Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : laboral
Manifest de Solidaritat amb els treballadors/es de Parcs i Jardins
03 des 2006
Manifest de Solidaritat Federacions i Sindicats d’Administració Pública CCOO, USOC, CGT i UGT
Assabentats de que la Srª Presidenta de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins Imma Mayol a través de la direcció de l’Institut, s’ha querellat contra cinc treballadors de la plantilla de Parcs i Jardins, les Federacions i Sindicats d’Administració Pública sota signantsMANIFESTEMQue els mencionats treballadors participaven en un acte al Parc de la Ciutadella el passat 30 d’abril de 2006 per la defensa del seu conveni col·lectiu (que actualment està en fase negociadora) i contra la privatització dels serveis públics.


Que refusem i denunciem aquesta maniobra de pressió davant un conflicte laboral al criminalitzar a uns treballadors de la plantilla que a més a més són delegats electes del Comitè d’Empresa i pertanyen a cadascú dels quatre sindicats integrants del comitè.


Que ens solidaritzem amb tots els querellats i amb la plantilla de Parcs i Jardins davant la lamentable maniobra efectuada per part de la presidència i gerència de Parcs i Jardins durant la negociació del Conveni Col·lectiu


Aquest fet atenta contra la més bàsica llibertat sindical, d’expressió. El dret de manifestació no s’atura amb querelles criminals.


Barcelona a 28 de novembre 2006

Federacions i Sindicats d’Administració PúblicaCCOO, USOC, CGT i UGT

This work is in the public domain
Colera camping CNT