Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Col·loqui interdisciplinàri sobre l'especulació (Assemblea de Joves del Baix Gaià)
04 des 2006
COL·LOQUI INTERDISCIPLINARI SOBRE L'ESPECULACIÓ. Dimarts 5 de Desmebre a les 19:30h - Al casal popular l'Auca (Torredembarra c/ sta. Rosalia nº 12)

Ponents:

-Carles Perdiguero (Advocat i membre de la Plataforma Salvem els Muntanyans)

-Pau Corbera (Economista)

-Pep Furtuny (Especialista en urbanisme)
El col·loqui ja està preparat. Pretén ésser una eina de debat i formació que giri al voltant dels dos eixos centrals de la campanya contra l'especulació que l'AJBG està duent a terme. Aquests dos eixos relacionats amb l'habitatge i el medi ambient són la construcció salvatge de la urbanització "El Oasis" també anomenada Muntanyans II i la especulació com a drama que afecta a tothom.

Primer en Carles Perdiguero, Advocat i membre molt actiu de la Plataforma Salvem els Muntanyans, explicara el transcurs i la evolució de la lluita de la Plataforma per evitar la construcció d'aquesta zona. S'explicarà atenent al Pla Parcial de Torredembarra, tema que lligarà amb l'exposició d'en Pau Corbera, economista amb bones dots didàctiques, que explicarà en que consisteix un procés especulatiu i la relació que aquest procés guarda amb l'administració pública atenent a tot el transcurs des de que es compra el terreny fins que es construeix la casa. Finalment, el Pep Furtuny, ja en el debat sobre el preu del sòl, acabarà de fer les relacions pertinents sobre la especulació.

Auqesta idea, és aproximada i es tractarà de que tothom doni la seva particular visió (o no-visió en el sentit que sigui) del tema.

+info sobre la campanya a la web relacionada
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/282359

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Col·loqui interdisciplinàri sobre l'especulació (Assemblea de Joves del Baix Gaià)
04 des 2006
Amunt perdi!
Re: Col·loqui interdisciplinàri sobre l'especulació (Assemblea de Joves del Baix Gaià)
05 des 2006
sense pseudònims ni màscares m'agradaria fer dues valoracions que ja he transmés a companys en veu alta:

1a. La valoració és sobretot positiva, perqué del que es tractava era d'apropar les problemàtiques dels mateixos ciutadans als ciutadans i fomentar així la participació i la formació.

2a. Personalment, i ho dic orgullós de tenir el cap a l'aire i no els peus al terra, perqué es pensa amb el cap, penso que no s'hauria d'haver parlat tant de política i d'alternatives, perqué aquí alguns que jo no sabia que estiguessin en aquest jo s'hi posen. Les alternatives hi són, sens dubte, encara que encara no s'ens hagin acudit. És més, tenim, necessitem i per tant hem de tenir el morro de lluitar en contra d'allò que no ens agrada encara que no ho coneguem. No ens hem de posar al ring del sistema-polític a tirar-nos els plats pel cap els uns als altres tenint en compte que el sistema-econòmic és més fort que el mateix sistema-polític. Esperem donar una mica d'oxigen al moviment.

Salut i revolta!
Sindicat