Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
LLibertat Marina Bernadó i Boada (concentració a Vilanova i la geltrú)
01 des 2006
Aquest vespre hi han hagut diferents convocatòries en solidaritat amb la jove catalana detingut dimecres 29 de novembre de 2006 a l'Estat francès, a la localitat de Quezac per presumpta pertinença a l'organització armada basca.Una d'aquestes concentracions ha estat a Vilanova i la Geltrú,a les 20:30.On s'han concentrat un grups nombrós de joves.S'han repartit octavetes informant el cas als veïns i veïnes de la vila,i on s'han cridat consignes contra la política antiterrorista dels governs espanyol i francés.
PICT0386.JPG
PICT0389.JPG
PICT0392.JPG
Ahir, dimecres 29 de novembre, la policia francesa va detenir, a la localitat de Quezac, a la catalana Marina Bernadó i a dos companys bascos més. Segons les primeres informacions policials, tots tres estan acusats de formar part de l'aparell logístic d'ETA.


El dimecres 29 de novembre, agents de la policia francesa detenien tres persones a la localitat occitana de Quezac, dos bascos i la jove catalana Marina Bernadó, acusant-los de formar part o col·laborar amb l'organització Euskadi Ta Askatasuna. La Marina es trobava refugiada des de l'any 2001 arran de l'operació contra diferents persones del moviments socials després de les detencions de suposats membres i col·laboradors de l'organització armadabasca a Catalunya.
El govern espanyol ha volgut presentar les detencions com una resposta a les darreres accions d'abastiment d'armes d'Eta, malgrat que fonts policíaques franceses no havien atribuït als detinguts en principi cap acusació concreta. Tot fa pensar que es tracta d'un gest més conjunt dels governs espanyol i francès de cara a demostrar la seva intransigència, mantenint la línia política que sembla dur a frustrar les expectatives de pau a Euskal Herria

En aplicació de la legislació antiterrorista francesa, la detenció pot durar 4 dies en règim d'incomunicació, sense possibilitat de veure a l'advocat ni contacte amb la família.
Igual que a l'Estat espanyol, la legislació antiterrorista francesa també vulnera les garanties més fonamentals de les persones detingudes.

Des de Rescat:
-mostrem la nostra preocupació per la integritat física i psicològica dels detinguts.
-exigim la llibertat dels presos i preses polítiques i reiterem la nostra convicció que la via per la resolció del conflicte basc és la negociació i no la repressió
Igualment es vol recordar la situació dels altres presoners politics catalans, en mans dels carcellers de l'estat espanyol, i fer una crida a la solidaritat i al suport.

La solidaritat és la tendresa dels pobles!

LLIBERTAT MARINA!

Endavant-Vilanova (organització socialista d’alliberament nacional) www.endgarraf@hotmail.com

Rescat ( col.lectiu de suport els presos polítics catalans)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: LLibertat Marina Bernadó i Boada (concentració a Vilanova i la geltrú)
02 des 2006
QUE SE PUDRA EN LA CARCEL LA PUTA ESA
Re: LLibertat Marina Bernadó i Boada (concentració a Vilanova i la geltrú)
02 des 2006
endavant la dolçor de la teva ànsia per la Llibertat, companya

PRESOS AL CARRER
Re: LLibertat Marina Bernadó i Boada (concentració a Vilanova i la geltrú)
02 des 2006
Aunke se pudra, ha habido, hay y habra miles y miles como ella , y todos dispuestos, si es necesario, a pudrirnos kon ella. Mientras no se respete el derecho a decicir nuestro futuro y a organizarnos komo y kon kien nos de la gana seguiremos pudriendonos en la karcel, pero mientras tanto vosotros kaereis kon nosotros, fascista! Solucion real ya!!!
(Por cierto, el insulto sexista ese te define. Todas las mujeres putas y los que no son tan machos como tu maricones???)
Re: LLibertat Marina Bernadó i Boada (concentració a Vilanova i la geltrú)
02 des 2006
endavant amb la solidaritat, sense internacionalisme no hi ha cooperacio!
Marina estem amb tu!
la lluita continua, mentre duri el setge, no signarem cap rendicio!
mentre duri el combat estarem al teu costat!
Re: LLibertat Marina Bernadó i Boada (concentració a Vilanova i la geltrú)
02 des 2006
no t'oblidem, solidaritat Marina i tots els presos, per ràbia que faci als feixistes seguirem al vostre costat
Sindicat Terrassa