Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : indymedia
Barcelona Indymedia aviat celebrarà el seu sisè aniversari
16 des 2006
Al desembre del 2000, un any després de que nasqués Indymedia(1)a Seattle, es començà a gestar el que entrat l'any 2001 ja funcionaria com la barcelona indymedia que avui coneixem.
Indymedia Barcelona nasqué del somni per un futur millor, per un altre món possible i com un experiment revolucionari en el món de la comunicació.

Les persones que formem part del col.lectiu de manteniment de imc-barcelona, com des del primer dia, veiem indymedia barcelona com una eina de comunicació que persegueix l'objectiu compartit de revelar la realitat de forma precisa, radical i directa des de la base.
Les persones que formem el grup imc-barcelona Indymedia treballem a la
xarxa i actuem des de l'amor i la inspiració per a tots aquells que continuen
treballant per a un món millor, malgrat les distorsions i la
repugnància que provoquen els media corporatius al deformar els
esforços dels que desitgen un esser humà més lliure.
Les persones que formem part del col.lectiu de manteniment de imc-barcelona
prenem les nostres decisions en assemblees i no deleguem a ningú l'autoritat, no tenim amos, som dones i homes lliures que
volem viure en un món lliure, i la nostra aportació és treballar per
la llibertat als mitjans de comunicació.
Les persones que formem part del col.letiu de manteniment de imc-barcelona tenim ganes de celebrar i compartir amb vosaltres aquests 6 anys de la nostra existència.



(1)L'any 1999, davant la trobada de l'OMC a Seattle i amb la voluntat de crear un centre de mitjans de comunicació independents per informar des de la base i d'una manera diferent nasqué el que ha esdevingut la xarxa internacional de mitjans independents indymedia. Aquesta xarxa té avui més de 150 nodes locals arreu del món.

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat