Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : corrupció i poder : criminalització i repressió : especulació i okupació
els problemes dels ciutadans de catalunya
04 des 2006
"Potser vostès representen 500 persones, però nosaltres en representem un milió i mig", va replicar en Joan Albert Dalmau, gerent de Via Pública de l'Ajuntament, als de La Makabra.
A quants representava democràticament el senyor Jesús Gil, alcalde de Marbella, un i altre cop? a quants milions representen els Ajuntaments corruptes que van caient un dia sí i l'altra també?... i en Adolf Hitler?!

L'agonia de la democràcia representativa i l'emergència d'una democràcia participativa és una característica del segle 21. N'estem farts! I si no s'ho creuen mirin que diuen les seves enquestes=

"En el barómetro, se refleja que los ciudadanos de Catalunya sitúan como primer problema el acceso a la vivienda (21,1), seguido de la inmigración (17,8) y de la insatisfacción con la política y los políticos (8,1), mientras que el paro (7,9) y la inseguridad ciudadana (7,2 aparecen en cuarto y quinto lugar". Datos del el barómetro de otoño del Centre d'Estudis d'Opinió de la Generalitat (CEO)

Què potser necessitan una abstenció electoral i vots en blanc encara més gran per les properes eleccions municipals? Qui sap, potser que'ns enprenyem, com quan Aznar...

Prou de mentides i manipulacions! Prou "despotisme il·lustrat"! Deixin de crear problemes i a treballar al servei dels ciutadans!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: els problemes dels ciutadans de catalunya
05 des 2006
Per favor, quina manera tan burda de fer propaganda electoral.

Clar, a ells els importa la immigració i la vivenda però en canvi no fan cap proposta i a més el seu discurs (amb els altaveus de la COPE i el Mundo, grans periòdics d'esquerres) es basa en el discurs identitari espanyol.

Als Ciudadanos l'únic que els importa és acabar amb el nacionalisme a Catalunya.
Re: els problemes dels ciutadans de catalunya
05 des 2006
Em penso que entro dintre la categoria "ciutadans de Catalunya" i vull dir que la inmigració no és un problema per Catalunya, és una situació que es dona a tota Europa, desde fa molts anys, també desde fa molts anys que es dona a Catalunya. El problema és el capitalisme, i que Catalunya és un pais capitalista, i que la societat catalana és una societat capitalista. i fer electoralisme, jugar amb la politica, a conta dels okupes, és propi de gent que no té res a veure en els moviments socials i generals que volen fer una Catalunya fora del capitalisme.
Re: els problemes dels ciutadans de catalunya
05 des 2006
Companys, crec que l'autor de l'article parla dels ciutadans de catalunya com a les persones que resideixen al territori al que l'Estat anomena Catalunya, no parla del partit politic autoproclamat "Ciutadans".
Re: els problemes dels ciutadans de catalunya
05 des 2006
I així perque barreja el vot dels catalans per ajudar-se en els seus arguments.

Pur electoralisme barat de l'espanyolisme més casppos.
Sindicat