Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
DATAFIGHTERS: Presentació del prototip del DVDzine
19 des 2006
Eclèctica DV presenta:

------------------------------------------------------------------------
presentació pública del prototip del DVDzine "Datafighters" - Descoberta digital, cultura copyleft, mediahacktivisme i programari lliure.

_ dijous 21 desembre 20h-22h
_ Infoespai - Pça del Sol 19-20 baixos
_ entrada lliure


"Datafighters" és un recopilatori de curtmetratges i documentals sobre els perills i les alternatives d’una societat modelada per les noves tecnologies.

La revista/DVD organitza una trobada digital amb els 'Datafighters' de l’època digital; activistes internacionals de l’escenari underground de la cultura digital.

Dividit en cinc capítols, el prototip del DVDzine "Datafighters" conta amb unes 20 pel.lícules d’una durada de 100 minuts de vídeo que desmitifiquen temes com el software lliure, el mediahacktivisme, les xarxes peer to peer, les llicències copyleft, la ràdio i la televisió pirata, i els sistemes de publicació oberta utilitzats pels mitjans independents.

El DVDzine és també una eina de sensibilització sobre temes criticats com l’exclusió digital, la propietat intel.lectual, l’enginyeria genètica, la concentració dels mitjans de comunicació, els sistemes de vigilància i la precarietat laboral en el sector de les noves tecnologies.

més informació i descripció dels vídeos programats:
http://www.eclecticadv.net/spip.php?article7

This work is in the public domain
Colera camping CNT