Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
En Pau condemnat a 6 mesos de presó davant la incredulitat general
14 des 2006
Tot i la claredat dels fets i les flagrants contradiccions dels agents de la policia nacional que van intervenir en el judici en Pau ha estat condemnat a 6 mesos de presó per resistència a l’autoritat. El jutjat 2 de Sabadell considera que el fet de no donar el DNI a la policia és un delicte penal que en Pau ha de pagar amb 6 mesos de presó.
De nou i més flagrantment que mai es posa sobre la taula la gran conxorxa política que s’amaga darrera uns jutjats que ens venen que són el galant de la justícia. Si ja era increïble que un veí de Sabadell pogués ser apallissat per agents de policia, detingut il•legalment i torturat en dependències policials encara és més inversemblant veure com els jutges no només no ho castiguen sinó que ho legitimen.

    Per altra banda, fa unes setmanes diversos agents de la policia municipal també van ser absolts pels jutjats de Sabadell per un cas si bé no tant greu en quant a fets similar: dos veïns van resultar ferits en una altra intervenció il•legal de la policia.

    Així doncs, la impunitat dels cossos policials que des fa temps venim denunciant des d’Alerta Solidària queda més clara i més palesa que mai i no només a això sinó que es dóna ales a què aquestes accions continuïn de forma reiterada:

Per una banda el poder polític, l’Ajuntament de Sabadell, no vol reaccionar i donar la cara quan toca i quan ho fa és des de tímides postures que no arriben ni a qüestionar la versió policial. Què hauria passat si l’agressió l’hagués rebut un militant del partit que governa o algun càrrec públic? Llavors la resposta hagués estat clara, inqüestionable i amb tots els mitjans necessaris com ja va succeir el gener del 2004 davant els fets del mercat central en què l’Ajuntament fins hi tot va pagar anuncis de pàgina sencera al diari per condemnar la violència a través de comunicats.

Sembla doncs clar que l’Ajuntament no està per la convivència i la no violència sinó que només està per garantir que els sectors que li donen suport puguin gaudir-ne i la resta que es fotin: si els peguen, els detenen i el condemnen no només els està bé sinó que no pot ser que sigui fins hi tot part de la seva estratègia política d’acabar amb qualsevol veu crítica?


Per l’altra el poder judicial que no només deixa impunes de nou les atrocitats que duen a terme els cossos policials sinó que ara s’atreveixen fins hi tot a castigar a aquelles persones que ho denuncien. Que potser es volen assegurar que ningú més s’atreveixi a denunciar que ha estat agredit, maltractat i torturat per part dels cossos policials?


Des d’Alerta Solidària animem a la població catalana a mobilitzar-se contra aquesta nova injustícia, aquest cop recaiguda sobre en Pau, i que sinó aturem a través de la lluita i la mobilització al carrer de ben segur no serà l’última.

Ni les seves injustes sentències, ni les seves assassines pallisses, ni la seva constant criminalització aturaran les lluita per un demà millor!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: En Pau condemnat a 6 mesos de presó davant la incredulitat general
14 des 2006
Por no querer mostrar el DNI 6 meses de carcel?? Siempre lo mismo con la poli...
Lo unico que podemos hacer es luchar por que las cosas cambien algún dia..
Resistir es vencer!
Saludos
Re: En Pau condemnat a 6 mesos de presó davant la incredulitat general
14 des 2006
la solución contra la tortura es sacarse el carnet del PP, como se vió con el caso del ministrillo Bono.

es igual que okupes Kan Rikart, que violes, robes o mates: grita cuando veas a la pasma "eh, que soy amigo del Aveces!!!"
Sindicato Sindicat