Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Okupació és resistència! (AJP)
04 des 2006
Comunicat de l'Assamblea de Joves de Poblenou (AJP-CAJEI) en relació a la campanya repressiva contra el moviment okupa a Poblenou:
Davant dels ultims aconteixements contra lâokupació al nostre barri des de lâAssamblea de Joves de Poblenou:

- Denunciem lâonada repressiva sense precedents contra el moviment okupa, que en menys de dues setmanes sâha produït a Poblenou.
Primer el 20 de novembre el Centre Social âLa Makabraâ? era dessallotjat després de sis anys dâctivitat, sense cap mena de notificació judicial prèvia, retenint durant bona part del dia els seus habitants i incautant-se de material sense cap mena dâexplicació.
El passat cap de setmana a lâantiga fàbrica del carrer Pallars uns pinxos a sou, amenaçaven i colpejaven impunement a desenes dâimmigrants âil.legalsâ? que des de feia més dâun any lâhabitaven. Evidentment davant la passivitat de la Guardia Urbana que només va apareixer per identificar i dessallotjar a tothom que va poder.
Al dia seguent quan centenars de persones enterraven simbòlicament la Makabra a Can Ricart i el relator de les Nacions Unides venia a Poblenou, Mossos dâEsquadra i Guardia Urbana van muntar un dispositiu desproporcionat, arribant a extrems tant surrealistes com impedir als veins sortir de casa seva.

- Denunciem el bestial setge policial organitzat contra tota iniciativa que pretengui rehabilitar espais en desús al barri i a Barcelona. Setge que és el resultat de lâanomenada Llei de Civisme, que sota lâexcusa de defensar la convivència ciutadana ens imposa un model de ciutat on els nens no poden jugar a pilota sense permís i la gent més húmil es escombrada cap als suburbis. Una Barcelona cosmopolita, maquillada i controlada, ideal per atreure als grans capitals i a milions de turistes, però que destrueix el teixit social i industrial dels barris.

- Exigim la dimissió de Francesc Narváez, regidor del districte.

- Per acabar reivindiquem lâokupació com un mitjà polític necessari per dotar-nos dâespais propis on organitzar-nos, donada la desmesurada especulació immobiliaria que ens obliga a lligar-nos a hipoteques de 50 anys o als lloguers capriciosos dels propietaris. En la societat actual okupar és una necessitat i és un delicte.

No al setge policial!
No a la Llei del Civisme!
Okupació és resistència!


AJP-CAJEI

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Okupació és resistència! (AJP)
04 des 2006
Precissament, si el que es vol donar allotjament a aquesta gent que malviu a caixers automàtics i utilitza cartons com a mantEs (amb "e", o és que ara a l'acadèmia de policia no demanen un nivell C de català?), una bona proposta seria promoure des de la mateixa administració l'ocupació d'immobles de propietaris que d'aquests només en facin un ús especulatiu; cosa que ja es fa a països com a Holanda, on les baixes temperatures condemnen a mort als indigents pels que tant et preocupes...

Menys demagògia i més detenir als malfactors que de debó perjudiquen a la gent amb sous de menys de mil euros, com nosaltres, és a dir, el 70% del jovent...
Au! Que a Andratx i a Marbella i falta gent!

Besets! ;)
Re: Okupació és resistència! (AJP)
04 des 2006
"x", estic d'acord amb tu en el que dius, però no siguis tant exigent amb el català del pijokupa amant de l'ordre quan tu comences l'escrit incorrectament amb "precissament": és amb una sola "s"
Re: Okupació és resistència! (AJP)
04 des 2006
Ni un pas enrere contra els especuladors i els seus gossos repressors!

L'especulació destrueix els barris, OKUPACIÓ ÉS RESISTÈNCIA.

Poblenou no està en venda!

Ànims caralho!
Re: Okupació és resistència! (AJP)
04 des 2006
Fins quan estareu per aqui, critican comunicats o posant en dubte opinions de colectius q treballen i es mouen a diari, suposo com vosaltres dos oi...?no se pq, pero hem sembla q vosaltres no ho feu, aixi q per volcar merda a qui... pq no ho feu a la vostra cara i deixeu q la gent en pau.

especial per tu xy...bisca les faltas dortografia!

Salut i revolta!!!!!
Re: Okupació és resistència! (AJP)
06 des 2006
el comunicat i els comentaris, ben bé que us piqueu per bici
Re: Okupació és resistència! (AJP)
07 des 2006
El que per mi és important d'aquest comunicat és el fet que l'independentisme s'estigui convertint en la punta de llança de l'okupació als Països Catalans (ja era hora!). Això és important perquè implica una passa endavant cap a una praxis anticapitalista i ens deixam d'una vegada per totes de discussions teòriques absurdes.

SALUT I VISCA LA TERRA!!
Sindicat Terrassa