Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
A Lleida, ni subdits, ni monarques ni bufons !
08 des 2006
El proper 11 de desembre el príncep espanyol visitarà Lleida.
Per mostrar el nostre rebuig a la monarquia el SEPC ha convocat una concentració a les 12h davant del rectorat amb el lema FORA LA MONARQUIA DELS PA�SOS CATALANS. Cal remarcar que a hores d'ara és l'únic acte convocat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: A Lleida, ni subdits, ni monarques ni bufons !
08 des 2006
S.A.R el Príncep d’Astúries visita la ciutat de Lleida
Data de publicació: 7/12/2006

Felip de Borbó i Grècia visitarà Lleida el proper dilluns, 11 de desembre, on assistirà als diversos actes programats a la Paeria i a la Seu Vella i col•locarà la primera pedra del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Gardeny.

ALCALDIA



Versió de la notícia per imprimir Sa Altesa Reial el Príncep d’Astúries i de Girona, es reunirà amb un ampli sector de la societat lleidatana en els diversos actes que presidirà a Lleida.

Els actes oficials començaran a les 11.30 h al Palau de la Paeria, on l’alcalde, Àngel Ros, rebrà el Príncep amb la presència de les primeres autoritats de Catalunya, la Corporació Municipal, els alcaldes de Sucs i de Raïmat i el Síndic de Greuges i el convidarà a signar el Llibre d’Or. Tot seguit, es traslladarà a la Seu Vella on es reunirà amb els representants de les entitats culturals lleidatanes. Seguidament, al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Gardeny, es trobarà amb els empresaris i el personal del Parc. En aquest espai, Felip de Borbó col•locarà la primera pedra del PCiTAL.

Finalment, el Príncep mantindrà una trobada amb empresaris i professionals de Lleida en el decurs d’un dinar que tindrà lloc en un cèntric restaurant
Re: A Lleida, ni subdits, ni monarques ni bufons !
08 des 2006
Un grupo independentista prepara una protesta contra la visita de los príncipes a Lleida

BARCELONA, 8 Dic. (EUROPA PRESS) -

La sección leridana de la organización independentista Candidatura d'Unitat Popular (CUP) está preparando una movilización en protesta por la visita a Lleida que los príncipes de Asturias harán el lunes 11 de diciembre.

Los independentistas de la CUP de esa sección proponen en su web recibirle "como se merece". "Demostrémosle que Lleida no tiene príncipe ni rey", dicen, y añaden que "lo que el alcalde Àngel Ros (PSC) ha calificado como 'un motivo de alegría para los ciudadanos' no es sino un nuevo acto de vergüenza".

Según la CUP, "no puede ser nunca bien recibido" en la ciudad un descendiente de Felipe V, quien "arrasó Lleida" en 1707, "cerró" su universidad e "impuso un régimen de terror y persecución".

Los príncipes Felipe y Letizia serán recibidos en el ayuntamiento. Después, presidirán la instalación de la primera piedra del Parc Científic Tecnològic Agroalimentari de Gardeny, y visitarán el Turó de la Seu Vella. Por la tarde acudirán a la exposición de la Fundación Príncipe de Asturias en Barcelona.

http://www.europapress.es/noticia.aspx?cod=20061208105053&ch=66
Re: A Lleida, ni subdits, ni monarques ni bufons !
08 des 2006
Cartell de la concentració de rebuig (20h pç Vila) per la visita del borbó Felipe a Vilafranca prevista pel dimarts 12 de desembre

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/284579/index.php
Re: A Lleida, ni subdits, ni monarques ni bufons !
08 des 2006
Més informació de la visita reial a:
www.suportponent.net
www.lleida.cup.cat
Re: A Lleida, ni subdits, ni monarques ni bufons !
11 des 2006
Hi ha més actes en contra: www.jerc.cat/ponent

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more