalidad, por el simple hecho de ser israelíes. A nadie se le ocurre, por fortuna, promover un boicot contra todos los artistas árabes con la excusa del terrorismo islamista. Es una persecución de claro carácter xenófobo y antisemita, que revive los boicots contra los judíos que organizaron los nazis en los años 30.
Cómo en tiempos de los nazis, se practica el boicot contra los judíos para que vaya calando la idea de que no tienen derecho a trabajar ni a existir, abonando el terreno para el genocidio. Ahora, cómo entonces, se pretende criminalizar y satanizar a todo un pueblo. Como entonces, se presentan las agresiones racistas como actos de “autodefensa�. Y como entonces, sus promotores se sienten bien tranquilos y orgullosos de sus fechorías.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Racismo infame
22 des 2006
no se perque però això fa tuf d'intoxicació...
Re: Racismo infame
22 des 2006
Se les boicotea por la política de su estado, igual que se boicoteaba a Sudáfrica y no existe ningún racismo contra los anglosajones ni contra los boer. Y si no tienen connotaciones políticas, que empiecen a tenerlas y protesten contra el genocidio que comete su estado.
Re: Racismo infame
22 des 2006
Extret de la Viquipèdia:

Els semites són un col.lectiu format per nombrosos pobles i cultures estesos des de l'antiguitat en un gran territori del Pròxim i Mig Orient i al nord de la Península Aràbiga, que van desenvolupar importants civilitzacions.

El terme semita va ser utilitzat per primera vegada cap a finals del segle XVIII, per a referir-se a pobles citats a la Bíblia descendents de Sem, fill primogènit de Noè. En el llibre del Gènesi, a la narració del diluvi, s'hi pot trobar la genealogia a la taula dels pobles on es fa referència als semites. Des de llavors, el terme semita fa referència als pobles de llengua semítica.

Els antics pobles de parla semítica inclouen els habitants de: Aram, Assíria, Babilònia, Canaan (inclosos els hebreus) i Fenícia. Les poblacions actuals que tenen llengües semítiques inclouen als àrabs, els jueus, els etíops i els arameus (comunitats del Líban i nord de L'Iraq). La semblança entre els pobles semites es sobretot d'origen lingüístic i cultural, i no es pot parlar d'una raça semita.

Conlusió: En vista de que la denominació "semita" avarca també a la comunitat cultural àrab, no és correcte emprar el terme "antisemita" per fer referència a l'antisionisme o a les posicions contràries a l'estat d'Israel.

Només és una petita aclaració...

Besets! ;)
Re: Racismo infame
22 des 2006
Dá ejemplo y boicotéate a ti mismo por la política de tu estado
Re: Racismo infame
22 des 2006
L'antisemitisme és l'hostilitat o el prejudici cap als jueus com a grup religiós, ètnic o racial, el qual es manifesta com a odi cap a un individu, o com a persecució institucionalitzada i violenta. La ideologia explícita del nazisme d'Adolf Hitler va ser l'exemple extrem de l'antisemitisme, la qual va dur al genocidi dels jueus europeus el segle XX.

més:

http://ca.wikipedia.org/wiki/Antisemitisme
Re: Racismo infame
22 des 2006
Mai te n'aniràs a dormir sense aprendre res nou:
Merci per l'aclaració!
Re: Racismo infame
22 des 2006
Fora intoxicadors sionistes d'indymèdia. El sionisme és racisme.

Boicot a Israel: recorda tots els codis de barra que comencen per 729 són productes fets a Israel, NO els compris.
Re: Racismo infame
22 des 2006
en jaim d´ençà que ha plegat la seva web té molt de temps lliure. Escolta, perquè no te´n vas al teu estimat israel i t´allistes a l´exèrcit per fer el que més t´agradaria: assassinar a nens, dones, civils, representants de l´onu etc... a sang freda?.
Re: Racismo infame
13 gen 2007
Sigui el que sigui la qüestió es que aquest putos nazis de merda estan promovent aquest boicot.
Si Mayumana no reneguen del seu govern o no no té res a veure.
Merda de nazis
Merda de govern israelià, el nou nazisme (un dels)
Sindicat Terrassa