Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
Salvem Mallorca !
13 des 2006
VIDEO PER DENUNCIAR LA DEGRADACIÓ AMBIENTAL QUE PATEIX MALLORCA

Us presentam un vídeo penjat a internet per sa plataforma Salvem Mallorca en què es mostra sa degradació mediambiental que pateix aquesta illa.
Aquesta plataforma s´organitza davant sa construcció d’infraestructures de gran impacte que s’està realitzant darrerament a sa nostra illa ja que és necessari impulsar una política d’ordenació des territori ecològicament més sostenible. Per tant, s’han de modificar molts aspectes de sa llei que regula s’ordenació territorial de ses Illes Balears i Pitiüsses.

Salvem Mallorca és una associació coordinada des del Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de sa Naturalesa(GOB), una entitat ecologista que promou sa defensa de sa natura a ses illes balears i pitiüsses a través d'accions informatives i reivindicatives. Una de ses iniciatives que ha realitzat Salvem Mallorca per denunciar sa degradació des paisatge mallorquí és aquest vídeo de cinc minuts que podau veure clicant ací:

http://www.youtube.com/watch?v=trfZH3edrYQ


Aquests darrers anys es territori mallorquí s’ha vist radicalment transformat per sa construcció d’infrastructures de gran impacte. Dissortadament, existeixen nous projectes que pròximament poden afectar de forma negativa es territori, entre ells sa construcció de noves autovies, ports esportius, ampliacions aeroportuàries, camps de golf, centres d’oci, parcs temàtics, grans equipaments sanitaris, esportius i residencials dins sòl rústic.


SALVEM MALLORCA !!!!
Mira també:
http://www.salvemmallorca.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Salvem Mallorca !
13 des 2006
E. DOMÈNECH.Palma.
El Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Balears (Coaib) estudiarà la incoació d'expedients disciplinaris per infraccions deontològiques a tots aquells arquitectes que puguin resultar implicats en el cas de corrupció urbanística d'Andratx, una vegada que les investigacions judicials s'hagin fet públiques. El degà del Col·legi, Luis Corral, informà que el 5 de desembre el comitè executiu de la junta de govern del Coaib acordà la instrucció d'un expedient d'informació «reservada» en relació amb aquests fets. És a dir, que a partir del moment en què hi hagi qualsevol indici d'actuació irregular en la qual hagin participat els arquitectes, l'Oficina d'Informació Deontològica investigarà la seva implicació en les presumptes irregularitats, quant a tramitació i obtenció de llicències d'obra, al municipi d'Andratx.

I no tan sols això, sinó que el Coaib estudiarà també personar-se com a part interessada en les diligències judicials. Corral assenyalà que de moment no tenen xifres de quin podria ser el nombre d'expedients o de col·legiats implicats en el cas. La investigació del Col·legi es troba en una fase preliminar i no se sap quina pot ser la quantitat final d'implicats, pendent de les informacions que apareixen en els mitjans de comunicació i que s'aixequi o no el secret de sumari, segons assenyala el degà. «Nosaltres anam per darrere la Justícia», afegeix.

Segons la informació que rebi la junta de govern per part de l'Oficina d'Informació Deontològica, es concretaran les sancions. Aquestes poden anar des d'una mínima repressió verbal fins a la informació pública interna dins el Col·legi mateix o bé fins a la suspensió, és a dir, la pèrdua de competència de l'arquitecte per exercicir de manera temporal o definitiva en cas d'infracció molt greu, explica Corral. D'altra banda, en un manifest el Col·legi d'Arquitectes de les Illes també vol deixar constància del «correcte» exercici de la professió per part de la gran majoria del col·lectiu d'arquitectes, d'acord amb els estatuts i amb la llei. Ara bé, sense perjudici de les actuacions puntuals en què algun dels col·legiats hagi pogut incórrer i que «de cap manera no representen la imatge de tot el col·lectiu professional», destaquen.


Adreça: www.diaridebalears.com/segona.shtml?3012+3+173505
Re: Salvem Mallorca !
13 des 2006
El vídeo està benet, ara, la persona que ha escrit el primer article s'ho podria fer mirar, pareix un gonella!! Amem si aprèn a escriure!!

Salvem Mallorca (d'especuladors i de gonelles!)

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more