Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Unir a la juventut cap a la III República
03 des 2006
Logojcpc-CJCblanc.jpg
CONCENTRACIÓ DIA 6 A LES 12:00 A LA PLAÇA SANT JAUME (BARCELONA)

Unir a la juventut cap a la III República

Els CJC-JCPC, davant l’eminent creixement del moviment de lluita per la III República, volem recalcar la importància de l’organització de la juventut com a peça fonamental per la construcció d’un nou futur.

Només així aconseguirem superar aquest règim monàrquic, element de legitimació del neoliberalisme més conservador i protector dels seus interessos. El rei, recolzat per la constitució del 78, garantitza la pervivència de les característiques del règim franquista, per exemple, amb la seva defensa de la unitat d’Espanya, oposant-se al dret fonamental d’autodeterminació dels pobles. A més, mentre mantenim a la família real amb tota classe de luxes, nosaltres hem de fer front cada cop amb majors dificultats al pagament d’una vivenda o a aconseguir una feina digna. Mentrestant, es privatitzen els serveis socials i el govern inverteix cada cop més en despeses militars.

Per això, la República apareix davant nostre com l’esperança de recuperar la soberania popular, pugnant per la participació ciutadana i el desenvolupament dels drets socials i econòmics, a més de ser l’única forma de trencar definitivament amb el franquisme.

Els CJC-JCPC defensem el treball per la construcció de la República des de la base. El record ja no és suficient. Hem de reforçar la creació d’un moviment social i juvenil, que no deixa de créixer, començant a treballar amb els problemes reals que ens afecten, i aconseguir anar implantant els valors republicans.

Nosaltres, la juventut, hem de tenir la capacitat crítica que ens permeti enfrontar-nos a un règim que se’ns ha imposat, i sobre el que no ens deixen influir. Així, els CJC-JCPC veiem la importància de la unió de totes les persones joves obligades a viure sota aquest règim i, defensem i demanem la solidaritat i el recolzament de tota aquella juventut que es comprometi amb la nostra causa.

Per tant, es fa prioritari assistir a la manifestació convocada a Madrid el 6 de desembre per la III República. Hem de mostrar que som cada cop més i que estem disposats i disposades a organitzar-nos.

Així mateix, els CJC-Joves Comunistes del Poble Català, recolzem la convocatòria del Partit Comunista del Poble de Catalunya i cridem a la juventut catalana a concentar-nos unitàriament el mateix 6 de desembre a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, per reivindicar també des de Catalunya la lluita per la III República.

¡¡¡ Contra la monarquia i contra la constitució del 78!!

¡¡¡Per la unió de la juventut cap a la República!!!

CJC-Joves Comunistes del Poble Català

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Unir a la juventut cap a la III República
03 des 2006
cap a la independència!

IN DE PEN DÈn CI A !!!!
Re: Unir a la juventut cap a la III República
03 des 2006
CAP AL SOCIALISME
FORA LA CONSTITUCIÓ
VISCA LA REPÚBLICA
Re: Unir a la juventut cap a la III República
03 des 2006
AUTODTERMINACIÓ-INDEPENDÈNCIA-REVOLUCIÓ
Re: Unir a la juventut cap a la III República
04 des 2006
Espanyola? no, gràcies.

Republica Socialista Catalana, i ja decidirem amb qui ens confederem, però prou imposicions espanyoles. NO a cap forma d'Espanya!
Re: Unir a la juventut cap a la III República
04 des 2006
Manifestacions dimecres 6 de desembre:

El lema és

'Superem la Constitució. Autodeterminació. Construïm la majoria social'.


El recorregut sortirà de la Rambla de Canaletes, a Barcelona, a les 18.00 h.


També manifestació a l'Hospi dia 6 a les 18 h a la rambla de Just Oliveras.
Re: Unir a la juventut cap a la III República
04 des 2006
Tots a Sant Jaume!
Sindicat Terrassa