Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Racó de la Corbella: 4 anys construint resistències al Barri del Carme
11 des 2006
Des de la inauguració del nou Racó de la Corbella, aquest local s'ha convertit en un dels centres referencials pel que fa a l'activitat i pensament alternatiu i antagonista de la Ciutat de València
endavantraco2.jpg
El 16 de Novembre de l'any 2002 s'inaugurà el nou Racó de la Corbella. Aquest local independentista i popular situat al cor de la Ciutat de València, tingué un precedent que, amb el mateix nom fou inaugurat el 8 de Març del 2000 al barri de la Seu-Xerea, que fou incendiat en un atac feixista l'Abril del 2002. La vitalitat i la fortalesa de la gent de l'antic Racó feren que en només uns mesos fos possible bastir un nou local, més ample, millor equipat i millor situat, al Barri del Carme.

Des de la inauguració del nou Racó de la Corbella, aquest local s'ha convertit en un dels centres referencials pel que fa a l'activitat i pensament alternatiu i antagonista de la Ciutat de València i el conjunt del País. Exposicions, xerrades, compromís, concerts, debats, poesia, solidaritat, festa, reunions, música, i sobretot molt i molt treball revolucionari i independentista, fet amb la constància de la formigueta i la seguretat d'estar creant unes arrels profundes, fortes, saludables i duradores al nostre entorn més immediat.

Actualment, el Racó de la Corbella participa a la coordinadora veïnal de Ciutat Vella i a banda de l'Associació Cultural La Lluna Roja, hi participen permanentment l'Assemblea de Ciutat Vella d'Endavant i l'Assemblea de Joves l'Espart (CAJEI).

Els actes d'aquest quart aniversari tindran lloc el dissabte 16 de DESEMBRE i són els següents:

12h mural en solidaritat amb els i les preses polítiques

15h Paellada general en benefici de l'Ateneu Popular del Carme

20h Sopar popular de suport a l'Assemblea de Joves l'Espart.

...i en acabar el sopar cercavila reivindicativa en recolzament als espais alliberats, la marxa anirà a ritme de tabal i dolçaina des del Racó de la Corbella fins a Ca'Revolta com a mostra del suport mutu existent entre aquests dos locals.

23h Concert de Pau Alabajos i Sergi Contrí.

durant tot el dia podreu passar-vos pel Racó de la Corbella a prendre una mistela i vore l'exposició de fotos sobre les accions de "Països Catalans Insubmissos!". També trobareu material divers i paradetes.

Racó de la Corbella. Associació Cultural La Lluna Roja.
C/ Ripalda 20 Baix. València

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Racó de la Corbella: 4 anys construint resistències al Barri del Carme
11 des 2006
a castelló mani NACIONAL x la unitat de la llengua a les 19:00.
a vinarós mani anti españa 2000 a les 18:00
Sindicato Sindicat