Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
La Makabra al Born
14 des 2006
Hereu y sus esbirros reprimen la cultura
DSCN0241.JPG
Los hipócritas de PSC- ICEV, presentaban hoy en el Mercat del Born, su ultimo invento. El ICUB presentaba su Pla Estratègic de Cultura 2006: "Nous acÄents".
Gente de La Macabra y otr@s solidari@s han querido expresar su rechazo y denunciar la hipocresía que supone hablar de promover cultura, al tiempo que se desalojan espacios culturales.
El acto contaba con la presencia del Hereu a la corona de la especulación y todos los popes de la pseudoizquierda.
A pesar de ser que supuestamente era un acto publico y abierto, un cordon de policia impedia la entrada a cualquier persona que tuviera una determinada estetica, algo que tambien dice mucho de la tolerancia de la que tanto presumen.
Mientra en el interior del exmercado se hacia el acto elitista, fuera, en la calle se ha llevado a cabo un acto mucho mas ludico y horizontal, en donde no se impedia a nadie, entrar o salir. A ver si aprenden los politicos.

Al final del acto oficial, en el momento cuando el alcalde salia a la calle, lo ha hecho rodeado de guardaespaldas y secretas, que en medio de empujones y amenazas a la gente, intentaban abrirle paso hasta el vehículo oficial.
Como el coche no a podido llegar hasta la puerta, han intentado huir del lugar dando un rodeo, pero han sido perseguidos por un monton de gente.
Al grito de âla cultura no se desalojaâ? se le ha ido acosando por diversas calles del barrio hasta llegar a la calle Princesa, donde se han sumado un grupo de antidisturbios de los Gossos. A paso rapidisimo, unos y otros han llegado a Via Laietana, donde una carga a dos bandas de un monton de furgonas, que de manera violenta y agresiva, han estado a punto de atropellar a mas de una persona. La calle se ha llenado de maderos y secretas que hacian lo imposible por meter al alcalde dentro de un coche y se fuera, y por otro, la gente que trataba de impedirlo.
Como siempre, la fuerza bruta a ganado y el Hereu a salido con el rabo entre las piernas.

Viva la cultura y los espacios autogestionados.
Abajo la industria de la cultura-mercancia.

This work is in the public domain

Comentaris

Traductor de llengua castellana a catalana gratuit
15 des 2006
Us envio un traductor de llengua castellana a catalana, gratuit i que us podeu descàrrega desde internet.

Ânims i endavant amb la vostra lluita!!!!!

http://www.cult.gva.es/salt/salt_programes_salt2.htmÉs un traductor que permet passar els textos del castellà al valencià i a la inversa amb un mètode interactiu que minimitza els errors i garantix una gran qualitat dels textos traduïts.

El Salt és un corrector que, a més dels errors estrictaments ortogràfics, detecta barbarismes, perífrasis incorrectes, locucions errònies, combinacions incorrectes de pronoms, faltes de concordança...

El Salt és un programa d'autoaprenentatge que permet també ensenyar-se el valencià a partir dels seus propis errors, amb centenars de fitxes d'ajuda sobre lèxic, qüestions gramaticals, majúscules, signes de puntuació, tipus de lletra...


http://www.cult.gva.es/salt/salt_programes_salt2.htm
Re: La Makabra al Born
15 des 2006
que es millor criticar que no s'escriu en catalá o traduir? que ajude mes a la difusió de la llengua?

------
català
------

Els hipòcrites de PSC-ICEV, presentaven avui en el Mercat del Born, el seu ultimo invent. El ICUB presentava el seu Pla Estratègic de Cultura 2006: "Nous accénts".

Gent de La Macabra i altres solidàries han volgut expressar el seu rebuig i denunciar la hipocresia que suposa parlar de promoure cultura, al mateix temps que es desallotgen espais culturals.

L'acte contava amb la presència del Hereu a la corona de l'especulació i tots els popes de la pseudoesquerra.

A pesar de ser que suposadament era un acte publico i obert, un cordó de policia impedia l'entrada a qualsevol persona que tingués una determinada estètica, una mica que també diu molt de la tolerància de la qual tant presumeixen.

Mentre en l'interior del exmercat es feia l'acte elitista, fora, en el carrer s'ha portat a terme un acte molt mes lúdic i horitzontal, on no s'impedia a ningú, entrar o sortir. A veure si aprenen els polítics.

AL final de l'acte oficial, en el moment quan l'alcalde sortia al carrer, ho ha fet envoltat de guardaespatlles i secretes, que enmig d'empentes i amenaces a la gent, intentaven obrir-li pas fins al vehicle oficial.

Com el cotxe no a pogut arribar fins a la porta, han intentat fugir del lloc fent marrada, però han estat perseguits per un munt de gent.

AL crit de la âcultura no es desallotjaâ? se li ha anat acorralant per diversos carrers del barri fins a arribar al carrer Princesa, on s'han sumat un grup d'antidisturbis dels Gossos. A pas rapidíssim, els uns i els altres han arribat a Via Laietana, on una càrrega a dues bandes d'un munt de furgonas, que de manera violenta i agressiva, han estat a punt d'atropellar a mes d'una persona. El carrer s'ha omplert de maderos i secretes que feien l'impossible per ficar a l'alcalde dintre d'un cotxe i s'anés, i per un altre, la gent que tractava d'impedir-lo.

Com sempre, la força bruta a bestiar i el Hereu a sortit amb la cua entre les cames.

Visqui la cultura i els espais autogestionats.
Baix la indústria de la cultura-mercaderia.
Re: La Makabra al Born
15 des 2006
catalana tens raó, tanmateix visiteu la web de la makabra, si us plau! no us deixeu intoxicar pels albertos. d'altre banda, aquest post no és de la makabra!!! a què vé tot aquest enrrenou?
Re: La Makabra al Born
15 des 2006
la web de la makabra està publicada en *sis* idiomes, entre ells el català. i en pirata és en pirata, no la makabra. menys romanços i més solidaritat! els de la makabra estàn lluitant per l'espai públic, la cultura i la llibertat.
Re: La Makabra al Born
17 des 2006
no seas tan amargado. mejor te dedicas a gastar tu energia en luchar contra el sistema que en criticar otras luchas, que no seran las tuyas pero que no tienen porque seguir tu forma de hacer.

¿por que pasa tanto en los movimientos sociales que se critican unos a otros en vez de cada uno ir haciendo su camino?¿no era un mundo donde quepan muchos mundos? cuantas mas maneras de luchar contra este sistema, mejor.

aupa makabra y todas las okupas de barcelona con sus distintas formas de hacer y luchar. todas nos enriquecen a tod*s!!!
Sindicat Terrassa