Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
14 años sin Pedro
06 des 2006
CONCENTRACIÓN – MAFESTACIÓN 15 DE DICIEMBRE A LAS 19.30 h. EN AVDA. CATALUNYA 79 DE L’HOSPITALET (METRO L 1)
cartel 2006.jpg
octavilla CATALAN 2006.jpg
Octavilla CASTELLANO 2006.jpg
Ja fa 14 anys que Pedro �lvarez, un jove treballador nascut a Barcelona, va ser assassinat per un agent de policia, adscrit a la Brigada de Seguretat Ciudadana, per una discussió de transit, en la cual l´assessi que anava de paisá va respondre amb un tret mortal al cap. Als set dies va ser posar en llibertat per falta de proves concluents i de moment, el crim ha quedat impune i l´assessí continua en llibertat i encobert per totes les forces de seguretat de l´estat.
Tots aquests anys han sigut de lluita per part de la familia, els companys i les assossiacionsâ¦per esclarir l´assessinat d´aquest jove, arribant als plen municipals i fins i tot al Ministeri d´Interior. Aixi hem pogut veure des de primer plá com els polítics s´omplen la boca de solitaritat i participació quan només han fet trámits burocratics ( intercanviant papers de Madrid fins aquí, sense cap sentit ), rentant-se les mans per no haver d´arrivar fins la veritat del cas.
Volem manifestar el nostre rebuig més profund a l´arbitrarietat, a la pàrcialitat, als abusos de poder, als tractaments privilegiats, a les inhibicions, a les renúncies i, en definitiva, a la falta d´investigació i de justicia.

CONCENTRACIÃ â MAFESTACIÃN 15 DE DESEMBRE A LES 19.30 h. EN Av. CATALUNYA 79 DE LâHOSPITALET (METRE L 1)


Hace 14 años que Pedro �lvarez, un joven trabajador nacido en Barcelona, fue asesinado por un agente de policía de la Brigada de Seguridad Ciudadana, por una discusión de tránsito, en la cual el asesino, que iba de paisano respondió con un tiro mortal a la cabeza. A los siete días fue puesto en libertad por falta de pruebas concluyentes, y de momento el crimen ha quedado impune y el asesino continua en libertad y encubierto por todas las fuerzas de seguridad del estado.
Todos estos años han sido de lucha para la familia, los compañeros y las asociaciones⦠con la intención de esclarecer el asesinato de este joven, llegando a los plenos municipales e incluso hasta el Ministerio de Interior. Así hemos podido ver desde primer plano como los políticos se llenan la boca de âsolidaridad y participación â, cuando lo único que han hecho son trámites burocráticos ( intercambiando papeles desde Madrid hasta aquí, sin ningún sentido ), lavándose las manos por no querer llegar hasta la verdad del caso.
Queremos manifestar nuestro rechazo más profundo a la arbitrariedad, a la parcialidad, a los abusos de poder, a los tratamientos privilegiados, a las inhibiciones, a las renuncias y, en definitiva a la falta de investigación y justicia.

CONCENTRACIÃN â MAFESTACIÃN 15 DE DICIEMBRE A LAS 19.30 h. EN AVDA. CATALUNYA 79 DE LâHOSPITALET (METRO L 1)

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat