Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : immigració
ELS FEIXISTES AMENACEN VINARÒS.
10 des 2006
EL DISSABTE 16 TOTS I TOTES A VINARÒS.
Per al proper dissabte, 16 de desembre, lâorganització España 2000 ha convocat una concentració a Vinaròs sota el lema âVinaroz es nuestroâ?.
Aquest partit polític, autoanomentat âdemocrático y populistaâ?, pretén ser una resposta als problemes que genera en el nostre país lâemigració âilegalâ?, tot i que, pel que diuen molts dels seus seguidors, qualsevol persona vinguda de lâhemisferi sud seria ilâ¢legal a España. Defensors acèrrims del que anomenen âvalores patriosâ?, utilitzen la problemàtica de lâemigració per a captar nous simpatitzants, alhora que mantenen un discurs âcontra la amenaza catalanistaâ? y per la unitat dâEspanya, dins del més ranci nacionalisme espanyol.
En realitat, es tracta dâindividus amb una gran predisposició a la violència que intenten establir un règim de terror a partir dâuna organització paramilitar. En el seu discurs sovint sâusen termes com âcomandosâ?, âcontrolar la plazaâ?, ...entre altres expressions insultants i amenaçadores contra tota cosa que no simpatitze amb les seues idees.
Per a la concentració de dissabte, anunciada a les 19 h. a la Pl.Sant Antoni (Pl.del Mercat) de Vinaròs, organitzen autocars des de València, Castelló,... perquè a Vinaròs i rodalies només compten amb petits grups de joves, no per això menys perillosos.
Recordem que a Vinaròs lâany passat van haver-hi diverses agressions, qualificables dâintent dâhomicidi, protagonitzades per individus dâideologia feixista i que donaren lloc a tot un seguit dâactes antifeixistes.
Ara, España 2000 vol concentrar-se a la mateixa plaça on aleshores es va fer tota una jornada dâactivitats en contra del feixisme.
Com a protesta i rebuig, la gent de Vinaròs convoca un acte contra el racisme a la Pl.de lâAjuntament, el mateix dissabte a partir de les 18 h.
Cal que siga un acte massiu on tota la ciutadania que volem una societat lliure i democràtica ens expressem contra el racisme i per la convivència.
Les problemàtiques de la nostra societat no es poden solucionar amb la violència i amb discursos simplificadors i demagògics sinó reclamant més recursos i amb actituds basades en el diàleg i el respecte.

EL DISSABTE 16 TOTS I TOTES A VINARÃS.

FEIXISME MAI MÃS!

This work is in the public domain

Comentaris

nazis mai mes
11 des 2006
alli estarem!

oi!
esp 2000
11 des 2006
no estic d'acord amb el tema de que l'actitud a prendre sigui la del diàleg i la del respecte, aquesta gent es l'ùnic que va buscant amb les seves convocacions.
Vàren trobar la violència a Borriana, la trobàren (ja ho crec que la trobàren) i a Vinaròs aniran a fer el mateix, ja que saben que es un dels lloc on menys moviment hi ha.
Hi ha que pegar canya companys!!

Salut
els antifeixistes es cagan
11 des 2006
hi on estan els skins antinazis i las coordinadores antifeixistes i tota akesta penya ke s'omple la boca de mentides? si sou antifas de veritat perke no organitzeu busos i mogudas perke hi vagi la gent?
BAF, Coordinadora antifascista de madrid, RASH, etc...???
SALUT I ANTIFEIXISME!
Nos veremos pipiolos
11 des 2006
En Burriana cobrasteis, en Valencia cobrasteis, en Vinaroz pasará lo mismo.
No servis para otra cosa.
jusjuasuas
12 des 2006
ens te igual a vinaros ja pendrem les nostres medides per que no pase res a tot cas els que cobraran son els 4 subnormals del poble que aniran a la mani-nazi.

vinaros antifa!
Re: Anti-feixisme sempre
17 des 2006
Va anar mol bé la mani contra el feixisme. A un faxa li van rebentar el coche y estaven 4 persones dins xD.
Sindicat