Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Alacant] Ataquen amb còctels molotov oficina del BBVA
15 des 2006
La passada matinada del dia 14 una oficina del BBVA ha estat atacada amb tres còctels molotov que han causat desperfectes a la façana de l'entitat i a un vehicle que es trobava estacionat a les immediacions.
Els fets van ocórrer cap a les 2.30 hores en la sucursal del Banc Bilbao Biscaia situada en el carrer Sevilla. Un desconegut o varis van llançar fins a tres ampolles amb líquid inflamable contra la façana de l'edifici, en la qual es troba un caixer automàtic extern. Les flames van causar danys tant a la façana de l'immoble com a un cotxe que estava aparcat enfront de l'entitat, que va patir danys de caràcter lleu.

L'incident va provocar l'alarma natural entre el veïnat que no ha pogut identificar els autors dels fets. Segons les fonts consultades per la premsa local, en tractar-se d'un caixer extern no havia càmeres de seguretat que permeten aportar pistes sobre la identitat dels atacants. Les principals restes que ahir quedaven en la zona de l'atac eren les taques negres deixades en la paret i en el sòl per acció de les flames.

Agents del Cos Nacional de Policia van estar ahir al matí en el lloc on es va produir l'incendi prenent mostres dels materials utilitzats, així com parlant amb els veïns per a trobar possibles testimonis dels incidents.

Encara que oficialment des de la Comissaria d'Alacant no es va voler fer cap pronunciament per aquests fets, les fonts abans esmentades no descarten cap hipòtesi. Això però la premsa local que ha tractat amb profusió el tema apunta a actes bandàlics o a "cèl·lules" de kale borroca, mostrant una vegada més la curtesa de les anàlisis que són capaços d'emetre
Mira també:
http://lavanc.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat