Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[VdG] Comunicat de suport amb la solidària amb els Tres de Gràcia
14 des 2006
123_95amp_acciometro.jpg
El passat 5 de desembre vam conèixer la sentència que condemnava a una solidària amb els 3 de Gràcia a 2 anys de presó i a pagar una multa de 1600 euros. Amb aquesta acció es pretenia cridar l’atenció, mitjançant la desobediència civil, sobre el cas dels 3 de Gràcia, intentant fer arribar el nostre missatge, trencant amb la versió oficial. Mesos després, quan l’Audiència Nacional va decretar el no processament dels tres joves de la nostra vila, els fets ens van donar la raó: tot plegat es tractava d’un intent de criminalitzar l’Assemblea de Joves de Gràcia mitjançant l’intent d’empresonament de tres dels seus membres. Des dels mitjans de comunicació oficials i des del poder es va estar silenciant el nostre discurs, la nostra defensa dels Tres de Gràcia i la crítica que fèiem (i fem) de l’Audiència Nacional com a tribunal d’excepció. Realitzar accions d’aquest tipus era l’única manera de cridar l’atenció i aconseguir fer arribar a la societat la nostra denúncia.
El 24 d’abril de 2006, ens va arribar la notícia que feia 4 anys que esperàvem: l’Audiència Nacional havia emès una interlocutòria decretant el sobresseïment del cas. Paradoxalment, mentre acabava el malson pels Tres de Gràcia, una companya solidària era jutjada i condemnada desproporcionadament per denunciar el que la mateixa justícia ha acabat confirmant: que els Tres de Gràcia són innocents.

Des de la Coordinadora Antirepressiva de Gràcia considerem que aquesta sentència és absolutament injusta i desproporcionada i volem agraïr i mostrar el nostre suport a la companya solidària i a totes les persones que en algun moment o altre han treballat per l’absolució dels Tres de Gràcia. Sense vosaltres, aquesta lluita, aquesta campanya i aquesta victòria no hagués estat possible.

Cordinadora Antirepressiva de Gràcia
desembre 2006

notícia i més info:
www.graciaviva.cat
www.tresdegracia.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat