Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
La constitució: al museu!
06 des 2006
La constitució: al museu!
consti.JPG
Aquest dimecres 6 de desembre, dia de la Constitució, diversos activistes de les JERC Sants-Montjuïc han entregat una Constitució espanyola al Museu d'Arqueologia per tal de manifestar-se contra un text que consideren obsolet i anacrònic. Instants després han desplegat una pancarta davant l'entrada del museu sota el lema: "Superem la Constitució, autodeterminació", on també es podia llegir "No et momifiquis, lluita". Aquesta acció se situa en el marc de la campanya de les JERC: "Superem la Constitució, Autodeterminació. Construïm la majoria social", que tindrà com a punt culminant la manifestació convocada per al dia d'avui a les 18:30 a l'Arc de Triomf.

Segons Albert Villalonga, portaveu de les JERC Sants-Montjuïc, "aquesta acció simbòlica tenia la intenció de reivindicar la superació d'una Constitució anacrònica i actualment obsoleta, a part de ser una crida al jovent del districte perquè s'uneixin al projecte independentista".
Mira també:
http://www.jerc.cat/sants

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La constitució: al museu!
06 des 2006
Ho he vist a vilaweb, felicitats!
Re: La constitució: al museu!
06 des 2006
UN SIMPLE TOC D´ATENCIÓ DE MONTILLA SERVEIX PER A QUE PUIGCERCÓS TORNI A COL·LOCAR LA BANDERA ESPANYOLA A LA FAÇANA DE L´EDIFICI DE GOVERNACIÓ

http://www.elmundo.es/elmundo/2006/12/05/espana/1165312820.html?a=9226ef

D´altra banda, el representant d´ERC a l´ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella es declara obertament contrari a emprendre qüalsevol tipus de negociació amb el col·lectiu okupa, justament després de tot l´afer "Makabra".

Alhora, les joventuts del partit d´en Puigcercós juguen a fer de "radicalets" desplegant una pancarta (per cert: una mica pobre, no?) contra la constitució espanyola que tant defensen els finançadors de la seva organització juvenil.

Històries de la hipocresia humana...
Re: La constitució: al museu!
06 des 2006
dodotis te tota la raó de fet la pancarta es penossa.per la propera parleu amb el papa carod que us dongui pasta per fer una chupi cool al nivell de les que faria la senyora mayol ( o maiol, no ho se ni m interesa)
anims makabra!
Re: La constitució: al museu!
06 des 2006
Em repugna el fet que les JERC no sigueu conseqüents amb els actes del partit o viceversa. Primeu jureu la constitució i després la repudieu?
La reforma en vista espanyola serà possible, no patiu, la Leonor serà reina!!!
La vostra lluita és molt bona...ja, ja, ja!!!
AIXÃ? NOIES I NOIS, ENFORTINT LA MONARQUIA!!!
Re: La constitució: al museu!
06 des 2006
burro qui els hagi llegit!
Re: La constitució: al museu!
06 des 2006
Des d'aquí tranquilitzar a les Juventuts Ploramiques del Partit dels Renegats: El jovent independentista del districte de Sants-Montjuïc ja està organitzat dins de l'AJS i del nucli local de Maulets, no els calen predicadors polítics de pacotilla com vosaltres.
Re: La constitució: al museu!
07 des 2006
L’acció política es debat permanentment entre el fonamentalisme i el possibilisme. Per un cantó, el tot o res; per l’altre, el de mica a mica s’omple la pica. És clar que són termes relatius i que diuen tant del que acusa com del que rep. Així, per exemple, Chávez és fonamentalista davant Segolenne Royalle, però més possibilista que Fidel. Anims fonamentalistes de tots els món, uniu-vos per atacar a les Jerc!
Re: La constitució: al museu!
07 des 2006
JERC: JOVENT ENGANYAT PER REFORMISTES CATALANS

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more