Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Setmanari de Comunicació Directa 20 de desembre
21 des 2006
Resum dels principals continguts de la darrera Directa de l'any.
portada31.jpg
Aquesta setmana obrim la secció d'actualitat amb un nou cas de "transfuguisme" polític, de l'administració pública en la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge, al sector privat de la promoció i construcció immobiliària. Ricard Fernández, fins fa un mes Secretari General d'Habitatge, ha fitxat per Habitat i Jordi Canyas, Director General de Política Ambiental, per Acciona. Tot un exemple dels "d'esquerres de debó". La notícia ja va ser breument penjada a Indymedia la setmana passada.
També expliquem com la Diputació de Barcelona demana als jutjats que no es difongui a través de la premsa la sentència a les onze persones que es van encadenar contra les obres de la carretera de Matarodona.
Altres temes d'actualitat són els desallotjaments del CSO La Impremta, a Terrassa, La Lokeria, a Hospitalet de Llobregat i Can Ricart, a Barcelona. A Sabadell, un jove és condemnat després de ser detingut i agredit per la policia. I al Baix Llobregat, entitats ciutadanes adverteixen de les intencions de les inceneradores de cremar residus tòxics.
El reportatge de De dalt a baix analitza les claus dels crèdits del Fons d'Ajuda al Desenvolupament, a partir d'un cas paradigmàtic: dos anys després del tsunami del sudest asiàtic, els 48 milions d'euros promesos per l'Estat encara no s'han concedit.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa