Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Un nou Sant Celoni comença a caminar [CUP Sant Celoni]
13 des 2006
La CUP de Sant Celoni ha anunciat en roda de premsa que concorrerà a les pròximes eleccions municipals, l'acte s'ha realitzat el dimecres 13 de desembre al mercat de Sant Celoni (Hotel Suís 11:00h).
5.jpg
La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Sant Celoni és una candidatura integrada per gent de Sant Celoni vinculada a diferents entitats que des de l’àmbit local treballa per bastir un país més lliure i més just.

Som gent de totes les edats, majoritàriament joves, que estem farts de veure com Sant Celoni no avança per culpa d’una manera de fer política basada en l’immobilisme i la defensa aferrissada d’unes quotes de poder.

Vàrem decidir engegar aquest projecte perquè entenem la política d’una manera diferent. Totes les opcions polítiques de Sant Celoni han demostrat que l’avarícia postelectoral ha acabat aigualint les seves promeses i compromisos preelectorals i que els suculents sous de l’administració han aconseguit escapçar la seva capacitat d’iniciativa i el seu poder d’innovació.

La CUP no té com a objectiu viure de i per les institucions sinó treballar amb i des de la societat. Defensem un model de política municipal basat en la democràcia participativa a través de la qual tots i cadascun de nosaltres, sense distinció d’edat, sexe, condició social o nacionalitat, tinguem veu i vot sobre els temes que tenen a veure amb la gestió del nostre municipi.

No entenem la política com una manera de guanyar-nos la vida, sinó com una eina per treballar a favor dels interessos populars des de l’administració local. Per això donem tanta importància al foment de la participació ciutadana, com a manera de fer arribar aquestes demandes directament a l’administració.

Després de fer-se evidents els dèficits democràtics de la política municipal actual, des de la CUP de Sant Celoni manifestem que:

- Volem obrir l’ajuntament al poble i retornar el poder de decidir d’allà on mai no hauria d’haver sortit: els veïns de Sant Celoni. Per això ens presentem amb un ampli ventall de propostes per avançar decididament cap a una vertadera democràcia participativa, buscant formes noves i més democràtiques de prendre les decisions col·lectives.

- Volem potenciar el teixit associatiu del poble i l’autoorganització popular. Volem servir de corretja de transmissió perquè les seves inquietuds i demandes es puguin fer sentir.

- Volem canviar la manera de fer política a Sant Celoni, per treballar per al benestar de tothom i els interessos de la majoria. No volem més "polítiques d’aparador". Volem transformar socialment Sant Celoni i fer-lo avançar decididament.
-Volem canviar les polítiques que es fan a la nostra vila. Per un Sant Celoni realment participatiu, socialment integrador i igualitari, que treballi per aconseguir la igualtat de drets i que garanteixi l’accés als serveis públics i unes condicions de treball dignes a tota la seva ciutadania. Per un Sant Celoni amb un habitatge digne per a tothom i que tingui un desenvolupament econòmic, social i territorial sostenible que tingui com a referència un model de territori equilibrat. Per un Sant Celoni compromès amb la construcció nacional dels Països Catalans i amb les polítiques en defensa de la llengua, la cultura i la identitat
PER TOT AIXÒ,


La Candidatura d’Unitat popular (CUP) de Sant Celoni manifesta la seva voluntat de concórrer a les properes eleccions municipals amb l’objectiu d’aconseguir representació al consistori des d’on poder treballar en aquest projecte a tots els nivells de la política i la gestió municipals.

No volem entrar al govern municipal sinó és per fer canvis importants en la vida de la gent de Sant Celoni. La nostra serà una aportació per canviar decididament les dinàmiques actuals i, per tant, només actuarem en funció d’aquest criteri.

Per això convidem tots els celonins a participar en l’elaboració del nostre progama electoral així com en l’elaboració de la mateixa llista electoral, que s’establirà per votació popular a través de les Assemblees d’Unitat Popular (AUP) i al llarg dels diferents berenars tertúlia que la CUP organitzarà en aquest sentit:

Berenar tertúlia 1. 11 de gener 2007. Can Ramis, 19.30 h
Democràcia participativa, dinamització del teixit associatiu i promoció de l’autoorganització ciutadana.

Berenar tertúlia 2. 25 de gener 2007. Can Ramis, 19.30 h
Accés a l’habitatge i aposta per un desenvolupament econòmic, social i territorial sostenible.

Berenar tertúlia 3. 15 de febrer 2007. Can Ramis, 19.30 h
Defensa de la solidaritat, dels serveis públics i igualtat social entre totes les persones.

Berenar tertúlia 4. 1 de març 2007. Can Ramis, 19.30 h
Joventut i cultura.

Assemblea d’Unitat Popular. Aprovació del programa i la llista electoral

www.cupsantceloni.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un nou Sant Celoni comença a caminar [CUP Sant Celoni]
13 des 2006
som més !!!

endavant la lluita popular !
Re: Un nou Sant Celoni comença a caminar [CUP Sant Celoni]
14 des 2006
estàn sortint cups de totes les pedres, rimer berga, ara sant celoni. mol bé companys... ultimament també estàn apareixent bastantes AJ's com la de tarragona i sembla que al baix gaià també, per altre banda maulets diuen que s'acosten una mica més a l'indpendència i socialisme...

l'EI va per molt bon cmaí o m'ho sembla a mi?
Re: Un nou Sant Celoni comença a caminar [CUP Sant Celoni]
14 des 2006
L'EI creix, a passos lents però valents i ferms.
Re: Un nou Sant Celoni comença a caminar [CUP Sant Celoni]
14 des 2006
Ja era hora, l'alternativa comença a veure's clara.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more