Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Futur en venda>jóvens en lluita]
08 des 2006
El dimecres 6 de desembre per la nit diversos joves van realitzar un mural a un dels murs del riu Ebre, al seu pas per Tortosa.
mural1.jpg
mural2.jpg
El dimecres 6 de desembre per la nit diversos joves van realitzar un mural a un dels murs del riu Ebre, al seu pas per Tortosa. El mural està emmarcat dins la campanya contra l'especulació i la destrucció del territori, que s'està duent a terme arreu dels Països Catalans, en acabar-lo, tres joves van ser identificats per la policia espanyola.

El mural, què diu "Terres de l'Ebre: futur en venda, jóvens en lluita", vol denunciar la situació en què es troba el nostre territori: nuclears, massificació eòlica, l'amenaça d'instal·lar un cementiri nuclear, especulació, camps de golf i un futur gens clar per a la gent jove, que moltes vegades es veu obligada a marxar. Davant això i d'una classe política que està més interessada en traure un sucòs profit econòmic de la situació, els joves i les joves no tenim cap altra alternativa que reivindicar un futur digne i al nostre territori, organitzar-nos i lluitar.

defensar la terra no és cap delicte!
Terres de l'Ebre:
futur en venda...
jóvens en lluita!
més informació de la campanya: www.politics-immobiliaria.com

www.maulets.org // ebre ARROBA maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Futur en venda>jóvens en lluita]
08 des 2006
Felicitats des del Nord del país
Sindicato Sindicat