Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme
Espanya 2000 amenaça el poble de Vinaròs
04 des 2006
Es convoca una concentració per a protestar contra aquets feixistes i fer-los fora del poble
untitled.bmp
vinaròs_racisme.png
concentració_antifa.png
CONVOQUEM UNA CONCENTRACIà per a protestar contra Espanya 2000 i per una convivència en pau.Perquè cap persona és il.legal!! DIA 16,PLAÃA DE L´AJUNTAMENT,a les 18.00h.Vinaròs.

Què és espanya 2000?? #file_1#

España 2000 és un partit ultradretà, feixista i violent, com ja han demostrat en moltíssimes ocasions.

Amb seu principal a la ciutat de València van expandint els seus actes violents i intolerants a d'altres pobles. Amb l'excusa de defensar Espanya, el que defensen és el racisme (tenen i han tingut diversos judicis per agressions a estrangers, indigents, gent d'esquerres), la xenofòbia (defensen que tota persona de fora ve a robar i a agredir, a banda de no treballar), la violència (la seua conducta és fortament agressiva, com ho és en general el seu col·lectiu) i la intolerància (l'únic model de societat possible és el seu i tothom ha d'obeir).

A més a més, la seua Direcció de Protecció i Seguretat, és un grup o associació de seguretat dintre del Partit. La seua labor, entre altres, és confeccionar llistes negres de ciutadans que no pensen com ells, investigant de forma para-policial dades personals com noms i cognoms, adreces particulars, telèfons, correus electrònics, etc...

Solen estar presents com a grup de seguretat en les manifestacions i concentracions que realitza el Partit. Els membres de la DPS, en la seua majoria, treballen com agents per a l'empresa Levantina de Seguridad, propietat del president de l'esmentat Partit i d'altres persones vinculades a la violència al carrer contra immigrants, homosexuals i grups de l'esquerra valenciana.

AQUESTS FETS constitueixen una infracció molt greu de la âlegalitat vigentâ? i un atemptat als drets més bàsics de les persones.

DENUNCIEM públicament que aquest partit neofeixista que vulnera els drets de llibertat d'expressió i d'associació, viola els drets de protecció de dades personals i ultraja la intimitat dels ciutadans que dissenteixen de les seues idees puga manifestar-se amb total legalitat pels carrers de Vinaròs.

DEIXANT AL DESCOBERT altra vegada, el tarannà coaccionador, xenòfob i intolerant d'España 2000, els sotasignats NO PERMETREM els fets denunciats.


PER AIXÃ DEMANEM

-El major suport cívic a aquest comunicat, remetent adhesions com col·lectiu, entitat o persona.

-La difusió per tots els mitjans al teu abast d'aquesta denúncia col·lectiva.

-Un exercici de responsabilitat ciutadana que sàpiga posar fi a aquest tipus de provocació i situacions cada vegada més freqüents en la ciutat de Vinaròs.


I EXIGIM al senyor alcalde una de quines seran les mesures que es prendran per tal d'impedir possibles actes violents al nostre poble.

#file_2# #file_3#
+ info http://veusenia.ppcc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Espanya 2000 amenaça el poble de Vinaròs
04 des 2006
Fora feixisme del nostre pais! Visca Castellò Lliure i Socialista!

Partit per l´Autodeterminació i Independencia de Castellò i Ademuç (P.A.I.C.A.)
Re: Espanya 2000 amenaça el poble de Vinaròs
04 des 2006
Aquests són la força de xoc dels amics de Redado al Pais Valencià.

Els blaveros de dalt i de baix necessiten la carn de canó per imposar la seua llei al carrer.
meterles canya compañeros
04 des 2006
desde montevideo una abracada , i un recolzament fraternal , aupa ahi gent meterles caña joder!!
Re: Espanya 2000 amenaça el poble de Vinaròs
04 des 2006
Solidaritat desde osona

No passaràn
Sindicat Terrassa