Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : criminalització i repressió : amèrica llatina : pobles i cultures vs poder i estats
Mobilitzacions a Barcelona per la fi de la repressió a Oaxaca
21 des 2006
A Barcelona, es farà una manifestació el dia 22. A Madrid, es va fer el dia 20. Durant aquests dies estan convocades accions a diferents ciutats de tot el món.
Redacció canasolidari.org (20/12/2006)

El Comitè Clandestí Revolucionari Indígena-Comandància General de l'Exèrcit Zapatista d'Alliberament Nacional (EZNL) ha convocat a través d'un comunicat una mobilització mundial per la fi de la repressió i la violació dels drets humans a Oaxaca.

La manifestació de Barcelona serà el 22 i sortirà a les 19h de la Plaça Universitat.

L'EZNL convoca aquesta manifestació mundial "per la presentació amb vida dels desapareguts, per l'alliberament de les detingudes i detinguts, per la sortida d'Ulisses Ruiz (Governador d'Oaxaca) i les forces federals d'Oaxaca, pel càstig als culpables de les tortures, violacions i assassinats".

El poble d'Oaxaca és una de les zones més pobres i marginals de Mèxic. Des de fa més de mig any viu en una situació de conflicte social pel descontentament de la població respecte a les desigualtats que hi ha a la regió i les polítiques que s'estan duent a terme per part del governador de la zona, Ulisses Ruiz.

Llegir la notícia sencera a canalsolidari.org: http://www.canalsolidari.org/web/noticies/noticia/?id_noticia=7781
Mira també:
http://www.asambleapopulardeoaxaca.com/
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/285700/index.php

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Mobilitzacions a Barcelona per la fi de la repressió a Oaxaca
22 des 2006
Colera camping CNT