Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Comunicat d'Endavant davant la nova okupació a Terrassa
16 des 2006
Desallotgen la impremta, okupem un espai
endavant.jpg
Desallotgen la impremta, okupem un espai


El passat 12 de desembre a dos quarts de set del matí, quan Terrassa encara dormia, 40 efectius “antiavalots� dels nouvinguts mossos d’esquadra, amb la col•laboració de la policia municipal, van desallotjar el Centre Social La Impremta. El tercer intent en un any d’okupació.
Per això, des d’Endavant Terrassa volem mostrar tota la nostra solidaritat amb els companys i companyes que van okupar, adequar i omplir de vida l’antiga impremta Ventayol. Un espai en desús des de feia més de vint anys, recuperat des del poble per al poble, i que per fi d’un any ençà estava en funcionament. La Impremta era un espai popular on es van endegar iniciatives lúdiques, culturals i formatives variades portades a terme de manera autogestionada. Però una vegada més els interessos especulatius han passat per sobre d’una iniciativa lliure i sense intenció de lucre, per part d’un govern del tripartit que ha mostrat d’aquesta manera la seva complicitat amb els veritables motors de les decisions polítiques: els bancs, les immobiliàries, constructores... I d’aquesta manera també silenciar les veus que destapen l’altra cara del sistema i les injustícies que causa.
Tanmateix, la resposta ha estat ràpida i contundent. Avui dissabte al matí, s’han okupat unes naus abandonades i en desús situades al mateix carrer de l’antic CSO, amb la intenció de continuar treballant amb els mateixos objectius i il•lusions que van fer néixer l’assemblea d’okupes ara fa deu anys.
D’es d’Endavant Terrassa donem el nostre més ampli suport a aquest nou centre social i manifestem la nostra solidaritat amb aquesta lluita.

Un desallotjament, una altra okupació!

Endavant, Organització Socialista d’Alliberament Nacional

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat d'Endavant davant la nova okupació a Terrassa
17 des 2006
felicitats! ultimament molts col·lectius de l'EI estàn recuperant la valentia per la okupació i això és positiu! molt bé per la feina!
Re: Comunicat d'Endavant davant la nova okupació a Terrassa
17 des 2006
ei eiei ei...
que Endavant (amb el seu retard) dóni suport a una okupació, no vol dir que el nou Centre Social vingui de l´EI ni res semblant...
Que la gent de l´EI que no vol okupar li expliqui als egarencs què cal per ser de l´EI!
Sindicato Sindicat